Şimdi Ara

BİSİKLETLER İLE YAPACAĞIMIZ KAMP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar açıkçası konuyu nereye açacağımı bulamadım özür diliyorum konuya dönelim
    Bir arkadaşımla beraber yazın kamp yapmak istiyoruz çadırlarla ve biz süreyi 1 2 hafta arası diye düşündük eksiğimiz olmasın dedik ve önümüzde 6 7 ay gibi bir süre var bana alınacak gerekli tüm malzemeleri isimizi kolaylaştıracak şeyleri pratik çözümleri kampta işimize yarayacak bilgileri ve kamp yapmanın inceliklerini nasıl malzemeler almamız gerektiğini anlatırsanız çok memnun olucam
    NOT:PARA KONUSUNA GELINCE BÜTÇEYI AZ TUTMAK ISTERDIK AMA BU PAHALI BIR IS VE 250 300 TL VEREBILIRIZ KISI BASI
    NOT2:MALZEMELERI ALIRKEN ONCELIKLERIMIZ KALITELI UCUZ VE ISLEVLI OLMASIDIR
    NOT3:GECE KENDIMIZI VAHSI HAYVANLAR VE KOTU NIYETLI INSANLARDAN KORUMAK ICIN NELER YAPABILIRIZ
    NOT4:KAMPA BISIKLET ILE GIDIP BISIKLET ILE DONUCEZ BUNU ATLAMAK ISTEMEDIM
    NOT5:AKLINIZA GELEN HERSEYI YAZABILIRSINIZ
    SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

• kim ne kadar tavsiye verirse versin bence ilk önce okuyup malzemelerinizi hazırlayıp 1 ya da 2 günlük bir kamp yapın. eksikleri kendiniz görün bu kısa kampta. sonra 1-2 haftalık kamp yaparsınız. duşu, tuvaleti olan plajlar iyi konaklama yerleridi.r
  • Tesekkurler tavsiyeniz icin ama suan kamp yapma imkanim yok ilk kampimi uaz aylarinda ormanlik alanda yapacagim bir liste cikardim ve arastirma yapiyorum iki kisi toplam 1000 tl ye yakin butcemiz var (hersey icinde) ve uzunca bir zamanimiz var yavas yavas bu malzemeleri alacagiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişiyseniz 3 kişilik çadır alın eşyalar dışarda kalır yoksa
  • Öyle yapacağız zaten yinede sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.