Şimdi Ara

Birkaç sene öncesine kadar 100 gram tavuk döner alınca zengin hissederdim şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçma salak Kahvelere 5-10 lira vermek gözümde giderek normalleşiyor.

Ama fakirlik içime öyle bir işlemişki et dönerin yanında çift haneli fiyat görünce yuh diyorum. Büyük bir zevkle 5 liraya donas yiyorum.

Bazen düşünüyorum daha dün yarım tavuk yiyordun şimdi neler yApıyorsun bir yemeğe bu kadar para veriyorsun diye. Hüzünleniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benide üzdün şimdi.

• Benide üzdün şimdi.

• Üzdün şimdi benide.

• bu herşeyi alaya almanızdan nefret ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 16 Ağustos 2016; 4:22:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

bu herşeyi alaya almanızdan nefret ediyorum

Malezya orta asyada değilki diye buraya yanlışlıkla yazdığını biliyorum çaktırma.

• -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Daha çok üzdün şimdi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Doğru zaten gidip öbür konuya yazdım

Sizi tebrik ederim ödülünüz 80 gram tavuk döner

• Çok daha üzdün şimdi.

• Komik sanıyorsunuz demi. Nasıl yara açıyorsunuz insanda farkında değilsiniz Nasıl olsa size giren çıkan yok yeri geldiğinde ağlarsınız neydi günahım diye ama şimdi rahatsınız insansınız sonuçta. İnsan, insan ama işte insan var insan var.

• Parayı nerden buldun bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Komik sanıyorsunuz demi. Nasıl yara açıyorsunuz insanda farkında değilsiniz Nasıl olsa size giren çıkan yok yeri geldiğinde ağlarsınız neydi günahım diye ama şimdi rahatsınız insansınız sonuçta. İnsan, insan ama işte insan var insan var.

İlk attığım mesajda ciddiydim onlar trolledi bende uydum onlara özür dilerim hocam.

• Nick konu uyumu

• -RüzgarGibiGeçti- kullanıcısına yanıt
    Yazıklar olsun be . Biz burda iki tebessüm edersin bir nebze olsa fakirliğini unutursun diye komiklik şaklabanlık yapalım uğraşalım sen bize insan bile deme .

• Dolar, enflasyon fln arttı.

• SkörtılReyiz kullanıcısına yanıt
    Fakir değilim ama içimde var. Burada anlatmak istediğim fakirliğim değildi. Nereden nereye giderken arada unuttuklarımızdı ciddi bir mesele üstüne örtüp dönüp gidemeyiz. Kalbimizde, yüreğimizde bir anda bir gecede ansıZın bizi bekliyor.

Eski günleri hatırlıyorsun nereden geçtiğini sonra şimdiye bakıyorsun aradaki farka anlam vermeye çalışıyorsun o Zaman yaşıyordum şimdide yaşıyorum diyorsun.

Dediğim gibi ben fakir bir çocuk değildim ama sanki öyleymiş gibi yetiştim dolayısıyla anlayabiliyorum hissedebiliyorum temas ettim bu duyguya. Çalışıp para kazanıp tavuk dönerin hayalini Kuran çocuklara hizmet etmek istiyorum. Üniversiteye gelip iskender yememiş olanlara iskender yedirmek istiyorum. Bir kenarda kalmış çocukların elinden tutmak istiyorum. Ben bunların hiçbiri değildim belki am bütün bu duyguları tattım. Burda içimi döküyorum. Bu gece baya doluyum kusura bakmayın

• Şöyle bir belgesel var çocukları uyuşturucun batağından futbol ile kurtaran gençler. Böyle şeyler yapmak istiyorum.

https://m.youtube.com/watch?v=TCNKe97oZXo

İzleyin izleyin bu belgeseli.

• Anlamadım George Orwell'in 1984 kitabı ile Tarkan'ın son çıkan albümünü neden karşılaştırmak istiyorsun?
  • Bende anlamadım

• Bunu hak etmediğinizi düşünüyorsanız olabilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.