2 ay kadardır internetten uzağım ve oyunun yeni hali hakkında pek bi bilgim yok neler değişti biri açıklarsa sevinirim Şimdiden Teşekkürler
Aynısını 2 senelik bir dilime yayabilecek biri varsa..? :)
ben de 6 aydır falan hiç bakmıyorum max lvl falan kaç oldu ne updateleri geldi merak ettimBaşalamayı düşündüğümden değil sadece merak
110 LvL oldu max. Alexandria diye yeni bir town geldi Yeni item sistemi var.... Var oğlu var
quote:
Orijinalden alıntı: YateQo
110 LvL oldu max. Alexandria diye yeni bir town geldi Yeni item sistemi var.... Var oğlu var
Yeni Lv Geldi Bununla Beraber Yeni Harita Yeni Town Yeni Kasma Yerleri Yeni Cave Yeni İtemler Geldi,Bunun Adı Seal of Nowa 11Degree itemler Sadece Bunlardır,Sos,Som,Sun Yok. Seal Of Nowa Almak için Bazı Özel Paralar var ve bu paralar her yerde düşmüyor özel yerleri var. Yeni Uniqler Geldi ve Yeni Alchemy Sistemi Bu Alchmey Sistemiyle Beraber Yeni Elixir Çeşitleri Geldi %100 Tutan +1 ve +2 Basan Elixirler. Bunlar Önemli Yenilikler ve daha birçok yenilik var..
Ohoo gençler
quote:
Orijinalden alıntı: H^^ERO
Ohoo gençler
ben bıraktığımda en son 80 lvl vardı :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme