Şimdi Ara

Biri'den TT Net'e geçmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki gündür telefonla Biri netten TT Nete geçmem için telefon açıyorlar. Kampanyanın sadece ''geçiş yapacak olan'' kullanıcılara özel olduğunu ve internet sitesinde belirtilen standart fiyatlara göre daha ucuza bu hizmetten yararlanacağımı söylüyorlar.
    Buna göre 8 Mbit'e kadar aylık 50 GB adil kullanımlı tarifeye geçersem (50 GB'den sonra 3 Mbit) ayda 45 lira ödeyecekmişim. Şu an kullandığım tarifede ayda 45 lira ve sabit 1 Mbit hız alıyorum. Zaman zaman youtube videolarında bile sıkıntı oluyor.
    Fakat daha önce biri.netin teknik birimini aradığımda bana 1 mbit'i geçmememi aksi halde sürekli kopmalar yaşanacağını söylediler.
    TT Net de sonuçta biri ile aynı altyapıyı ve kabloları kullanıyor ve hız açısından ikisinin de fark edeceğini zannetmiyorum ama telefondaki bayan bana ''kopma sorunu olmaz 8 mbit olmasa da 3-4 mbit alırsınız'' diyor. Bu sizce beni sadece TT net müşterisi yapmak için söylediği bir şey midir. Yoksa 45 liraya ayda 8 mbit'e geçsem en azından 3-4 mbit lik hızı kopma yaşamadan alabilir miyim.

• 3 mbit bile olsa senin suan aldığın 1mbit den iyidir hemde aynı fiyata. geç derim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıcırr

3 mbit bile olsa senin suan aldığın 1mbit den iyidir hemde aynı fiyata. geç derim ben

Kesinlikle öyle ama 2 mbit ve üzerinde kopmalar yaşar mıyım bilmiyorum. Sonuçta santral desteklemiyormuş ve sanırım yüksek hızlarda sorun oluyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretrg

quote:

Orijinalden alıntı: mıcırr

3 mbit bile olsa senin suan aldığın 1mbit den iyidir hemde aynı fiyata. geç derim ben

Kesinlikle öyle ama 2 mbit ve üzerinde kopmalar yaşar mıyım bilmiyorum. Sonuçta santral desteklemiyormuş ve sanırım yüksek hızlarda sorun oluyormuş.

Ben de ttnet'e geçmeyi düşünüyorum uygun fiyatlar ve yalın internet dedikleri telefonsuz internet sağladıkları için ama bilemiyorum 10 kişiye sorsam 5'i memnun değil yarı yarıya denemek lazım

• kopma yaşanır ise btk şikayet doldur her harukarda kopmalar giderirler şu uydu net var sa uydu net öneririm yok ila tt denicem dersen yapacak bişey yok dene gör
  • Uydunet telefonsuz internet sağlayabiliyor mu?

• Uydunet'in telefon şebekesi ile bir ilgisi yoktur. Cep telefonu kullanmanız karınıza, teknik bakım vs. yapılacağı zaman SMS atıyorlar. :)

TTnet eğer 3 - 4 alırsınız diyorsa büyük ihtimal 3 Mbit civarı alırsınız. Aynı fiyata tabii ki 3 Mbit ve üstü daha iyidir. Biri ADSL ile gösüştüğünüzde altyapı eski, şimdi ise size daha yakın bir DSLAM'a alınmış olabilir.

Şu da var, ISS'lerin sağlayabileceği kampanyaların alt fiyatı tümünde aynıdır. Aynısını Biri ADSL de sağlayabilir belki. Dün Biri ADSL'i kapattırmak için aradığımda şöyle kampanyalarımız böyle kampanyalarımız var vs. dediler de, dinlemedim. :D

TTnet de Biri ADSL ile aynı altyapıyı kullandığından hat kalitesi olarak farkı olmaz. Tek dezavantaj tekel bir firmaya geçmekle tekel desteklenmiş oluyor. Geçerseniz de biraz daha zorlayın derim şansınızı. Kuzenim 8 Mbit 50 GB AKK TTnet kullanıyor ve iki yıl taahhütlü 39 TL ödüyor. Biraz daha aşağı indirmeye çalışın derim fiyatı. Ayrıca bir daha 1 Mbit ADSL tarifesine geçiş yapamıyorsunuz, zaten Allah korusun. :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doping ADSL almanızı öneririm çünkü Doping de TürkTelekomun altyapısı kullanıyor yani TTnet de alacağınız hızı Doping de alabileceksiniz hemde daha uygun fiyatlara. Eğer fiber internet düşünürseniz Sınırsız 20mbps'ye kadar 44,99 TL pm atmanız yeterli.
  • Modemdeki hat değerlerinizi paylaşırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz...
  • Altyapı FİBERNET/HİPERNET destekliyor mu?http://fibernerede.ttnet.com.tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.