Şimdi Ara

Bitdefender internet security 2010 sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orjinal bu ürünü almayı düşünüyorumda tavsiye edermisiniz ?
    Kullananlar görüşleriniz yazarsa benim gibi bir çok arkadaşa yardımcı olurlar, teşekkürler...

• Ben kullanıyorum, sistemi kasmadan koruyan internet security lerin başında geliyor, en beğendiğim özellikleri dediğim gibi sistemi kasmıyor, tararken bilgisayardaki işinize engel olmuyor, virüs tanıma oranı yüksek, trojan kaldırma konusunda çok başarılı, laptop modu ile dizüstünde kullandığınızda batarya süresinin azalmasına neden olmuyor, oyun modu var, dosya kasası ile dosyalarınızı adeta şifreli bir kasada saklıyorsunuz istediğiniz yere güvenle taşıyabiliryorsunuz çok harika. Bence şu sıralar kampanyasıda varken kaçırma derim. 1 yıl fiyatına 2 yıl kullanabiliyorsun. Ben kullanıyorum ve kesinlikle de memnunum..
  • bende tavsiye ediyorum harika bir korunma paketi, internette güvenli sörf için yaratılmış bir program, bence isabetli bir karar vermişsiniz. Şu ana kadar bilgisayarıma bulaşabilen bir virüs olmadı henüz
  • Ürünü aldım geçen gün, hepsiburada.com dan 65 liraya 2 yıl süreli 3 kullanıcılı olanı aldık 3 arkadaş.
    2 yıllığı 22 liraya, yıllığı 11 liraya geldi Bitdefender internet security 2010 un.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_5320

Ürünü aldım geçen gün, hepsiburada.com dan 65 liraya 2 yıl süreli 3 kullanıcılı olanı aldık 3 arkadaş.
    2 yıllığı 22 liraya, yıllığı 11 liraya geldi Bitdefender internet security 2010 un.

Hayırlı olsun gerçekten çok ucuza almışsın, tebrik ederim. senelik 11 tl ye internet security yazılımı bulunmuyor hem de bitdefender kalitesinde gerçekten çok ucuzmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quasar_09

quote:

Ürünü aldım geçen gün, hepsiburada.com dan 65 liraya 2 yıl süreli 3 kullanıcılı olanı aldık 3 arkadaş.

Hayırlı olsun gerçekten çok ucuza almışsın, tebrik ederim. senelik 11 tl ye internet security yazılımı bulunmuyor hem de bitdefender kalitesinde gerçekten çok ucuzmuş.

Evet gerçektende baya ucuza getirdik, ucuza getirmenin yanında programda çok iyi iyiki almışım diyorum.Korsan kullanmaya değmezmiş.

• Bitdefender programının internetten online virüs taramasını yaptırıyorum. Tarama 1 saatten fazla sürüyor. Bir sürü virüslü dosya buluyor ve Deleted yani silindi mesajı veriyor. Tarama bittikten sonra tekrar tarama yaptırıyorum. Az önce bulduğu ve silindi dediği dosyaları tekrar buluyor. Bu online virüs taramanın belki de bitdefender programının hikaye olduğunu düşünmeye başladım.
    Siz hiç bitdefender ile online virüs taraması yaptırdınız mı?
    Tarama bittikten sonra tekrar tarama yapın ve bakın aynı şeyleri yine göreceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bitdefender online taramayı bende yaptırıyorum bazen ama kesinlikle bu kadar uzun sürmüyor.Bugün tekrar denemek amacıyla Saat 15:46:25 te başlattığım tarama saat 15:50:10 da sona erdi. Yani sadece 3,5 dakika civarında. Sizin bilgisayarınıza çok miktarda virüs bulaşmış olmalı, size tavsiyem Bitdefender antivirüs ün deneme sürümünü indirip güncelledikten sonra full sistem taraması yapmanız. Bunu yaparken sistem geri yüklemeyi devre dışı bırakmalı ve temizlemelisiniz.

Ayrıca online tarama yaparken güvenli modda ve sistem geri yükleme kapalıyken yapmalısınız.
  • quote:

aldığınız ürün 3 kullanıcılı ise 3 farklı şifremi veriliyor ?

bende almayı düşünüyorum birde bu ürün norton kadar hızlı mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 19 Mart 2010; 22:53:06 >
  • ben bir çok antivirüs gördüm son zamanlarda en az kasan bu ama taraması yavaş biraz bende şu anda bunu kullanıyorum. Çok iyi sistem optimizasyonu dahi var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

aldığınız ürün 3 kullanıcılı ise 3 farklı şifremi veriliyor ?

bende almayı düşünüyorum birde bu ürün norton kadar hızlı mı ?

3 kullanıcılı tek şifre var.Ama o şifre 3 kişiye atandığı için sıkıntı yok

Nortondan daha az kasıyor...Tavsiye ederim
  • quote:

az önce internetten deneme sürümünü indirdim ingilizce ve detaylı bir program kullanımı nortondan zor ama kasmıyor

size verilen cd türkçe ise almayı düşünüyorum fakat Ankarada stok yok

deneme sürümü herhalde yarım koruma sağıyor sizdekide 115 MB mı ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38657666/tm.htm Bunu okumanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

quote:

az önce internetten deneme sürümünü indirdim ingilizce ve detaylı bir program kullanımı nortondan zor ama kasmıyor

size verilen cd türkçe ise almayı düşünüyorum fakat Ankarada stok yok

deneme sürümü herhalde yarım koruma sağıyor sizdekide 115 MB mı ?

Bende 142 mb olarak gözüküyor.

Programın cd si %100 Türkçe, Türkçe oldğu içinde çok çok kolay bence kullanımı.

Tavsiye ederim ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

http://forum.donanimhaber.com/m_38657666/tm.htm Bunu okumanızı tavsiye ederim.

Bu olay doğru, bitdefenderi ortak aldığımız arkadaşın başına geldi.Bazı dosyaları sildi bilgisayarı açınca çoğu programı çalıştırmaz oldu bilgisayar fakat veri kaybı yaşamadık.

Şu an kesinlikle bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

http://forum.donanimhaber.com/m_38657666/tm.htm Bunu okumanızı tavsiye ederim.

Bu olay doğru, bitdefenderi ortak aldığımız arkadaşın başına geldi.Bazı dosyaları sildi bilgisayarı açınca çoğu programı çalıştırmaz oldu bilgisayar fakat veri kaybı yaşamadık.

Şu an kesinlikle bir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Kesinlikle dosya silme gibi bir durum olmadı, bende kullanıyorum Bitdefender internet security 2010 programını, üstelik dizüstü bilgisayarımda x64 kullanıyorum fakat abartıldığı kadar bir olay olmadı. Ayrıca bütün dünyada etkilenen bilgisayar sayısı sadece 800 civarında, Türkiye de ise bu durumdan çok az kişi etkilenmiş. Üstelik sorun sadece bazı dosyaların karantinaya alınması sorunu ve sisteme format atmaya kesinlikle gerek yok, bitdefender bir yama ve bir de kurtarma cd si hazırlamış bunun için. Sistemi bu cd ile açtığınızda kurtarma olayı 5dk. lık bir vaktinizi alır. Bitdefender şu anda piyasadaki en kaliteli antivirüslerin başında geliyor. Türkiye'de etkilenen bilgisayar sayısını ( geçen hafta ) 1 kişi olarak açıkladı Türkiye dağıtıcısı. Ve etkilenelere de 1 yıl bedava kullanım vereceklerini duyurdu. Neticede bu tip hatalar bir çok antivirüsün de başına gelebiliyor zaman zaman .

• Merhaba bende bugun bitdefender antivirüs aldım arkadaşlar 2 yıl 3 kullanıcı diyince direkt 2 yıl 3 kullanıcı olarak gözüme bu takıldı antivirüs ile internet secutiry arasında farklar nelerdir antivirüs paketide iyimidir ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.