Şimdi Ara

bisikletle 70 km yol gidilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
2
Favori
4.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ufak bi ilçede yaşıyorum 70 km uzağımda tatil beldesi var. arkadaşla yazın gidelim diyoruz. 70 km yol gidilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

70 Kilometre Bisiklet Yolculuğu: Mümkün mü?

Bisikletle uzun mesafeler kat etmek, sağlıklı ve keyifli bir aktivite olabilir. 70 kilometrelik bir yolculuk, deneyimli bisikletçiler için zorlu ancak ulaşılabilir bir hedeftir.

70 Kilometre Kaç Saat Sürer?

70 kilometrelik bir bisiklet yolculuğunun süresi, hızına ve duruşlarına göre değişir. Ortalama bir hızla, yolculuğun 4-6 saat arasında tamamlanması beklenebilir.

İşte bazı faktörler bisiklet yolculuğunun süresini etkileyebilir:

• Hız: Ortalama hızınız, yolculuğun süresini önemli ölçüde etkiler.
    • Arazi: Düz arazilerden geçen yollar, engebeli arazilerden geçen yollara göre daha hızlıdır.
    • Rüzgar: Karşı rüzgar, hızınızı yavaşlatabilir.
    • Duruşlar: Dinlenmek ve atıştırmalık almak için zaman ayırmanız gerekir.

70 Kilometrelik Yolculuk İçin Hazırlık

70 kilometrelik bir bisiklet yolculuğuna hazırlanırken şunları göz önünde bulundurmalısınız:

• Antrenman: Yolculuktan önce kendinizi fiziksel olarak hazırlayın. Kısa mesafelerle başlayın ve zamanla mesafeleri artırın.
    • Bisiklet Bakımı: Bisikletinizin iyi durumda olduğundan emin olun. Lastikleri şişirin, frenleri kontrol edin ve zinciri yağlayın.
    • Giyim: Rahat ve nefes alabilen kıyafetler giyin. Ayrıca, hava koşullarına uygun kıyafetler getirmeyi unutmayın.
    • Su ve Atıştırmalıklar: Yolculuk boyunca susuz kalmamak ve enerji seviyenizi korumak için bol su ve atıştırmalık getirin.
    • Güvenlik: Bir kask takın ve görünürlük için parlak renkli giysiler giyin.

Uygun hazırlık ve antrenmanla, 70 kilometrelik bir bisiklet yolculuğunu tamamlayabilirsiniz. Bu yolculuk, sınırlarınızı zorlamanıza ve doğanın tadını çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • toton ile sele kaynaşır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bunukimyazdı -- 15 Mayıs 2013; 16:59:28 >
  • Gidilir gayet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidilir niye gidilmesin de yol iyi mi ? kurda kuşa yem olmayın sonra

• Yokusasagiysa belki

• gidilir

zevkli olur tavsiye ederim

ama yokuş bi yerse sıkılabilirsiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 15 km yolu 1 saatte almistim, yokus yildirmisti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok yokuş yoksa 20 km de bir dinlenip gidersiniz.

• havayada bağlı çok sıcaksa çekilmez
  • yolda hiç eğim yok hep düzlük
  • yolda teker patlarsa? kamyoncu durup "götüremmi gençler" derse?
  • 40 km uzaktaydı datça merkez. Hocam sana şöyle söyleyim gittim ama geri donemedim yolda karsilastigim kopekler de dahil olmak üzere yolda 3,5 attim. Ve dondugumde aynsda krndimi gorunce korktum her tarafim amele iziydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksiz kaldım baba -- 15 Mayıs 2013; 17:06:22 >
  • o bakımdan sorun olmaz köpek falan yok yollarda sakin yollar

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına zor ama arkadaşlarınla ise gayette gidilir hem macere olur hemde beraber bir anı yaşamış olursunuz bence gidin

• Biz her cumartesi 60 km yol gidiyorduk.30-35 km ortalama hızla yaklaşık.Ama hiç kondisyonun yoksa gidemezsin

• birde gitmişken orda kalıcaz 1-2 gece, yazlık var
  • yanınıza yeterli ekipmanı aldıktan sonra yolda dediğiniz gibi genel olarak düzlükse değil 70 300-500 km bile gidilebilir. tabi bir günde ve yalnız değil.arkadaşlarla kamp yapa yapa
  • Bu forumdandı sanırım biri Karadenizden Egeye bisikletiyle tek başına gitmişti
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.