Şimdi Ara

birkaç sorum var arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu chistmas treelerden çıkan itemleri kırdırma görevinden unique item düşüyor mu?

rebirth nasıl yapılır ? scrollu varmış duyduğuma göre onunla direk basabiliyormuyuz?

rebirth itemlere + basılabilir mi?basılabilirse hangi scroll?yanma ihtimali nasıl?(+1 den +2 ye veya +3 e geçirirken)

• quote:

Orjinalden alıntı: serious_captain

bu chistmas treelerden çıkan itemleri kırdırma görevinden unique item düşüyor mu?

rebirth nasıl yapılır ? scrollu varmış duyduğuma göre onunla direk basabiliyormuyuz?

rebirth itemlere + basılabilir mi?basılabilirse hangi scroll?yanma ihtimali nasıl?(+1 den +2 ye veya +3 e geçirirken)

1- kutulardan uniq item düşmüyor
    2-walla onu bilmiyorum %100 oluyor mu bende merak ediyorum yani +7 item rebith olurken yanabilir mi???
    3-hiç bi fikrim yok
  • % 99 olma sansı war galıba ole bılıyorum ...
  • 2- Rebith basarken yanma olasılığı yoktur
    3- Rebith basıldaıktan sonra item +1(rebith özelliğini alır) +2 ye bus ile basabilirsin ama yanma ihtimali yüksek
  • Bir iteme rebirth basarken yanma ihtimali yok %100 olur+1 rebirth itemi +2 ye geçirirken yanma ihtimali rebirth olmayan bir itemi +8e geçirmekten daha kolay ama tam bir oranı yok

Edit:Bir iteme rebirth basmak için gereken kağıt charonda 2.sayfada en sondan 2. olan kağıttır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ße®k -- 1 Ocak 2007; 14:36:34 >
  • 1. Kutulardan unique item düşmez.
    2. Eşek şansı yoksa rebirth olur. %99+ ihtimal. <şuana kadar yanan görmedim>
    3. + Basilir ancak yanma ihtimali hakkında fikrim yok.
  • neyse saolun arkadaşlar herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.