Şimdi Ara

bisiklet önerin lütfen :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba kendim 1.80 boy 103 kiloyum evden çıktığımda 15 kilometre yürüyüp geliyorum yürümek yerine bisiklet hevesim var ama nasıl olur bilemedim amaç daha uzaklara gitmek bazen toprağa sokmak bazen ana yolda canım çıkana kadar gidebilmek istiyorum...
    bir süredir araştırıyorum şu özelliklere göre birşey söyleyebilirmisiniz :)
    -sadece ön amortisör
    -disk fren sırf güzel görüntüsü içün :)
    -kilo çok olduğu için hemde toprağada sokacağım, çakıl ve toprak yoldada gideceği için kalın bi teker ve dayanıklı bir jant
    -bütçe 600 e kadar diyeyim umarım bir şeyler vardır bu fiyata :)

gerisini size bırakıyorum bir bisiklet önerebilirseniz çok sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon -- 19 Eylül 2016; 17:04:22 >

• Bekliyorum yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümit mirage 2d 26" ve magnetic 2S bisikletleri inceleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçenizi biraz daha arttırmanızı öneririm. O fiyata alacağınız bisiklet, sizi bisikletten soğutabilir.
  • eskiden bu kadar pahalı değildi ne oldu lüks e mi kaçtı bisiklet anlamadım ki :D işe yerleşinceye kalacak galiba bu fiyatlara o zamanda 2 bin veya 1.500 vereceğime araba alırım sigortasını yaptırırım firmalar kendilerini çevreci şucu bucu diye reklam ediyor ama durum ortada 5 milyara satıyolar :D
  • stradivarius kullanıcısına yanıt
    hocam bunlardan herhangi birini deneme fırsatınız oldumu ? veya vites modellerine bakarak hangisini tercih etmem gerektiği hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz aceba :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.