Şimdi Ara

Bitdefender Total Security 6 aylık lisans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
4
Favori
477
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendim kullanmıyorum belki işine yarayan olur
    https://www.bitdefender.com/media/html/consumer/new/get-total-security2018-opt/?AID=12775944&PID=7803974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 7 Haziran 2018; 1:35:40 >

• Teşekkürler, merak ettiğim bişi var. Mail adresimi yazdım ve mail geldi. Ben atıyorum 2 ay sonra aktifleştirmek istesem olur mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cwtch

Teşekkürler, merak ettiğim bişi var. Mail adresimi yazdım ve mail geldi. Ben atıyorum 2 ay sonra aktifleştirmek istesem olur mu?
    Hiç bu yöntemi denemediğim için bilmiyorum tahminim lisans mail gelince başlıyordur dediğiniz gibi olup olmadığını öğrenmek için önemi olmayan farklı bir mail adresi ile 1 gün sonra aktif etmeyi deneyerek sonucu bulabiliriz sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Bitdefender'i daha önceleri kurduğumda çok garip davranmıştı. şu an hatırlamıyorum fakat bir çok yerde yetkili kendisi oluyor, bazı şeyleri değiştiremiyordum yani üst düzey yetki verilmiş gibiydi ben karışamıyordum sanırım gizli dosyalar seçeneği sürekli aktif kalıyordu. Pasif hale getiremiyordum. Tamam bu gizli dosyaları görebilmek iyi fakat bu kadar dayatmanın anlamı yok. Bunun gibi değiştirilemeyen ayarlar vardı. Dayanamadım kaldırdım.
  • Uzun süre ücretsizini kullanıp sonra 3 aylık total security denemesini kurdum o da yeni bitmişti. Her yerde total security ücreetsiz lisans arıyordum çok iyi oldu bu teşekkürler. İyi bir indirim olursa bu bitince de alacağım. Gayet iyi bir antivirüs uzun süredir kullanıyorum.

"İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik geçici Mustafa Kemal… İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni yaşam ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim girişimlerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur."
  • Hem pc ye hem de mobile kurdum teşekkürler

Orijinalden alıntı: Eazy-E

antivirüs programları virüsten fazla rahatsız ediyor beni
    Neden acaba?

What do you think about this match ?

Kafası iyi arkadaşa ithafen: Aşağıdaki siteye hiç girmedim ama "Geçerken çarpan virüsler" diye araştırırsa gerçeği görebilir

• Baylar, kaçırmayın bu fırsatı.

En son 5 kullanıcı 3 yıl versiyonunu satın aldım, memnunum.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.