Bildirim
Bişey demiyorum artık öhh !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
BENDEDE OLDU PRELİ CHARDADA DENEDİM HERKEZ DE ÖLE GALİBA PRELİ PRESİZ FARK ETMİO ADAM AKILLI OYUNU OYNAYAMIOZ BU ARALAR YA -
quote:
Orjinalden alıntı: mUzX
az önce dc oldum arklar login olduktan sonra server seçer seçmez dc veriyo işin ilginci başka charla giriyorum oda dc veriyo hemen nedendir acaba sakın bana sil tekrar yükle knigtı demeyin yükleyeli 1.5 saat oldu daha yeni yani..
Birader Serverler Kapandı Az önce
-
bende de öyle oluyor -
quote:
Orjinalden alıntı: pimpLORD
quote:
Orjinalden alıntı: mUzX
az önce dc oldum arklar login olduktan sonra server seçer seçmez dc veriyo işin ilginci başka charla giriyorum oda dc veriyo hemen nedendir acaba sakın bana sil tekrar yükle knigtı demeyin yükleyeli 1.5 saat oldu daha yeni yani..
Birader Serverler Kapandı Az önce
tmmda bilader serverlara bakıyorum dolu kutucuklar var yani millet oyunda nasıl iş bu
-
İnsanları bıktırmaya çalışıyolar Baska bişey değil... -
olabilir valla gıcık bi durum
quote:
Orjinalden alıntı: IamSerseri
İnsanları bıktırmaya çalışıyolar Baska bişey değil...
-
kardeş alttan aten 1 dk sonra server kapanacak yazdı ve kapandı :D bunda şaşıracak ne war birasdan acılır belki :s
-
serverlarda adamlar var kutucuklar gözüküyo ama ben ona taktım şimdi olabilir pk sırasında görememişimdir dediğin doğrudur konu gördüm öyle ama dcle ilgili göremedim konu
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_23
kardeş alttan aten 1 dk sonra server kapanacak yazdı ve kapandı :D bunda şaşıracak ne war birasdan acılır belki :s
-
bence o kutucuklar bug da kalmıştır :S -
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_23
bence o kutucuklar bug da kalmıştır :S
olabilir bende anlamadım bu knightı son zamanlarda diğil artık knight hep sorun -
şuan itibariyle giriyoo hücüm edebilirsiniz boss çıkar mı acaba x de bomboş herkeze yorumları için tşk ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X