Şimdi Ara

Bitcoin Lightning Node Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
2
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Bitcoin ağı, daha hızlı para transferi sağlayacak olan Lightning Network çalışmaları artık sona yaklaştı. Bu günden bu teknolojik devrimi kaçırmak istemeyenler için, Lightning Network node kurulum hizmeti veriyorum.

    Sistem kısaca şöyle işliyor, kurduğunuz node üzerinden btc transferi yapıldıkça işlem komisyonu alıyorsunuz.

    Hem kendi hem de arkadaşlarıma kurduğum nodelardan sonra, bu alanda yatırım yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Tek seferlik makul bir ücret karşılığı Node kurulumu yapacağım.

    Bu sistemin ne kadar kullanılacağı, nasıl bir hacme ulaşacağı, tabiri caizse tutup tutmayacağı ile ilgili zamana ihtiyacımız var. Tam da bu noktada bu sistemde yer alıp 9-10 ay ücretsiz deneyebileceğimiz bir yol keşfettik: Google Cloud (10 Ay) veya Amazon Web Services (12 ay) ücretsiz kullanım hakkı veriyor.

    Bu servislerden birini ilk defa kullanıp kredi kartını kaydeden herkese 12 ay boyunca kullanabileceği ücretsiz kullanım hakkı veriliyor. Bu sayede iyi bir server 10 ay boyunca ücretsiz olarak bizim oluyor. Kredi bitince sizden onay alarak ödemeleri devam ettiriyor.

    Node'u bu platformu kullanarak kuruyorum. Böylece hem world-class google veya amazon sunucuları hem de deneyip görebilmek için yaklaşık 1 yıl süre! Bence bundan iyisi olamazdı. Şimdi gelelim benim verdiğim hizmete.

    Sanal makina oluşturma, Node kurulumu için gerekli uygulamaları ve sonrasında Node'u kurma ve ağa bağlama dahil tüm ayarları yapma... Sonra çalışır biçimde size teslim ediyorum.

    Kurulumu Teamviewer ile bağlanıp gözünüzün önünde de yapabilirim, dilerseniz kurulumu tamamlayıp size teslim de edebilirim, böylece tüm süreçleri izleme ve tecrübe etme imkanınız oluyor. Herşey şeffaf, Google hesabınızın veya Cloud serverınızın şifrelerini istemiyorum, hepsi sizde.

    Ücret 0.01 btc bir defaya mahsustur. Ayrıca, bunun içinde node'lara bağlantı için gönderilen 0.002-0.003 arası btc de dahildir. Böylece 0.007 gibi bir ücrete gelmiş olur.

    Bunun dışında aylık vb bir ödeme yok. Dediğim gibi Google deneme kredisi bitince kazanıyorsan devam edersiniz.

    Ayrıca, Lightning Network'teki cüzdan adresiniz, bunu kontrol etme ve bu adresten başka bir adrese btc gönderme komutlarını size bırakacağım, böylece ilerde paranız biriktiğinde çekebilirsiniz.

    İlgilenenler özel mesajlar atabilir.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.