Bildirim
Bite SMS ile alaklı 1 soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam onun ayarı vardı mesajlasmayı bite sms değilde apple a göre ayarlarsanız kredi vs yüklemeden kullanabilirsiniz sebekeniz üzerinden.
bayadır yuklemedım bir değişiklik olmadıysa bu sekılde yapıyordum ben -
Yani hem programı satın alacaz bide üstune mesaj atmak icin paramı vericez? Peki hocam whatsapp ile farkı ne? almaya değer birşeymi? -
-
Almaya deger bir sey ama amaci whatsapp gibi degil, mesaj yazmayi daha kolay hale getiriyor kilit ekraninda cevaplama olsun, hızlı mesaj olusturma olsun. Kullaninca vazgecemeyeceksin zaten tıpkı lockinfo gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanıza gerek yokhttp://ihacksrepo.com daki 6.1 versiyonlu olan ücretsiz -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
hocam bitesms normal sms programı,hızlı yanıtlama vs ekletinleri var. whatsapp tan ayrı bu.
programı ücretsiz yüklemek mümkün sanırım,kredi almak sart olmaması lazım dediğim işlemi yaparsanız
Üstadım sağol, birşey ancak bukadar iyi açıklanabilir üşenmemişsin video bile koymuşsun valla helal olsun, çok teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Erniuif
Almaya deger bir sey ama amaci whatsapp gibi degil, mesaj yazmayi daha kolay hale getiriyor kilit ekraninda cevaplama olsun, hızlı mesaj olusturma olsun. Kullaninca vazgecemeyeceksin zaten tıpkı lockinfo gibi
Teşekkür ederim, kesin alacağım bu durumda. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: realcem
Almanıza gerek yokhttp://ihacksrepo.com daki 6.1 versiyonlu olan ücretsiz
Teşekkür ederim ama çorbada benimde tuzum olsun isterim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone yere düştü açılmıyor
- arka planda uygulama yenileme nedir
- karşı tarafın whatsapp profil resmi görünmüyor
- iki iphone birbirine aktarma
- yenilenmiş telefon kullanıcı yorumları
- en çok satan iphone modeli
- teşhir telefon ne demek
- iphone 16 ekran
- pin kodu kaldırma
- iphone yavaş şarj aleti uyarısı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X