Şimdi Ara

Bitcoin Yeni Dünyanın Para Birimi Olabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olmaz. Ticarette kullanılan materyalin karşılığımdaki materyal kadar değeri vardır. Şu anda herkes haldur küldür bitcoin kazıyor. 1 bitcoin 30 bin dolar. Para nasıl sürekli basılamazsa bitcoinde öyle. Bitcoin karşılığı kullanılması gerekilen işgücü yükseltilmezse bitcoin düşüşe geçer, değersiz olur. Bitcoin miktarı katlanarak artıyor. Yani 100 milyar bitcoin olsa bunun bir değeri olmaz. Herkesde olur, kimse bitcoin almaz. Alıcısı olmadığı için malın değeri düşer. Bitcoinin değeri alıcısı var diye yüksek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kunt1903

    Hangi meslekle uğraştığınızı çok merak ediyorum. Elinizde ki para ne ₺ $ € nedir yani? Bunların altın karşılığı var mı? ABD TR AB krize girmeyeceğinin garantisi var mı? Bana derseniz ki ben aldığım maaşımı altına çevirip altın ile alışveriş yapıyorum sözüm yok yerden göğe kadar haklısınız ama devletlerin desteği ile ayakta duran para ile alışveriş yapıyorsanız kendiniz ile çelişiyorsunuz. Bu gün eliniz de ki BTC Japonya ya gidip alışveriş yapabilirsiniz. BTC şuan gerçek değerine ulaşmadı BTC 1 yıldan beri ciddi anlamda yükseliyor devletler şirketler bitcoin i destekliyor 7500$ ederi var ve bitcoin dünyanın çok küçük bir nüfusu tarafından kullanılıyor nasıl olurda böyle desteksiz açıklamalar yapabiliyorsunuz. Bu güne kadar bitcoin hakkında olumsuz konuşanlar büyük banka kuruluşları oldu sizinde mi bakanı var yoksa?



    Hepimiz babalarımız dan duymuşuzdur eskiden burası bataklıktı satıyorlardıda almadım işte şuan siz o babalardan biri olacaksınız gelecekte.

    Bu arada özellikle alıcıları Çinliler diyorsun Çin de bitcoin ve kripto para borsaları yasaklandı ardından Çin kendi kripto para birimini yapacağını söyledi bilginiz olsun.

    Hocam bırak allah aşkına şuna bişey anlatma at gözlüğü ile hayata bakıyorsun yazdım adam sensin at diye cevap yazmış klasik akp li işte ne anlatabilirsinki



    bu elemanın bitcoin forumda bir üst model gelişmişi var.ethereum a çöp balon diyen tayfa

    hani cem yılmaz diyor ya eğitim şart..bunlar hocayı intihar ettirir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 6 Kasım 2017; 8:30:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • DH kadar mal bir forum yok, 2 kere yorum yazdim, iki kere reklam gosterdi ve iki defa da yorum gitti. hos gonder diyince de ancak ucun birini gonderiyor.
  • Banknote muhabbeti yalan, şu an dünyadaki bütün para birimleri altın ve benzeri şeyler ile değil, ülkenin politikaları ve gücü ile destekleniyor.



    Bitcoinin değeri kullananların iradesine göre şekil alır, normal paradan tek farkı merkezi olmaması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.