Şimdi Ara

bis + data

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bis alırsak içinde data kullanımı da oldugu yazıyor bu madde de?
    sizce doğru mudur?

"Vodafone BlackBerry Data Tarife seçenekleri kapsamında (BIS kullanıcı lisansı) aboneler BlackBerry APN üzerinden sınırsız data kullanımına sahiptir. Tarife fiyatı, cihaz üzerinden yurtiçinde gerçekleştirilen ve sadece BB APN'ini kapsayan data kullanımları için geçerlidir."

http://www.vodafone.com.tr/Internet/Vodafone-BlackBerry-Data-Servisi.php?default_id=BlackBerry-Data

mesela ben arada ipad2 den de data kullanırsam ücret ödüyor muyum? yoksa bis ile ücretsiz mi oluyor?

bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. teşekkürler...

not: eğer bu şekilde degilse aylık 1 gb için ne kadar ödemek gerekiyor. internette yazanlar biraz fazla gibi geldi bana.
    normalde kullandıgım mega pakette data hattı var fakat tarifeyi biraz alt kademeye çekip 9900 alacagım kapmanya ile.

• arkadaşım bis sadece blackberyy cihazlarda çalışır, yani blackbery harici bütün cihazlara takarsan hattını ipadler de dahil ayrı ınternet paketi almak zorundasın, yoksa gelicek faturada çok şaşırabilirsin,
  • Peki bende bir sey sormak istiyorum mesela net paketim var maillere bb messengere whatsapp gibi sosyal mesajlasma ve sitelere giremiyormuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

Peki bende bir sey sormak istiyorum mesela net paketim var maillere bb messengere whatsapp gibi sosyal mesajlasma ve sitelere giremiyormuyum

Bb messenger ıcın bıs mecburı.ama whatsapp ıle wırelessten bıle gırersın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karın Doyuran Jack

quote:

Peki bende bir sey sormak istiyorum mesela net paketim var maillere bb messengere whatsapp gibi sosyal mesajlasma ve sitelere giremiyormuyum

bis olmadıgında whatsapp a girilmiyor diye biliyorum.ancak bis in tanımlı oldugu zaman icinde wirelessle bbmessengerada whatsappada girebiliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

quote:

Orijinalden alıntı: Karın Doyuran Jack

quote:

bis olmadıgında whatsapp a girilmiyor diye biliyorum.ancak bis in tanımlı oldugu zaman icinde wirelessle bbmessengerada whatsappada girebiliyosun

bıs olmadan bb de internet paketi üzerinden whatsapp çalışıyor internette araştırabilirsin, ayrıca gmail programıyla mail kontrolüde yapılabiliyor bb de.

+++++++++++++++

cepnete alternatif olarak vodafone bis paketini android cihazlarda kullanabilirseniz, başka forumlarda deneyip başarılı olanlar var. denemedim ama deneyenler yapmışlar. fakat faturalı hatlar için 15tl, faturasızlar için 7tl. faturalı hat kullanıyorum cepnet 8 tl, bis 15tl. 2 katı keşke cepnete üye olabilsek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 12 Ocak 2012; 23:47:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.