Şimdi Ara

bitgamer ya da torrentleech davetiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bitgamer ya da turkt orrent davetiyesi arıyorum elinde olan varsa bana davetiye yollayabilir mi?
    Elimde 6 adet bitturk 8 adet de turktorrent davetiyesi var.Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakg18 -- 5 Ekim 2012; 2:31:20 >

• konu günceldir
  • silinmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem1461 -- 6 Temmuz 2013; 18:28:16 >
  • fazladan **** davetiyen varsa benim ihtiyacım var hocam büyük iyilik yaparsın bana :)
  • bitgamer davetiyesi olan arkadaşlar iletişime geçerse ipt davetiyesi verebilirim karşılığında yada istediği türk sitelerinden herhangi birini.
  • bitgamer davetiyesi olan banada atarsa sevinirim karşılığında zamunda üyelik verebilirim
  • arkadaşlar elinde TL davetiyesi olan varsa gönderebilir mi... çok teşekkür ederim..
    pcstorecenter@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi_1983 -- 12 Kasım 2012; 23:00:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bittürk davetiyesi isteyen gelsin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TL davetiyesine ihtiyacım var, gönderebilen varsa sevinirim Arena-TR yada bitturk davetiyesi gönderebilirim.
    lant_is@hotmail.com
  • bana da her hangi bir siteden davet lazım
  • arkadaşlar banada bir adet torrentleech veya IPTorrents davetiyesi lazım gönderebilen olursa çok memnun olurum.

alpecino@live.com

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpecino -- 26 Kasım 2012; 20:52:19 >
  • Bir adet IPTorrent ve/veya **** davetiyesi olan varsa çok makbule geçer.
  • tl davetiyesi olan varsa satın alabilirim yada hayrına yollarsa refo.carlione@gmail.com
  • **** gönder usta çok lazım
  • merhaba arkadaşlar, ben de tl davetiyesi arıyorum, atan arkadaşa arena-tr davetiyesi yollayabilirim.
    Yardım pls
  • arkadaşlar elimde
    tvtorrent.com
    turktorrent.eu
    bıtturk

davetıyelerı mevcut.. elımde seedbox var acılen TL davetıyesı arıyorum. gonderen arkadasa her konuda yardımcı olunur. tsk ederım..
  • tl davetiyesi olan varsa satın alabilirim yada hayrına yollarsa refo.carlione@gmail.com
  • arkadaşlar **** e davetiyeye ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim bendede türk sitelerine davetiye yollayabilirm
    şimdiden teşekkür ederim
  • TL için davetiye arıyorum bende fazla olan varsa PM atabilir mi? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.