Şimdi Ara

Bitdefender 64 bit kullananlar dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Windows'u Virüs Sandı
    BitDefender, yapılan yeni güncellemeden sonra, 64-bit'lik Windows sürümlerinin önemli dosyalarını trojan sanıp silmeye başladı.

24 Mart 2010

64-bit'lik Windows sahibi olan BitDefender kullanıcılarının birçoğu, geçtiğimiz gün yayınlanan bir güncellemeden sonra büyük sıkıntı yaşadı.

Yayınlanan yeni güncelleme, sistemi dış tehditlerden korumak yerine, önemli Windows dosyalarını Trojan olarak algılayıp, silmeye başladı.

BitDefender, kullanıcılarından özür diledi

Silinen dosyalar içinde Windows'un işlemesi için önemli olan exe dosyaları da yer alınca, bazı şanssız kullanıcılar işletim sistemini yeniden kurmak zorunda kaldılar.

Olayın ortaya çıkıp şikayetlerin artması üzerine, BitDefender yetkilileri resmi sitede bir açıklama yaparak, durumdan etkilenen tüm kullanıcılarından özür dilediklerini ve sistemlerini kurtarmak için çalıştıklarını belirti.

Daha önce aldığı ödüllerle bilinen ve kullanıcıların güvenini kazanan BitDefender, bu olaydan sonra imajını nasıl düzeltecek zamanla göreceğiz.

Kaynak:
    http://teknoloji.milliyet.com.tr/windows-u-virus-sandi/teknoloji/haberdetay/24.03.2010/1215747/default.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Windows'u Virüs Sandı
    BitDefender, yapılan yeni güncellemeden sonra, 64-bit'lik Windows sürümlerinin önemli dosyalarını trojan sanıp silmeye başladı.

24 Mart 2010

64-bit'lik Windows sahibi olan BitDefender kullanıcılarının birçoğu, geçtiğimiz gün yayınlanan bir güncellemeden sonra büyük sıkıntı yaşadı.

Yayınlanan yeni güncelleme, sistemi dış tehditlerden korumak yerine, önemli Windows dosyalarını Trojan olarak algılayıp, silmeye başladı.

BitDefender, kullanıcılarından özür diledi

Silinen dosyalar içinde Windows'un işlemesi için önemli olan exe dosyaları da yer alınca, bazı şanssız kullanıcılar işletim sistemini yeniden kurmak zorunda kaldılar.

Olayın ortaya çıkıp şikayetlerin artması üzerine, BitDefender yetkilileri resmi sitede bir açıklama yaparak, durumdan etkilenen tüm kullanıcılarından özür dilediklerini ve sistemlerini kurtarmak için çalıştıklarını belirti.

Daha önce aldığı ödüllerle bilinen ve kullanıcıların güvenini kazanan BitDefender, bu olaydan sonra imajını nasıl düzeltecek zamanla göreceğiz.

Kaynak:
    http://teknoloji.milliyet.com.tr/windows-u-virus-sandi/teknoloji/haberdetay/24.03.2010/1215747/default.htm

Olay doğru fakat çoktan düzeltildi yani şuan hiç bir sorun yok.Yeni kurucak arkadaşların kafası karışmasın.

• Evet olaya bende şahit oldum.3 arkadaş ortak aldığımız bitdefender programını bir arkadaşımız 64 bit win 7 ile kullanıyordu.Sistemde trojan var diye bir çok dosyayı silmiş, bilgisayarda hiç bir program çalışmaz oldu fakat bilgisayar açılıyordu veri kaybı yaşamadan sistemi yeniden kurark sistemi yeniden kurduk.
    Şu an kesinlikle bir sıkıntı yok
    Herşeye rağmen kesinlikle bitdefender tavsiye ederim.
  • arkadaşlar 2 gündür bilgisayarı normal olarak kapatıyorum ancak açılışta önce mavi ekran sonra siyah ekran çıkıyor..mavi ekran çok hızlı geçiyor . siyah ekranda "windows bir hatadan kurtarıldı" diye bir yazı ,altta windowsu normal olarak başlat seçenigi var.normal olarak başlat diyorum..1 dakika bekledikten sonra masaüstü gözüküyor..bundan olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenantaş

arkadaşlar 2 gündür bilgisayarı normal olarak kapatıyorum ancak açılışta önce mavi ekran sonra siyah ekran çıkıyor..mavi ekran çok hızlı geçiyor . siyah ekranda "windows bir hatadan kurtarıldı" diye bir yazı ,altta windowsu normal olarak başlat seçenigi var.normal olarak başlat diyorum..1 dakika bekledikten sonra masaüstü gözüküyor..bundan olmasın

Sanmıyorum, ki zaten bu olay çıkalı 4-5 gün oldu ve hemen sorun düzeltildi.Sizin sorun 2 gün öncesinde olduğuna göre bitdefender ile alakalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 25 Mart 2010; 21:02:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.