Şimdi Ara

Biri şu durumu açıklayabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://odatv.com/mob_n2.php?n=bu-da-mi-gol-degil-0111131200

Bir kulup başkanının bu kadae savcıyla ne işi olabilir.?

Ne ilişkisi olabilir?

Hepsi ceamaat savcısı bu arada..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hukuki alandaki üstünlüğünden dolayı ne kadar savcı varsa çağırmış kendi dedi tanımıyorum sadece maç yaptık diye

• quote:

Orijinalden alıntı: Muammer122

hukuki alandaki üstünlüğünden dolayı ne kadar savcı varsa çağırmış kendi dedi tanımıyorum sadece maç yaptık diye

İnanalım mı?
    Bir adam hukukçulardan bir menfaat mi bekliyor ki hukuktaki üstüklüklerinden çağırdım diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkan19

quote:

hukuki alandaki üstünlüğünden dolayı ne kadar savcı varsa çağırmış kendi dedi tanımıyorum sadece maç yaptık diye

İnanalım mı?
    Bir adam hukukçulardan bir menfaat mi bekliyor ki hukuktaki üstüklüklerinden çağırdım diyor.

evet

• Tesadüf ki hepsi de cemaatçi.

• acıyorum şunların düştüğü hallere

• Muammer122 kullanıcısına yanıt
    Ben acıyorum size bişi bulamadınız yok fetocü.

Ezdik sizi tıpkı son yıllarda ezdiğimi gibi o senelerde de ezdik.

Bize soruşturma açsınlarda rahatlayın Galatasarayın fetoyla hiç bir alakası olmaz olamaz.
    Oyuncular için de olabilir o da bizi ilgilendirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Ağustos 2016; 10:03:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Kötü Biri Olabilirim?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bize soruşturma açsınlarda rahatlayın Galatasarayın fetoyla hiç bir alakası olmaz olamaz.

3 temmuz olmasaydı bidaha ne şampiyonluk görürdünüz nede oyuncu
    feto olmasaydı ne dua alırdınız ne himmet

herkes farkında neyin ne olduğunun

• Hocam konuştuğun arkadaş troll, prim verme. Önce takımını Galatasaray yapmıştı, şimdi değiştirip Fenerbahçe yapmış. Zaten Fenerli olduğu başından beri belliydi.

• quote:

quote:

3 temmuz olmasaydı bidaha ne şampiyonluk görürdünüz nede oyuncu
    feto olmasaydı ne dua alırdınız ne himmet

herkes farkında neyin ne olduğunun

Ne 3 temmuzmuş 3 temmuzda giden oyuncularınız jubile yaptı hala 3temmuz diyorsunuz

• Ayrıca bir kişi de mantıklı yorum yapmamış.
    Niye gs Başkanı Beşiktaş Başkanı akhiaae Başkanı maç yapmıyor da fb başkanı ve hukuktan sorumlu başkan yardımcısı yapıyor ve tesadüf hepsi cemaatçi hani bilmezsin arasında cemaatçi olmayanlar da çıkar ama sanki bir cemaat takımı çıkmış resmen.

• gurkan19 kullanıcısına yanıt
    3 eski futbolcun hakkında yakalama emri çıktı.Bi tanesi amerikaya zten direk kaçtı.Şampiyon olduğun sezonlar incelemeye alındı.Viedolar ortaya çıktı

hala mı hiç birşey bulunamadığını idda ediyorsun
  • olmayan şeyleri ispatlamak için 40 takla atıyorsunuz.
  • Lütfi Arıboğanın foyası ortaya çıkınca gslileri göreceğiz hepimiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

3 eski futbolcun hakkında yakalama emri çıktı.Bi tanesi amerikaya zten direk kaçtı.Şampiyon olduğun sezonlar incelemeye alındı.Viedolar ortaya çıktı

hala mı hiç birşey bulunamadığını idda ediyorsun

Zamanında bizde oynadılar diye ne yapalım?

Adamlar cemaatçiydi o zamanlar da cemaatçi olmak suç değildi.

Şuan hükümettekiler de kaptanınız emre belezoğlu da cematçiydi.

Bizim yönetiler boyutunda siİn başkanınız gibi ilişkimiz var mı?

Bu durum için ne diyorsun onun cevabını merak ediyorum.

Resmen cemaat takımı çıkmış, savcılarla maç yaptık vs desen cemaatçi olmayan ne tesadüf ki yok.

Bunlar sizin başkanınızın kankasıydı.

Gs cemaatten o dönem her kesim tarafından desteklendiğinde bile rahatsız olmuştur.
    Hakanı göndermiştir, arifi göndermiştir.arif 32 yaşında jubile yapmak zorunda kalmıştır vs.
    Hakam şükür o kadar büyük efsane olması gerekirken bile ne yönetici ne de teknik heyet vs hiçbir şekilde alınmamıştır.

Oyuncu diyorsunuz yönetim yönetici değil.

Şimdi sahte şike sürecinde Fenerbahçeyi uefaya şikayet eden bir dolu yönetiiciniz var bekleyin soruşturma onlarada dokunacak

Şike bsüreci döneminde deniliyord ubir Fb li yönetici demiştiki ey cemaat senin 10 milyon müridin varsa benim 25 milylon Fenerbahçelim var diye ben de o döhnem gülmüştüm sanki her Fnerbahçeli aynı siyasi dini görüşte mi diye.Şimdi bunu neden anlattım ta ozaman Fenerbahçeli yöneticiler diyordu bunu cemaat yaptı diye akp-cemaat işbirliği varken bile.

Cematin Fenerbahçe ile yakınlık kurma çabalarıdır maç.Maçı neden aziz yıldırımın ayarladığını düşünüyorsunuz tersi olamaz mı mantığın karşıt ihtimalleri anlama konusunda bukadar mı başarısız.

Hakan Şükür sen nereye gönderdin ya adamı(Adam dedik affola) inter istedi gitti sen hayırdır

Hakan Ünsal çıktı anlattı toplantılara çağırılırdık genç kardeşlerimiz toplantıya gitmezse önleri kesilirdi diye cemaat bunu nasıl yapıyordu gsden hiç bi bağlantılı yöneticisi yoktu öyle mi, ki bu dönem cemaatin terör örgütü listesinde olduğu dönemler.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lüften

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 25 Ağustos 2016; 11:55:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maşık

Şimdi sahte şike sürecinde Fenerbahçeyi uefaya şikayet eden bir dolu yönetiiciniz var bekleyin soruşturma onlarada dokunacak

Şike bsüreci döneminde deniliyord ubir Fb li yönetici demiştiki ey cemaat senin 10 milyon müridin varsa benim 25 milylon Fenerbahçelim var diye ben de o döhnem gülmüştüm sanki her Fnerbahçeli aynı siyasi dini görüşte mi diye.Şimdi bunu neden anlattım ta ozaman Fenerbahçeli yöneticiler diyordu bunu cemaat yaptı diye akp-cemaat işbirliği varken bile.

Cematin Fenerbahçe ile yakınlık kurma çabalarıdır maç.Maçı neden aziz yıldırımın ayarladığını düşünüyorsunuz tersi olamaz mı mantığın karşıt ihtimalleri anlama konusunda bukadar mı başarısız.

Hakan Şükür sen nereye gönderdin ya adamı(Adam dedik affola) inter istedi gitti sen hayırdır

Hakan Ünsal çıktı anlattı toplantılara çağırılırdık genç kardeşlerimiz toplantıya gitmezse önleri kesilirdi diye cemaat bunu nasıl yapıyordu gsden hiç bi bağlantılı yöneticisi yoktu öyle mi, ki bu dönem cemaatin terör örgütü listesinde olduğu dönemler.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lüften

Bak güzel kardeşim cevap vermiyorsun.

Cemaat ayarladıysa yapma maçı yapmak zorundamısın.

İhtimaller üzerinde Galatasarayı suçluyorsun. Boş konuşuyorsun varsa deliliniz ortaya koyun futbolcular bizi ilgilendirmez.
    Ki hakam geçtiğimiz 3-4yıl önce o dönemlerde Galatasaray dan gönderildiğini açıkladı.
    Bir dönem Galatasaray o futbolcuların hepsini temizledi.

Sizde yönetici pozisyonundaki adamlar fetonun yanında videoları var. Hani senin ihtimal üzerinde salladığın şeyin kanıtı var.

Adam şike yapmadım diyemiyor beni yasalara aykırı dinledilerden başka birşey söyleyemiyor.

Konu o değil ya neyse senin cemaatçi savcılar ile ne işin var. Ben bunu soruyorum. Senin yöneticin ile feto nun videosu var.

Varmı Galatasaray yöneticilerinden fetoyla kanıt.
    Oyuncular fetocuymuş olabilir ne yapalım yani sadece futbolcular değilki birçok kişi fetocuydu o zamanlar bilmeyen yoktu eleştirenler yine Galatasaraylıydı o zamanlar suç değildi devlet de birşey yapmıyordu. Hakan da kaliteli oyuncuydu göze batmıyordu.

Futbolu bıraktıktan sonra o tayfadan neden Galatasaray içinde kimse olmadı? Hepsi efsane oyuncular bak taffarel çalıştı ümit davala çalıştı hagi çalıştı bülent çalıştı erdal keser çalıştı hasan şaş çalıştı neden o isimler ekmek yiyemedi Galatasaraydan? Bunların me eksikleri vardı.? Çünkü futbolculuklarından dolayı bizde oynadılar onun dışında oluşumlarından gs de rahatsızdı.

İğneyi kendinize çuvaldızı başkasına batırın diye bir söz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 25 Ağustos 2016; 12:59:04 >

ben senin söylediklerine yönelik cevaplar verdim ama sen başka başka şeyler anlatıyorsun.

İhtimaller üzerindenmiş maç yapmak zorundamıymış.Sen bi Hakan Ünsalın açıklamalarına cevap verde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.