Şimdi Ara

Birisi sevgilime senden hoşlanıyorum demiş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
3
Favori
12.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: podkayfomxu

quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

Sevgilisi olduğunu bilmiyor olabilir bir daha rahatsız etmezse sorun yok. Ben olsam eğer bulma imkanım varsa bulur, böyle böyle bir olay olmuş ben erkek arkadaşıyım bir daha olmasın diye sakin bir şekilde konuşurdum tehdit etmeden.

Tabi başıma gelmediği için tam emin değilim bilmiyorum

Hocam kız deli etti beni. Sinirlendim biraz tepki gösterdim dedi ki güzel bi sevgilin var aşık olan çok bunu göze alsaydın falan baya sinir oldum.

Hocam boyle demesi vahim. Ne demek bu bak beni begenen cok var elimi sallasam ellisi istersem giderim mevzusu. Bene de vardi boyle bitane. Dikkatli davran.

Ya hocam sinirden ağlıycam. Dedim ki kim o çocuk söyle falan. Dalga geçiyor benim için kavga etmeyin sizinle mi uğraşıcam falan. Bu sefer engelliyorum seni dedim. Dedi ki hadiii engelle ders çalışma zamanım çoğalır. Resmen dalga geçiyor ve kalbim kırılıyo hacı ya bu nedir ben bu kadar üzülmeyi hak edicek bi şey yapmadım suç kendisinin.

Seni cok iyi anliyoum kardesim saf duygularla sevmissin sen onun yaptiklarina inanmak da istemiyorsun canini yakiyor. Bende yasadim bunu hayatimda ilkti bide gercekten zor sana burda kim ne derse bos gelecek biliyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Iniesta

Hocam öyle kızlar çekilmez, yaşadığımdan biliyorum eninde sonunda biter. En azından kız sevgilim var diyip gitseymiş oradan bari. Aynısını birisi benim sevgilime yapsa kafayı yerim bir şekilde bulup gömerim belki de, burada nasıl üreyecek o çocuk yazan insanlar var asosyal evden çıkmayan adam bunu düşünür. Kusura bakmayın ama sevgiliniz yolda yürürken, birisi gelip yavşasa o çocukta mı üreyecek dersiniz? Kız çok hatali, sevgilisini olduğunu bile söylememiş.

Hacı herkes yol ver gitsin diyoda bu kız gitse inanın konuşacağım insan tanesi kalmıyor ne bileyim işte yapamıyorum ayrılamıyorum.

İnsan elbet olacak, illa tanışırsın birisiyle ama zamanını öyle birisi ve ilerisi gelmeyecek, kişiliksiz bir insan ile harcama derim ben boşuna sinir stres

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kızın sevgilisi olup olmadığını kimse dışardan bakıp anlayamaz, gelmiş söylemiş. Eğer söylemekle yeltenmeyip sapıklık raddesine ulaşmışsa ayarı vereceksin nettt. Yalnız sevgilinin sana karşı olan cevabı itici olmuş. Öyle bir cevap olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekarabagidelim

Yaş kaç hocam

19, Bahsettiğim şey sevmek değil arkadaşlar. Kız sadece beynimi meşgul edicek sevmişim ya da sevmemişim banane umrumda değil. Zaten kızdan her zaman şüphe duydum şimdi onlar çıkıyor meydana. Resmen dalgaya alıyor şundan 1 gün önce neler söylüyodu bugün söylediği şeylerle karşılaştırsak şaşar kalırsınız. Kimseyi sevmiyorum bu kız nefretimi kazanmayı başardı son 1 aydır içim tekrar ısınmıştı doğum günümde falan buluşmuştuk, ama bu devran böyle dönmez benim bu kızı acil bırakıp unutmam lazım. Çok masum birisi ama böyle şeyler yapması ne kadar yalancı olduğunu gösteriyor. Saf gözükmese bu kadar hayal kırıklığına uğramazdım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam öyle kızlar çekilmez, yaşadığımdan biliyorum eninde sonunda biter. En azından kız sevgilim var diyip gitseymiş oradan bari. Aynısını birisi benim sevgilime yapsa kafayı yerim bir şekilde bulup gömerim belki de, burada nasıl üreyecek o çocuk yazan insanlar var asosyal evden çıkmayan adam bunu düşünür. Kusura bakmayın ama sevgiliniz yolda yürürken, birisi gelip yavşasa o çocukta mı üreyecek dersiniz? Kız çok hatali, sevgilisini olduğunu bile söylememiş.

Hacı herkes yol ver gitsin diyoda bu kız gitse inanın konuşacağım insan tanesi kalmıyor ne bileyim işte yapamıyorum ayrılamıyorum.

İnsan elbet olacak, illa tanışırsın birisiyle ama zamanını öyle birisi ve ilerisi gelmeyecek, kişiliksiz bir insan ile harcama derim ben boşuna sinir stres

Bu arada bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.

• podkayfomxu kullanıcısına yanıt
    Çevreni genişletmeye bak aklına bile gelmez. Git çık gez dolaş gencecik adamsın. Hayatını niye heba ediyorsun böyle tiplerle. O olmaz başka biri olur
  • Peşine adam tak
    Üzerine ses kaydedici yerleştir(kapalıysa başörtüsüne iğne gibi,açıksa elbisesine çantasına vs.yanından ayırmasın yeter)
    Birde salak ayağına yatarsan anlaman daha kolay olur nede olsa anlamıyor deyip rahat hareket eder ve hata riski yükselir buda senin işine gelir ki böyle bişe varsa yoksa sende patlayabilirsin hayırdır olum sen bana guvenmoon mu lan diye çıkışabilir tabi bunu sen çakmıyasın diyede yapabilir olayları iyi suzmek gerek

Kardeş adresi verde aramızda para toplayıp boynuz cilası vs. Yollayalım

• Erkek arkadaşım var diyip yoluna devam edebilirdi , çok saçma cevabını verdikten sonra o çocuk zorlamadıysa ve ileride bidaha karşısına çıkmazsa sorun yok bidaha çıkarsa uyar , laftan anlamazsa ağzını yüzünü ...
  • quote:

Arkadaşlar bugün sevgilimi bi çocuk yolda durdurup konuşmuş tanışabilir miyiz? senden hoşlanıyorum falan demiş. Sevgilimde çok saçma diyip gitmiş ama ben yine de sinirlendim.

Sevgilinin seni terk etmesinden mi korkuyorsun. İyiki sana söylemiş söylememiş olsa nerden haberin olacak.

• İlerde Bugünlerini hatırlayıp tebessüm edeceksin.. Ne kadar gereksiz takıntılar diye :)

Bir yerden sonra senden çıkar bu iş.. Duygularına engel olamazsın. İyi düşün, ama kızın tavırları hiç iyi değil.

İyi düşün evlat, hemde çok iyi düşün sonrada kararını ver.

Hayırlısı olsun evlat.
  • Sevgilisi oldugunu bilmitordur,rahatsız etmediği sürece birşey yapma bence.
  • Kardeşim kız senin iyi niyetini suistimal ediyor. Ödevini filan yapıyormuşsun kız seni kullanıyor belli. Birgün iyi birgün kötü davranıyor konuştuklarına dikkat etmiyor. senin dediklerinden çıkarımım bunlar yani.. Belki o çocuğun senden hoşlanıyorum falan demesini bile uyduruyordur. Var böyle insanlar sırf zaman geçirmek için eğlenmek için senle olabilirler herkesi kendin gibi sanma.

Konuşacak kimsem kalmıyor demişsin. Birisiyle konuşup onun sürekli seni sinir etmesi ona güvenememen vs. hiç kimseyle konuşmayıp kafanın da rahat olmasından iyi mi sence ? En azından seni sinir eden biri yok.

Normalde içini dök anlat sonra onun tepkisine göre ilişkine yön ver derdim ama görünüşe göre kıza içini dökmene bile değmez aksine senin zararına olur.

Yerinde olsam onun içini kemirecek bir laf söyler engeli atardım.

Bir insanı çok iyi tanımadan yürekten sevme sonra böyle olur işte. Bundan sonra daha dikkatli davranırsın umarım.

• Dostum kız seni denemek için sağlam sıkmış inanmayın bu tarz şeylere

EDİT: Olayları okudum kardeşim rest çek bitti de o ayrılmak istemeyecektir ağırlığını koy erkek başlarda safa yatar ama sen çok kaçırmışsın topuzu o yüzden ayrıl derim daha yaşın genç unutursun en fazla 2 haftanı alır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImKeynes -- 17 Aralık 2016; 14:39:55 >
  • Hocam her zaman yedekte bir stepne bulunduracaksın. Ben öyle yapıyorum hiç yolda kalmadım
  • Hocam sen hala konuşuyorsun kızla oda seni parmağında oynatıyor kusur bakma. Sen böyle devam et. Hala engellememişin. Aslında engellemesen de boşa yazıp dursa çok daha uyuz etmiş olursun ama sen dayanamazsın bu sefer bence hemen engelle kurtul. Hoş en fazla bir iki haftaya gelir kapında köpek olur ama ben olsam o vakit bile yanımda tutmam ki öylede yaptım zamanında.
  • Kıza atacağım uzun mesajı hazırlıyorum.

Bana yaşattığın bu şeyler hakkında bi şey demenin zamanı geldi benim hakkımda dediğin tüm yalanlar çok saçma. 1 gün önce ''seni seviyorum ''seni seviyorum diyodun şimdi ''benim için kavga etmeyin'' biraz sonra ''mutlu değilim ayrılalım kemal'' Bugünün nasıl olduğunu dürüstçe söyleyemedin hangi İnsan senin için saatlerce uğraşır? Sabah imajını kurtarmak için bana yazdın ama aslında ayaklarımın altında durmayı çok seviyosun şimdi özgürsün çünkü dürüst olamadın kendini bile bensiz sevemiyosun. Sözde ben senin için zaman kaybıymışım. Senin baban gibiydim, Utan. Sayemde düzgün bi insan oldun bu gerçekleştikten sonra başka birsini mi buluyosun. Nereden geldiğini unuttun insanlar sana beni unutturdu. 1-2 gerçek dostun varken gidip başkalarına özendin artık sığınağı terk etmen gerektiğini düşünüyosun. Bunun üzerine bugün ki konuşmayı yaptın. Zevk için arkadaşlarını değiştirdin bu kötü davranışın senin mutsuzluğunu sağlıycak. Her zaman senin iyiliğini düşündüm sen de kendi çıkarlarını düşündün Hatırla ezgi en kötü günlerinde yanında oldum. Bi kaç insan için kendini salak yerine koyuyosun. Bana kötü şeyler söyledin çünkü çevrende ki insanlar yüz üstü düşmeni istiyodu ben sana inanıyoken annen sana inanmadı. Ama sen teşekkür için ne yapıyosun? kaçıyosun. Kaçtıktan sonra geri götüme yanaşıyosun çünkü seni bununla tanıyorum. Anca hayatımın arka planda kalıcaksın hakettiğin şey bu çünkü. Senin iyiliğini düşünüyodum ancak bu zamana kadar kötülüğümü düşündüğünü bilmiyordum. Tıpkı bi salak gibi benimle dalga geçtin bunu kendin bile bilmiyosundur, kör. Düşünme tarzın garip sana acıyorum. Sen üzgündün sana inandım ve hakkımda bilmek istediğin her şeyi öğrendin. Senin hayatına kefil oldum ve elimi uzattım. Tek söylediğim, ''bu kız benim canımdan kanımdan birisi'' oldu. Bunu sevdin . Kaç kere o saçma ağzından aptal cümleler duyduğumu biliyo musun ? Seni hep yanımda gezdirdim sana dostluğun ve sevginin ne olduğunu göstermek istedim. ''kendim kendim kendim'' kendinden başka önemli hiçbi şey yok. Şimdi insanlar senden hoşlanıyor çok havalısın ezgi. Senin için yeterli bile değil daha fazla havalı gözükmeye çalışıcaksın. Seninle dalga geçen kız bile kim bilir arkandan neler konuşmuştur. Ben senin manevi baban/abin/eşin her şeyindim söyle bakalım bunların karşılığında neler verebilirdin? Aniden bi çocuk ortaya çıktı ve hal /tavırların değişti. Tüm yaşamın bunlardan ibaret Geçmişini hatırlıyo musun bana verdiğin sözler? ilk buluşmamız. Ve süreçte ki tüm buluşmalarımız ve hiç bahsetmedim bile her gün aldığım bu ayrılık tehditleri ne? Eğer fazla burnun havadaysa bununla havalı olunmadığını bil. Daha öncede bunun aynısını söylemiştim başka kızlar için. Başka kızları ciddiye almıyorum aynı senin gibiler. Ne demek istediğimi anlıyo musun sadece isimleriniz farklı. Kalperinizin derinlerinde hepiniz aynısınız. Attığın tüm yalanlardan vazgeç ikimizde biliyoruz ki asıl gerçekleri ben söylüyorum. Ve şimdiden itibaren varlığına lanet okuyorum. zavallı. Sanırım tanıtıma ihtiyacın var instagramda fotoğraf paylaşmayı bırakmıycaksın. Bu sözlerimden sonra hesap ayarlarına doğru koşmaya başla. Arkadaşların seni seviyor ama sadece sen iyi davranırsan seni tıpkı oyuncak gibi kullanıyolar senin beni kullandığın gibi. Bugün karakterini yerin dibinde görebilirsin önemli değil seni bununla tanıyorum. Benim yüzümden sahte mutluluğun kayboldu. Senin için o kadar sorum var ki, bu sorular benim sana güvenimi sarstı. Verdiğim her hediyeye en ufak bi şeyde geri veriyim diyosun çünkü kıymeti yok. İşte doğum günümde hediyeni bu yüzden almadım. Yani asıl çakma duyguları olan sensin amigdala'nın ne kadar gelişmiş olduğunu görüyorum bu yüzden bencil ve korkaksın. Benimle barışmak yok senden hoşlanan çocuğa git bu seni tıpkı geçmişte ki gibi mutsuz edicek. Seni tebrik ediyorum her şeyimdin şimdi köpek kadar değerin yok. Nankörsün ben aklımı kullanırken sen kullanamadın şimdi ise akıla önem veriyosun zekan düşük. Egon karakterini bürümüş aptalsın . Hiçbi şey seni havalı yapmaz . Sonunda içimi nefret bürüdü emin ol bu nefretim asla bitmiycek unutulup gidiceksin. Geber.

Hocam sakın bu mesajı yazma.

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Hocam sakın bu mesajı yazma.

Bunu yazdıktan sonra engellemeyi planlıyorum görmek dahi istemiyorum.
  • Siyah Kalem kullanıcısına yanıt
    Genelde benden hoşlanırlar.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.