Şimdi Ara

Bisikletle Maltepe-Kadikoy SS Li/ Eve Döndüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisikletle yarim saat once ciktim yola suan bostancidayim katilmak isteyen olursa yazsin haberleselim ciddiyim arada bakicam konuya dinleniyorum suan. Yasim 17 bu arada

Edit:

Maltepe köprüsünün biraz yukarsında oturuyorum işte canım sıkılıyordu 1.5 litre soğuk su aldım attım sırt çantama , taktım kulaklığı çıktım.Mavievler in oradan idealtepe tren istasyonuna geldim alt geçitten çıktım sahile.Küçük küçük aralıklarla tempolu gitmeye çalıştım.3 gibi çıkmıştım evden molayı saymazsak yarım saatte bostancıya gittim işte.

Kalamış a kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.Kalamışta taksicinin tekiyle takıştık da babam yaşında adamdı uzatmadım devam ettim yoluma.Bisikletin fotoğrafını koyucam zaten selesi kıçımı mahvetti resmen.Modaya geldim girişte dinlendim biraz sonra yokuşu çıkıp moda starbucks da oturdum chai tea lattemi içtim ama halimi görmeniz lazımdı.Gözlük falan var neyseki ama bisiklet malum , üstümde yeşil renk tshirt vardı terlediğim bariz belli oluyor kokuyorum . Adamın biri chopper ını parketmişti starbucks ın önüne bende bisikleti koydum yanına kızlar falan var garip garip bakıyorlar ama o kadar takmıyorum ki kimseyi çok mutluydum çok rahattım yani.Neyse abi içtim çıktım , moda sahilden balonun o tarafa doğru gidiyodum şarjım bitti.

Akşam bi de halı saham var dönüşü gözüm kesmedi metroya atladım geldim eve. Saat 6 da evdeydim işte yemek duş falan derken anca editledim kusura bakmayın.Neyseki metro kurbanlık kokuyordu benim kokumu bastırdı

Meraklı olan arkadaşlar varsa ben varım vallahi ,tek başıma da hiç sıkılmadan gittim geldim ama yol arkadaşı arıyor insan. SS leri yüklüyorum hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3nokta -- 25 Ağustos 2012; 19:03:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Yolda taciz eden var mı? Herhangi bir şekilde hayvanın biri çekil lan diye bağırdı mı sana?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Yolda taciz eden var mı? Herhangi bir şekilde hayvanın biri çekil lan diye bağırdı mı sana?

Sahile gecince taktim zaten kulakligimi cok var benim gibi bisiklet suren ,bi tatsizlik olmadi suana kadar

• 3-4 sene önce Küçükyalı'dan Kartal'a kadar (Koçtaş'ı 1-2 km geçtik) gidip gelmiştik. Hava kararmasa benim hedef az biraz daha büyüktü. Ro-Ro'ya kadar falan.
    Ah yine İstanbul'da olsaydımda bisiklet alıp daha fazla sürseydim.

Konuyu SS'lerle desteklede boş kalmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

3-4 sene önce Küçükyalı'dan Kartal'a kadar (Koçtaş'ı 1-2 km geçtik) gidip gelmiştik. Hava kararmasa benim hedef az biraz daha büyüktü. Ro-Ro'ya kadar falan.
    Ah yine İstanbul'da olsaydımda bisiklet alıp daha fazla sürseydim.

Konuyu SS'lerle desteklede boş kalmasın.

Aksam eve gecince aticam ss leri

• Moda starbucks dayim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hollandaya gittim SS'li
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • caddebostana giderken ama hatırlamıyorum tam neresi olduğunu

arkası kalamış marina

şükrü saraçoğlu

moda girişi

bu da ben

starbucks

sonrada şarjım bitti zaten

• Bız 3 arkadas bu kıs maltepeden koprunun altına hısara gıtmıstık bısıkletle. Baya eglencelıydı

• bu bisikletten bende de var . Selesi acayip rahatsız .Ayrıca frenleri sıkınca çok fazla ses çıkartıyor pabuçları falan değiştirdim ne fayda .Sizdekindede varmı böyle bir problem.
  • la olm bu bisikletmi
    git hurdacıya ver onu

al bir tane sedonna bak keyfine
    kask eldiven flnda ihmal etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan994

bu bisikletten bende de var . Selesi acayip rahatsız .Ayrıca frenleri sıkınca çok fazla ses çıkartıyor pabuçları falan değiştirdim ne fayda .Sizdekindede varmı böyle bir problem.

hocam sorma ya otururken ağrıyor yemin ediyorum , ön fren iptal zaten arka freni de sağlam değil sese dikakt etmedim hiç.

Hakikaten hurda yani ama işimi görüyor yapacağım en fazla yol kadıköy-maltepe , bisiklete 600-700 lira vermem yani ne yalan söyliyim. Verene saygım var verilmez demiyorum ama ben o kadar para vermem açıkcası.
  • Konu yanlış yerde+ no kask no güven. Ayrıca o tişörtle ölürsün.

http://forum.donanimhaber.com/forumid_846/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.