benimde okumuyordu kartuş kutusu varya onu sıcak su içinde beklettim biraz sonra kendine geldi zamanla içi kuruyormuş galiba ondan olabilir
quote:Orjinalden alıntı: edisiz_büdü benimde okumuyordu kartuş kutusu varya onu sıcak su içinde beklettim biraz sonra kendine geldi zamanla içi kuruyormuş galiba ondan olabilir kartuşu dün doldurttum :S ondan önce bir problem yoktu uyuz bilgisayarcı benim kartuşun devrelerini bozmuş olabilir mi? sarelleler uyuz eder insanı....tabi yersen
quote:Orjinalden alıntı: Saralondé daha önce deselerdi inanmazdım bir kediye uyuz olacağım naber kız?
quote:Orjinalden alıntı: edisiz_büdü benimde okumuyordu kartuş kutusu varya onu sıcak su içinde beklettim biraz sonra kendine geldi zamanla içi kuruyormuş galiba ondan olabilir sende elli yılda bir mesaj yazıyon ya o kdar edisiz büdü diye konu açtık ya
quote:Orjinalden alıntı: cADDy benim uyuz yazıcı kartuşu okumuyor ...çıktı almam lazım napayım? Dosyalarını bi cdye yazdır yada flash belelğe kaydet. Fotokopiciye git sayfasını ( renksiz ) 10ykrştan bastırt. Evine geri dön