Şimdi Ara

bisiklet iç dış lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    carrefourdan aldığım dandik bir bisikletim mevcut,
    aldım hiç binmedim ama sağolsun eski apartmanda çocuklar 2 senedir benim yerime biniyorlarmış, dış lastik sıfırlanmayı geçmiş artık delinmiş, keza iç lastik de ölmüştür.
    Şimdi bu lastikleri değiştireceğim ama ne alacağım karar veremiyorum.
    Lastiklerin 26" olduğunu düşünüyorum (en standart boy)
    internette 26 195 - 26 210 gibi değerler var.
    ben hangisin alacağım yani dediğim gibi bunun en standart ölçüsü ve en ucuz olanı hangisidir hem iç hem dış için

• quote:

Orijinalden alıntı: kambochian

arkadaşlar merhaba
    carrefourdan aldığım dandik bir bisikletim mevcut,
    aldım hiç binmedim ama sağolsun eski apartmanda çocuklar 2 senedir benim yerime biniyorlarmış, dış lastik sıfırlanmayı geçmiş artık delinmiş, keza iç lastik de ölmüştür.
    Şimdi bu lastikleri değiştireceğim ama ne alacağım karar veremiyorum.
    Lastiklerin 26" olduğunu düşünüyorum (en standart boy)
    internette 26 195 - 26 210 gibi değerler var.
    ben hangisin alacağım yani dediğim gibi bunun en standart ölçüsü ve en ucuz olanı hangisidir hem iç hem dış için

önce gidip bisikletinizi görün. bisikletin üstündeki lastikte yanakta boyu yazar. 26x2.1 gibi , gidip aynı lastiği ve buna uygun iç lastiği alabilirsiniz. Jantın belli bir toleransı vardır yani farklı ebatta lastikler takılabilir ama onu da jantın üzerindeki jant genişliğinden hesapla bulursunuz. Tüm dağ bisikletlerinin lastiği standart değildir.

bahsettiğiniz 26 195 26 210 gibi değerler şöyle. 26 jant çevresini gösterir inch. yanındaki 1.95 ile 2.10 gibi rakamlar lastiğin genişiliğinin inch cinsinden ne kadar olduğunu gösterir. 1 inch 2,54 cm olduğuna göre 1,95 49,5 mm 2.10 53.5 mm lastik genişliğini ifade eder. Bendeki astro 50 de 2.2 lastik var mesela 56 mm genişliği var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.