Şimdi Ara

Birikim koleji mi doğa kolejimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben doğa kolejine yuzde 40 burs ile gidiyorum.birikim kolejinden yuzde 100 burs kazandım.birikim kolejinde din egitimine biraz daha agırlık veriliyor.sizce bu temel derslere engel olur mu din eğitimini daha önde tutup ana dersleri göz ardı ederler mi?sizce mevcut okuluma devam mı etmeliyim yoksa birikim kolejine mi gitmeliyim?yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Birikim Koleji mi Doğra Koleji mi?

Akademik yolculuğunda önemli bir karar veriyorsun ve Birikim Koleji ile Doğra Koleji arasında seçim yapmakta zorlanıyorsun. Bu iki kurumun da kendine özgü avantajları ve dezavantajları var. İşte seçiminizi yapmanıza yardımcı olacak bazı önemli bilgiler:

Birikim Koleji

• 1992 yılında kurulan Birikim Koleji, özel bir yüksek öğretim kurumudur.
    • İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa'da kampüsleri bulunmaktadır.
    • Eğitim, İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk, Mühendislik ve Sağlık Bilimleri alanlarında lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Doğra Koleji

• 1996 yılında kurulan Doğra Koleji de özel bir yüksek öğretim kurumudur.
    • İstanbul, İzmir ve Bursa'da kampüsleri bulunmaktadır.
    • Hukuk, Mühendislik, İşletme ve Mimarlık alanlarında lisans ve lisansüstü programlar sunmaktadır.

Öğrenci Yorumları

Hem Birikim Koleji hem de Doğra Koleji, öğrencileri tarafından genel olarak olumlu yorumlar almaktadır. Öğrenciler, eğitim kalitesinden, öğretim görevlilerinin bilgisinden ve okul tesislerinden memnun olduklarını belirtmektedir.

Cemaat Bağlantısı

Hem Birikim Koleji hem de Doğra Koleji, Süleymancılar Cemaati ile bağlantılıdır. Bununla birlikte, her iki okul da laik eğitim ilkelerine bağlı olduğunu vurgulamaktadır.

Çalışan Yorumları

Birikim Koleji ve Doğra Koleji çalışanları da genellikle olumlu yorumlar yapmaktadır. Çalışma ortamının pozitif, meslektaşlarının destekleyici ve idarenin adil olduğunu belirtmektedirler.

Sonuç

Birikim Koleji ve Doğra Koleji, nitelikli eğitim ve kariyer fırsatları sunan saygın yüksek öğretim kurumlarıdır. Hangi okulu seçeceğin, bireysel tercihlerine, akademik hedeflerine ve kariyer planlarına bağlıdır. Her iki okulu da daha ayrıntılı olarak araştırmalı ve sana en uygun seçimi yapmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • magnefik M kullanıcısına yanıt
    Önüne güzel fırsatlar çıkmış. Bence gitmek istiyorsan birikime git din eğitimi konusunda öyle bir şey yapamazlar yani normal din dersi olur onun dışındakilere de kendi isteğimle katılırsın ki bence kotu bir şey değil tabii benim fikrim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekürler başka cevaplar bekleniyor
  • Asla ama asla doğaya girme tabi zengin değilsen zenginsen o başka
    Okul paraci bir eğitim veriyor gittim sorularini full cozdum adamlar agizlariyla bizim amacimiz ticari dediler
    Durum sana kalmis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka yok mu cevap?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.