Şimdi Ara

bisiklet aliyorum yardimlarinizi bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar lise son sinifa kadar bisiklet kullandim normal bir bisikletli birey gibi aradan 4 sene gecti yaş oldu 22 bi bisiklet almaya karar verdim simdi ben size bisikletle yapacagimyolu soyliyim ben tuzla icmelerde oturuyorum iki gunde bir sahilden kadikoye giderim donerim aksamlari onun haricinde cuma aksami cikarim burdan avcilara giderim (71 km) pazar aksamlarida geri donerim alacagim bisikletin bu yapacagim yollardaki performansi ne olur beni zorlarmi fiyatinasil cokmu vs vibi konularda yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler...

    Alacagim bisiklett bu

    http://www.hepsiburada.com/liste/salcano-city-sport-21-vr-sehir-bisikleti/productDetails.aspx?productId=sporsalcs21vr&categoryId=27058700#Gorseller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Almayı düşündüğün Salcano fena değil ama 'trek' ya da 'specialized' markalarını tercih edersen daha iyi olur bence. Kadro dayanıklılığı açısından (salcano dayanıklı değil demiyorum). Ayrıca bisikletin kilosu da çok önemli. 10-11 kiloyu geçmezse daha iyi bir şehir içi performansı alabilirsin kanımca. Bir de 28 jant bisikletlerde vites sayısı en az 24 olsa fena olmaz diye düşünüyorum. Çünkü sadece düz ve trafik olan yollarda sürmenin garantisi yok. Rampası var, hızlı gitmeyi gerektirecek yolları var vs. Alacağın bisikletin özellikleri ne kadar yüksek olursa, seçeneklerin ve avantajların o kadar çok olur, rahat edersin. Tabi özellikler arttıkça (daha doğrusu kilo düştükçe) fiyatın da arttığını söylememe gerek yok sanırım.

    Bu sayfaları da inceleyebilirsin:

    http://www.trek-turkey.com/
    http://www.specialized.com/us/en/home


    trek için Kızıltoprak/Kadıköy'de 'Velespit' mağazasından,
    specialized için de 'aktifpedal.com' adresinden bilgi alabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defego -- 16 Ekim 2012; 12:36:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: defego

    Almayı düşündüğün Salcano fena değil ama 'trek' ya da 'specialized' markalarını tercih edersen daha iyi olur bence. Kadro dayanıklılığı açısından (salcano dayanıklı değil demiyorum). Ayrıca bisikletin kilosu da çok önemli. 10-11 kiloyu geçmezse daha iyi bir şehir içi performansı alabilirsin kanımca. Bir de 28 jant bisikletlerde vites sayısı en az 24 olsa fena olmaz diye düşünüyorum. Çünkü sadece düz ve trafik olan yollarda sürmenin garantisi yok. Rampası var, hızlı gitmeyi gerektirecek yolları var vs. Alacağın bisikletin özellikleri ne kadar yüksek olursa, seçeneklerin ve avantajların o kadar çok olur, rahat edersin. Tabi özellikler arttıkça (daha doğrusu kilo düştükçe) fiyatın da arttığını söylememe gerek yok sanırım.

    Bu sayfaları da inceleyebilirsin:

    http://www.trek-turkey.com/
    http://www.specialized.com/us/en/home


    trek için Kızıltoprak/Kadıköy'de 'Velespit' mağazasından,
    specialized için de 'aktifpedal.com' adresinden bilgi alabilirsin.




    Öncelikle degerli yorumlariniz icin tesekkur ederim gosterdiginiz bisikletlwr cok guzel bisikletler fakat benim butcemi asacagini dusunuyorum vede benden daha profesyoneller icin zannediyorum isyerinden bir arkadasin tanidigi vasitasi ile aksarayda tunelin altindaki bisiklet carsisinda 12 taksitle bi salcano buldum sanirim onu alicam salcanoda beni ceken birseyler var :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.