Şimdi Ara

Bitdefender 2014 nasil yukseltebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle tskler benim sorum şu ..cok kisa sure sonra bitdef 2014 cikicak su anda beta asamasinda we milletten on siparisle alirsanir dior indirinli alirsinsz ws ws.. Bnim int sec 2013 surumum mevcut bunu direk 2014 de cevirememmi yani pc gotmat atican yakinda 2014 direk kurmak icin link nerde vardir?? Orjinal sitesinde turkce mevcut degil nerden indirebilirim tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitdefender 2014 çıkınca zaten sitesinde indirme linkleri olucak.2013 sürümünün keyleri 2014de de çalışır.Türkçe olayına gelirsek 2014 ün Türkçe olup olmıyıcağı daha belli değil çıkınca kontrol etmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sudafed

Bitdefender 2014 çıkınca zaten sitesinde indirme linkleri olucak.2013 sürümünün keyleri 2014de de çalışır.Türkçe olayına gelirsek 2014 ün Türkçe olup olmıyıcağı daha belli değil çıkınca kontrol etmen gerek.

norton 360 kullaniyorum bitdefedner zamanninda kullanimştim ve hala keyide mevcut hangsini daha iyidirki? ikilem içindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Bitdefender 2014 çıkınca zaten sitesinde indirme linkleri olucak.2013 sürümünün keyleri 2014de de çalışır.Türkçe olayına gelirsek 2014 ün Türkçe olup olmıyıcağı daha belli değil çıkınca kontrol etmen gerek.

norton 360 kullaniyorum bitdefedner zamanninda kullanimştim ve hala keyide mevcut hangsini daha iyidirki? ikilem içindeyim

Bitdefender ve Norton arasında kaldıysan benim önerim Norton ile devam etmen yönünde.

Aslında Bitdefender'in virüs bulma oranı daha fazladır.

Fakat sistemi yorması interneti yavaşlatması gibi sorunları nedeniyle Norton 1 adım daha önde.

2014 sürümünde bu sorunları halletmişlerse tabiki Bitdefender 2014 derim.

Ama 2014 sürümü çıkınca deniyip kendin görmen en iyisi.

• quote:

quote:

quote:

Bitdefender ve Norton arasında kaldıysan benim önerim Norton ile devam etmen yönünde.

Fakat sistemi yorması interneti yavaşlatması gibi sorunları nedeniyle Norton 1 adım daha önde.

nortonu av test dişinda testlerde goremiyorum symantec hiç test edilmiyor sebebi ne olabilir kotu olmasimi yada başka biseymi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

nortonu av test dişinda testlerde goremiyorum symantec hiç test edilmiyor sebebi ne olabilir kotu olmasimi yada başka biseymi?

Norton testlere kendi isteği ile katılmıyor bu kötü oldğu anlamına gelmez.

Performans ve virüs bulma konusunda Norton güven vermektedir.

Dediğim gibi Bitdefender 2014 çıktığında kendin deneyip kararı verebilirsin.

• Beta aşamasında olduğu için ben zannetmiyorum Türkçe dil seçeneğini koyacaklarını. zaten basit ve anlaşılır bir ara yüze sahip çok da gerekli değil. performans olarakta nortondan iyidir. ben core2 makinemde ikisinide test ettim gerçekten performans olarak nortondan çok iyi 2 sene önceki bitdefenderla karıştırmayalım. core 2 makinemde 3 aylık norton ön tanımlı olarak geldi o zamanlar bilgisayarı yavaşlatmasından dolayı kullanamıyordum onun yerine microsoft antivirüs yazılımını kullanıyordum. şimdi aynı makinede bitdefender yüklü ve microsoft'un yazılımına gerek kalmadı. Son olarak key sorununu dert etme 2014 dede kullana bilirsin sorun olmaz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.