Şimdi Ara

Bitcoin Analizi | Ethereum Analizi | Kritik Seviyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
46
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En büyük üç dijital varlık olan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) son kazançlarının bir kısmını geri verdikten sonra hem büyük kripto para birimleri hem de alt-coin muadilleri için zorlu bir hafta oldu. Bitcoin Analizi yapmak için oldukça hassas bir dönem olduğunu da belirtmek lazım.

    Bitcoin’in El Salvador tarafından resmi olarak bir değişim aracı olarak benimsenmesine rağmen, boğalar fiyat hareketini 53.000 doların üzerine çıkaramadı. Güçlü ralli hızlı bir şekilde durdu ve fiyatların 45.000$’lık kilit psikolojik seviyenin üzerinde istikrar bulmadan önce yaklaşık %12 değer kaybetmesine neden oldu.

    Haftalık grafikte, fiyat hareketi şu anda Haziran – Eylül hareketinin temel fibonacci geri çekilme seviyeleri arasında işlem görürken, hareketli ortalama yakınsama/uzaklaşma (MACD) sıfır çizgisini tehdit etmeye devam ediyor. Bu durum da piyasa için belirsizlik yaratıyor.


    Bitcoin Analizi ve Ethereum’da son durum


    Tüm bunlar olurken, günlük zaman diliminde, Bitcoin fiyatları 200 dönemlik hareketli ortalama tarafından destekleniyor ve kısa mumlar muhtemelen kararsızlığın göstergesi niteliğinde diyebiliriz.

    Şimdilik, kritik destek ve direnç, belirttiğimiz gibi hareketin temel fibonacci seviyeleri olan 43.478 dolar ile 52.939 dolar arasındaki birleşik bölgede sıkışıp kalmaya devam etmesi şeklinde karşımıza çıkıyor.


    Ethereum ise (ETH) 4.000 doların altına düştü, ancak hem günlük hem de haftalık zaman diliminde hem 50 hem de 200 dönem hareketli ortalamanın üzerinde, 2021 hareketinin %61.8’lik geri çekilmesinin üzerinde, kritik destek olmaya devam eden 3.046 dolarda kaldı. Bu durum ilerleyen günler için herhangi bir sorun olmayabileceği şeklinde yorumlanabilir.

    Fiyatlar 50 dönemlik hareketli ortalamanın altına düşerse veya MACD sıfır çizgisini yukarıdan geçerse, daha fazla aşağı yönlü baskı, satıcıların fiyat hareketini anahtar psikolojik seviyesi olan 3,200$’a geri götürmesine izin verebilir. Fakat kısa vadede böyle bir durum söz konusu gibi görünmüyor.

    UYARI: Weblejyon web sitesinde yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır ve bir satın alma teklifi veya başka bir işlem yapmaya davet teşkil etmez, ayrıca herhangi bir yatırım tavsiyesi içermez.


    Kaynak: Teknoloji Haberleri








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.