Şimdi Ara

Bisiklet fiyatları üzüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günlük şehiriçi kullanım için bisiklet arıyorum.Günde en fazla yarım saat kütüphaneye gidip gelirim diye düşünüyorum.Birkaç kaliteli markanın internet sitesinden fiyatlara baktım ve biraz üzüldüm acıkcası.Tıpkı araba fiyatları gibi Avrupa-ABD ve Türkiye ucurumu var.Bende 100 150 tl gibi kaliteli kaliteli olmasada sıfır bisiklete binmek istiyorum. Piyasadan cok haberim yok yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim. Hatay'da yasıyorum Bisiklet satın alabileceğim bir yer var mı ?

• O fiyata bulabileceğini sanmıyorum. Hatay'da oturan arkadaşlar varsa bayii önerebilirler. En iyisi kışın almak. Ben öyle yapmıştım. Yaklaşık 200-300 lira daha ucuza geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Fiyat bandı 200 300 tl arası olursa bulabileceğim bisiklet var mı ? yada önerdiğiniz ?
  • Sıfır olarak bu Orbis var. 300 tl fakat pek önermem.http://www.hepsiburada.com/orbis-voltage-26-21-vites-erkek-dag-bisikleti-p-SPORORB2601-B

200 lira daha koyup üstüne bu bisikleti alırsanız çok daha iyi olur.http://www.hepsiburada.com/claud-butler-black-hawk-26-shimano-21-vites-aluminyum-dag-bisikleti-p-SPORSALCBRB26

Dediğim gibi 300 lira bandına adam akıllı bulamazsınız. En iyisi sabredip 200 lira daha koyup hiç değilse Claud Butler'ı almak. Orbis'in kadrosu çelik. Bunun aluminyum. Vites takımı ise Shimano.
    @floki20

• evet hocam gerçekten sizi anlıyorum aslında söylediğiniz özelliklerde ömürlük sağlam yormayan bir bisiklet almak lazım ama üni sınavına hazırlanacağım için bisikletle çok fazla vakit gecirmeyeceğim sadece 20 dakikalık mesafeye gidip geleceğim.Benim düşüncem 150 Tl te beni yolda bırakmayan bir bisiklet alıp kalan paramı bisiklet ekipmanlarına ve YGS LYS kitaplarına vermekti ama malesef Türkiye'de kaliteli bisiklete binmek biraz masraflı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: floki20

evet hocam gerçekten sizi anlıyorum aslında söylediğiniz özelliklerde ömürlük sağlam yormayan bir bisiklet almak lazım ama üni sınavına hazırlanacağım için bisikletle çok fazla vakit gecirmeyeceğim sadece 20 dakikalık mesafeye gidip geleceğim.Benim düşüncem 150 Tl te beni yolda bırakmayan bir bisiklet alıp kalan paramı bisiklet ekipmanlarına ve YGS LYS kitaplarına vermekti ama malesef Türkiye'de kaliteli bisiklete binmek biraz masraflı oluyor

Anladım. Siz Orbis'i alın en iyisi ya da Hatay'da bisikletçi araştırması yapın. Pek zamanım olmadığından araştıramıyorum size de model fakat 300 lira bandında zaten pek seçenek yok. Kadroları hep çelik olur büyük ihtimal. Siz bir bakın bisikletçilere ondan sonra kararınızı verirsiniz. İlerde durumunuz olduğunda da aluminyum kadrolu güzel bir bisiklete binersiniz umarım. İşi spor ve sürekli ulaşım boyutuna getirirseniz çelik kadro ve vites sistemi sizi üzebilir. Nasip olursa daha iyilerini alırsınız. Çünkü o fiyat bandında ki bisikletler sizi taşımaz, siz bisikleti taşırsınız. Bu arada sınavında başarılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

evet hocam gerçekten sizi anlıyorum aslında söylediğiniz özelliklerde ömürlük sağlam yormayan bir bisiklet almak lazım ama üni sınavına hazırlanacağım için bisikletle çok fazla vakit gecirmeyeceğim sadece 20 dakikalık mesafeye gidip geleceğim.Benim düşüncem 150 Tl te beni yolda bırakmayan bir bisiklet alıp kalan paramı bisiklet ekipmanlarına ve YGS LYS kitaplarına vermekti ama malesef Türkiye'de kaliteli bisiklete binmek biraz masraflı oluyor

Anladım. Siz Orbis'i alın en iyisi ya da Hatay'da bisikletçi araştırması yapın. Pek zamanım olmadığından araştıramıyorum size de model fakat 300 lira bandında zaten pek seçenek yok. Kadroları hep çelik olur büyük ihtimal. Siz bir bakın bisikletçilere ondan sonra kararınızı verirsiniz. İlerde durumunuz olduğunda da aluminyum kadrolu güzel bir bisiklete binersiniz umarım. İşi spor ve sürekli ulaşım boyutuna getirirseniz çelik kadro ve vites sistemi sizi üzebilir. Nasip olursa daha iyilerini alırsınız. Çünkü o fiyat bandında ki bisikletler sizi taşımaz, siz bisikleti taşırsınız. Bu arada sınavında başarılar.

Yardımcı olduğunuz için cok tesekkur ederim hocam.
    İnsallah bir iki sene sonra güzel bir şehir bisikleti aldığımda konuyu editlerim.
    İyi dilekleriniz için de tesekkur ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Katar'da araba fiyatları
    4 yıl önce açıldı
    Ucuz araba önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Yardımcı olduğunuz için cok tesekkur ederim hocam.
    İnsallah bir iki sene sonra güzel bir şehir bisikleti aldığımda konuyu editlerim.
    İyi dilekleriniz için de tesekkur ederim

Rica ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.