|
Bitcoin oynayan hamster ile tanışın: Yüzde 20 kazanç
-
-
bir fare bu işten para kazanıyorsa bunun balon olduğu açık
-
kripto paralar için başlı başına site açmanız lazım
-
MT. Gox'a gönderme...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 28 Eylül 2021; 16:3:14 > -
dediğim gibi bugin DH bitcoin haber rekoru kırılacak. teknoloji haberi verilmemiştir bu kadar.
-
bi orta sınıf sistem düzelim. yeni ekran kartı çıkmış bi test edelim. klavye mouse deneyimleri için bi video yayınlayalım. monitorlerde düşük bütceli 24 inc 144 hz karşılaştırması yapalım demiyorlar.
ikinci el sayfasındaki ölücü team gibi anasayfa da ölü kalıyor.
-
Kriptodan para kaybedenlere "bi sıçan kadar olamadınız" mesajını vermişler.
-
İlginç bir söylem . Borsa %50 lerin oyunudur . Aldığınız fiyattan yukarı veya aşşağı gitme ihtimali %50 den fazla değildir . Siz birtakım araştırmalar ve bilgilerle bu %50 olasılığı %51 yapmaya çalışırsınız . Kendinize strateji oluşturaraksa %52 .
Borsa apayrı bir dünyadır ve kripto para piyasasında para kazanan faremiz yüksek ihtimalle amerikan , japon borsalarında da para kazanacaktır . Çünkü düzenli ve belli bir şey yapıyor .
Fakat siz bunu bir marketi balon olarak nitelendirmeye kullandınız .
Ben ise stratejisi olanın bu işten ekmeğini çıkarabileceğini .
Hayırlı günler .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Empirewashere
İlginç bir söylem . Borsa %50 lerin oyunudur . Aldığınız fiyattan yukarı veya aşşağı gitme ihtimali %50 den fazla değildir . Siz birtakım araştırmalar ve bilgilerle bu %50 olasılığı %51 yapmaya çalışırsınız . Kendinize strateji oluşturaraksa %52 .
Borsa apayrı bir dünyadır ve kripto para piyasasında para kazanan faremiz yüksek ihtimalle amerikan , japon borsalarında da para kazanacaktır . Çünkü düzenli ve belli bir şey yapıyor .
Fakat siz bunu bir marketi balon olarak nitelendirmeye kullandınız .
Ben ise stratejisi olanın bu işten ekmeğini çıkarabileceğini .
Hayırlı günler .bu işten ekmeğini çıkaranlar olduğu açık zaten. ama bunun bir balon olduğu gerçeği değişmez. çünkü üretilen bir değer yok. sanal bir değer söz konusu.
-
Bitcoine balon denilebilir . Fakat bu fare başarılı oldu diye değil . Ben zira bitcoin balon değil tarzında bir şey yazmadım . Yanıtladığım mesajın içeriği tüm marketlere balon demeye geliyordu biraz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Empirewashere
Bitcoine balon denilebilir . Fakat bu fare başarılı oldu diye değil . Ben zira bitcoin balon değil tarzında bir şey yazmadım . Yanıtladığım mesajın içeriği tüm marketlere balon demeye geliyordu biraz .Teşekkürler, ben yanlış anlamışım.
-
Bitcoin ve diğer kripto paralara yatırım yapıp kazanmak bir farenin bile yapabileceği birşeyse her an herkes yapabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: CleanCodersbu işten ekmeğini çıkaranlar olduğu açık zaten. ama bunun bir balon olduğu gerçeği değişmez. çünkü üretilen bir değer yok. sanal bir değer söz konusu.
Alıntıları GösterBalon ile balonlaşmayı anlamadığın sürece, böyle zayıf yorumlar yapmaya devam eder durursunuz. Borsalarda balon oluşur ama bu, o borsayı, balon yapmaz. Fiyat değer ilişkisidir bu. Finans okutulan bölümlerde ilk sene derslerindendir.
Balon bir defa şişip sönene denilir. 10 yıldır üssel büyüme gösteren bir hisseye balon demek, daktilo döneminden kalan asalak ekonomistlerin, isminin geçmesi için çabalamasından öte değildir. Sözüm sana değil arkadaşım. Hani yaptığının ne olduğunu bil diye söylüyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir fare bu işten para kazanıyorsa bunun balon olduğu açık
|
dediğim gibi bugin DH bitcoin haber rekoru kırılacak. teknoloji haberi verilmemiştir bu kadar.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X