Şimdi Ara

Bişey demiyorum artık öhh !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce dc oldum arklar login olduktan sonra server seçer seçmez dc veriyo işin ilginci başka charla giriyorum oda dc veriyo hemen nedendir acaba sakın bana sil tekrar yükle knigtı demeyin yükleyeli 1.5 saat oldu daha yeni yani..

• BENDEDE OLDU PRELİ CHARDADA DENEDİM HERKEZ DE ÖLE GALİBA PRELİ PRESİZ FARK ETMİO ADAM AKILLI OYUNU OYNAYAMIOZ BU ARALAR YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: mUzX

az önce dc oldum arklar login olduktan sonra server seçer seçmez dc veriyo işin ilginci başka charla giriyorum oda dc veriyo hemen nedendir acaba sakın bana sil tekrar yükle knigtı demeyin yükleyeli 1.5 saat oldu daha yeni yani..

Birader Serverler Kapandı Az önce

• bende de öyle oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pimpLORD

quote:

Orjinalden alıntı: mUzX

az önce dc oldum arklar login olduktan sonra server seçer seçmez dc veriyo işin ilginci başka charla giriyorum oda dc veriyo hemen nedendir acaba sakın bana sil tekrar yükle knigtı demeyin yükleyeli 1.5 saat oldu daha yeni yani..

Birader Serverler Kapandı Az önce

tmmda bilader serverlara bakıyorum dolu kutucuklar var yani millet oyunda nasıl iş bu

• İnsanları bıktırmaya çalışıyolar Baska bişey değil...
  • olabilir valla gıcık bi durum
    quote:

Orjinalden alıntı: IamSerseri

İnsanları bıktırmaya çalışıyolar Baska bişey değil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu ne şirin şey böylee
    11 yıl önce açıldı
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş alttan aten 1 dk sonra server kapanacak yazdı ve kapandı :D bunda şaşıracak ne war birasdan acılır belki :s
  • serverlarda adamlar var kutucuklar gözüküyo ama ben ona taktım şimdi olabilir pk sırasında görememişimdir dediğin doğrudur konu gördüm öyle ama dcle ilgili göremedim konu
    quote:

Orjinalden alıntı: eagle_23

kardeş alttan aten 1 dk sonra server kapanacak yazdı ve kapandı :D bunda şaşıracak ne war birasdan acılır belki :s

• bence o kutucuklar bug da kalmıştır :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_23

bence o kutucuklar bug da kalmıştır :S

olabilir bende anlamadım bu knightı son zamanlarda diğil artık knight hep sorun
  • şuan itibariyle giriyoo hücüm edebilirsiniz boss çıkar mı acaba x de bomboş herkeze yorumları için tşk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.