Şimdi Ara

Bite SMS ile alaklı 1 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, biteSMS satın alırsak mesaj göndermek için birde kredimi yüklememiz gerekiyor ve (kredi neden yüklenir ve ne işe yarar) whatsapp ile farkı nedir?

• Hocam onun ayarı vardı mesajlasmayı bite sms değilde apple a göre ayarlarsanız kredi vs yüklemeden kullanabilirsiniz sebekeniz üzerinden.
    bayadır yuklemedım bir değişiklik olmadıysa bu sekılde yapıyordum ben
  • Yani hem programı satın alacaz bide üstune mesaj atmak icin paramı vericez? Peki hocam whatsapp ile farkı ne? almaya değer birşeymi?
  • hocam bitesms normal sms programı,hızlı yanıtlama vs ekletinleri var. whatsapp tan ayrı bu.
    programı ücretsiz yüklemek mümkün sanırım,kredi almak sart olmaması lazım dediğim işlemi yaparsanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 6 Ocak 2012; 14:21:37 >
  • Almaya deger bir sey ama amaci whatsapp gibi degil, mesaj yazmayi daha kolay hale getiriyor kilit ekraninda cevaplama olsun, hızlı mesaj olusturma olsun. Kullaninca vazgecemeyeceksin zaten tıpkı lockinfo gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanıza gerek yokhttp://ihacksrepo.com daki 6.1 versiyonlu olan ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

hocam bitesms normal sms programı,hızlı yanıtlama vs ekletinleri var. whatsapp tan ayrı bu.
    programı ücretsiz yüklemek mümkün sanırım,kredi almak sart olmaması lazım dediğim işlemi yaparsanız

Üstadım sağol, birşey ancak bukadar iyi açıklanabilir üşenmemişsin video bile koymuşsun valla helal olsun, çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplam sembolü ile ilgili 3 soru.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erniuif

Almaya deger bir sey ama amaci whatsapp gibi degil, mesaj yazmayi daha kolay hale getiriyor kilit ekraninda cevaplama olsun, hızlı mesaj olusturma olsun. Kullaninca vazgecemeyeceksin zaten tıpkı lockinfo gibi

Teşekkür ederim, kesin alacağım bu durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple Teknik Servis

Yani???
  • quote:

Orijinalden alıntı: realcem

Almanıza gerek yokhttp://ihacksrepo.com daki 6.1 versiyonlu olan ücretsiz

Teşekkür ederim ama çorbada benimde tuzum olsun isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.