Şimdi Ara

Bisikletimin Zinciri Attı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Equinox (uğur) Marka Bisikletim ile hız yaparken zincir attı pedalın ordaki zincirin çıkmasını engelleyen plastiğin bi vidası düşmüş karanlıktada göremedim zinciri tekrar takıp devam ettim ama şimdi kafama takılan bu zincir atma artarak devam edermi birde bakımını 10 gün önce yaptırmıştım

• cevabı zaten kendin vermişsin uygun bir vida bul tak boşluk ayarını yap stopper olarak görevine devam etsin

yoksa ister istemez ara ara atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

cevabı zaten kendin vermişsin uygun bir vida bul tak boşluk ayarını yap stopper olarak görevine devam etsin

yoksa ister istemez ara ara atar

Ondan olduğunu düşünmemiştim. acaba zincir o vida daha önce düştüğü içinmi attıki.

boşluk ayarını nasıl yapabilirim.
  • Elin yağlanmadıysa o zincir adam gibi atmamıştır gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

Arkadaşlar Equinox (uğur) Marka Bisikletim ile hız yaparken zincir attı pedalın ordaki zincirin çıkmasını engelleyen plastiğin bi vidası düşmüş karanlıktada göremedim zinciri tekrar takıp devam ettim ama şimdi kafama takılan bu zincir atma artarak devam edermi birde bakımını 10 gün önce yaptırmıştım

vites ayarini yapin tel gerili arttirici konumu cok disardadir. Bahsttiginiz plastik cok fonksiyonel bir parca degil aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurkans

quote:

Arkadaşlar Equinox (uğur) Marka Bisikletim ile hız yaparken zincir attı pedalın ordaki zincirin çıkmasını engelleyen plastiğin bi vidası düşmüş karanlıktada göremedim zinciri tekrar takıp devam ettim ama şimdi kafama takılan bu zincir atma artarak devam edermi birde bakımını 10 gün önce yaptırmıştım

vites ayarini yapin tel gerili arttirici konumu cok disardadir. Bahsttiginiz plastik cok fonksiyonel bir parca degil aslinda.

düşük serilerde low stop -high stop vidaları arasında plastik parça olur o önemsidir evet ancak vidalardan biri eksikse low veya high ya aynakoldan dışarı çıkar yada orta göbek üzeirne düşebilir bu iki vida önemlidir birde

krom zincir klavuzunun aynakol dişlisi arasındaki mesafe max 1-1.5 mm olmalıdır mümkünse 1mm

bahsettiğim aralık aynakol büyük dişlisi ile ön aktarıcının zincir kılavuzu arasındakei mesafedir (yeni alınan aktarıcılarda sticker olur hattda mesafeyi belirten turuncu bir sticker)

• quote:

quote:

quote:

düşük serilerde low stop -high stop vidaları arasında plastik parça olur o önemsidir evet ancak vidalardan biri eksikse low veya high ya aynakoldan dışarı çıkar yada orta göbek üzeirne düşebilir bu iki vida önemlidir birde

krom zincir klavuzunun aynakol dişlisi arasındaki mesafe max 1-1.5 mm olmalıdır mümkünse 1mm

bahsettiğim aralık aynakol büyük dişlisi ile ön aktarıcının zincir kılavuzu arasındakei mesafedir (yeni alınan aktarıcılarda sticker olur hattda mesafeyi belirten turuncu bir sticker)

benim mesajdan anladigim aynakolun en buyuk dislisinin disindaki plastik . hangi plastik parca ve vidadan bahsediyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benim mesajdan anladigim aynakolun en buyuk dislisinin disindaki plastik . hangi plastik parca ve vidadan bahsediyoruz?

hım evet. siz paçaları yağlanmadan takılmadan koruyan daha çok giriş seviyesi serilerde bulunan (üst serilerede haricen satın alınan) plastik çemberden behsediyorsunuz. belkide de odur sözü edilen ancak yinede tork halindeki zincir aynakoldan çıktığında o plastik çeberi bile parçalayıp atar stx rc de başıma gelmişti

Trajikomik ;eğer aynakoldaki plastik çember ise sözü edilen plastik onun vidalarının tam yada eksik olması zincirin çıkması veya çıkmamamasına etken değildir.. önceki mesajımdaki low ve high ayar vidalarından stopper ayarı sağlıklı yapılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 18 Ekim 2012; 9:06:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.