Şimdi Ara

bisiklet için lazerli arka lamba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lazerli arka lamba almak istiyorum kullanan varmı .. ne önerirsiniz.. sizce aliyim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben ali express den 5-6 dolar gibi güzel bi fiyata yakın zamanda aldım lazerler çok şık duruyor ama geceleri:))
    Diğer fonksiyon olan gece sürüş lambası olan kırmızı ışık da gayet yeterli bence alın geceleri sürüyorsanız:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mismis

Ben ali express den 5-6 dolar gibi güzel bi fiyata yakın zamanda aldım lazerler çok şık duruyor ama geceleri:))
    Diğer fonksiyon olan gece sürüş lambası olan kırmızı ışık da gayet yeterli bence alın geceleri sürüyorsanız:)

Link'te ekleseydiniz keşke.

• ben kullanıyorum. yani kullanıyorumdan kasıt bende var. ama hiç lazeri açıp kullanmadım şimdiye kadar.
    alırken adam gösterdiğinde beni cezbetti. ama iş pratiğe geçince öyle değil. sanki kullandığımda abartıya kaçıyormuşum gibi oluyor.
    dışardan bana güleceklermiş gibi geliyor. zaten kask taktığıma gülüyorlar. bide bunlar tam çocuk gibi olcakmışım oluyor.

ama sen istiyorsan al. gece güzel gözüküyor.
  • #ŞARBAY# kullanıcısına yanıt
    http://m.aliexpress.com/item/677704470.html
    Burdan buyrun:)

• arkadaşlar bugün aldım geceleri çok güzel görünüyor.. 15 tlye motor malzemesi satan yerde buldum.. güzel denk geldi yoksa internetten 25-35 tl gibi alacaktım

• mismis M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ampül. Araba ve kamyon
    3 ay önce açıldı
    elektirikli bisiklet seçimi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende ebaydan sipariş verdım 5 dolara.Güzel birşeye benzıyor.Arkaya ciiddi manada uyarı verecegını dusunuyorum.Videosuda bu > http://www.youtube.com/watch?v=XC5KC1fwObA
  • Bu da bu akşamki fotosu ışığın:)
     bisiklet için lazerli arka lamba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.