Bildirim
Bitaksi'de Günde İki Kez 10₺ İndirim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben tam anlamadım, programı da kullanmadığım için
taksi ücreti 10 lira tutsa, 10 lira da indirim verse bedava taksiye mi binecez ? -
Detayını tam yazmamışlar ama buradan anladığım 10₺ ye kadar bedavaya geldiği.. bi denemek lazım -
tam bilgi almak lazım, taksi bedava ise metrobüs harp savaşlarına girmeye gerek yok -
Detayları bilen var mı? Kullanmak için alt limit olabilir. -
kesin Limit vardır aksi düşünülemez bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alt Limit Yok
10 tl altı tutarsa taksimetre bedava yolculuk
10 tl üstü tutarsa misal 15 tuttu 5 TL ödüyorsunuz
kredi kartı ile ödenecek, ben sanal kart tanımladım, yarın deneyeceğim
efsane bir kampanya bence
Taksiciyile bu riske girecek var mı :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuray
Taksiciyile bu riske girecek var mı :D
Taksimetredeki tutari karttan cekmezmi sistem?
ben 2-3 ay önce denediğimde 20 dk beklememe rağmen taksi gelmemişti.. eğer sistmei geliştirdilerse ne ala -
Kullanmistim ben bu uygulamayi gelen taksici indikten sonra olumlu feedback birakirsan bana biraz daha para geliyo diye rica etmisti. 15 mayisa kadar olmasi bu kampanyanin kotu olmus, gunde 1 olsun daha uzun olsun:)
Ben kullandim cok sefer 5 tl indirim vardi ilk uyelikte. Yanliz indirim sadece kredi karti ile odemede kullaniliyor. Nakitte yok. Sisteme kredi kartinizi tanimliyorsunuz. Taksiden inmeden taksici kendi telefonundan ucreti giriyor. Size odeme talebi gonderiyor. Sizde kendi telefonunuzdan varsa indirimini duserek onayliyorsunuz kredi kartinizdan cekiliyor. Taksicide parasini 1 2 gun icinde hesabinda goruyor. Cok faydali bir uygulama taksicileri ozenle secilmis saygili insanlar. Zibidi falan yok. Ayrica taksiyi cagirdiniz diyelim taksi geldi siz bindiniz taksimetre o anda basliyor. Isterse 20 km ilerden gelsin onemli degil. Sizi almaya gelecek olan taksiyide harita uzerinden takip edip taksici resmini ve bilgilerini gorebiliyorsunuz...
Beyler konu pek tutmamış fakat , bugün ortaköy , taksim , mecidiyeköy , beşiktaş arası bedavaya gidip geldim.İnanması güç ama gerçekten altlimitsiz , taksici tutar giriyor telefondan onaylıyorsunuz 0 tl kesiyor.
Ayrıca yeni telefon ve kredi kartı tanımlayarak günde 2'yi günde 50'ye cıkarır istanbul'dan ankara'ya gidersiniz. -
Denemek gerek :)
Teknolojinin nimetidir.
Bitaksiden taksi çağırıyorum hanımı çocuğu içerisine koyup gittiklere yere kadar haritadan izleyebiliyorum.
Şöfürün adı soyadı, cep numarası, plakası elimde mevcut.
Güvenlik sıkıntısı yaşanan istanbul için güzel bir uygulama. -
harika bir kampanya ve uygulama bundan sonra da kullanıcam kesinlikle.
yarım saat önce taksi çağırdım, ev allahın dağında, gelmez dedim ama 7 dakikada geldi taksi, gayet efendi bir adamdı, normalde duraktan çağırdıklarımız hep it kopuk oluyor ve bekletiyordu bir de taksimetreyi açıp geliyorlardı onun tartışması oluyordu..
neyse 7 dakikada geldi, muhabbet ederek varış noktasına geldik, elemanın indirimden haberi yoktu söyledim 10 tl az ödeyeceğim dedim şaşırdı :) kendisi tam alacak tabi belirttim, 6 tl ödedim kk ile, minibüs çilesini çekmemekse paha biçilemez..
akşamda taksiyle giderim, 1 hafta keyif oldu..
bu arada güven sorunum var o nedenle sanal kart tanımladım sıkıntı olmadı, bence sanal kart tanımlamak mantıklı.. -
İstanbul'a özel sanırsak uygulama
şunun süresini uzatsalar tadından yenmez :) -
Bence gerçekten çok sıcak bir fırsat sabah işe taksi ile geldi 3 tl ödedim
Kimse kaçırmasın bu fırsatı Bitaksi uygulamasını genişletmek için yapılan bir kampanya -
Teşekkürler süper kampanya
Benzer içerikler
- kim gb ister puan hilesi
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- yudum egemden hile
- ticket geçen marketler ankara
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X