sana şimdi bu soyledıklerınının hepsı mumkun desem :D ıspatla dıceksın..
ben ayrı bi soru sorayım benim pc home ev kullanıcısıyım paylaşıma açık dosyam yoq acaba bir sahış girse pc me zarar verebilmesi mümkünmü ? zone alarm da kullanıorum.
Mantık çerçevesinde düşünürsek muhtemelen senin yüklediğin bir dosya trojan tipi birşey senin bilmedende olsa çalıştırman ile aktif hale gelmiş ve o kişi dışarıdan sana senin bilgisayarın vasıtası ile bağlanmış olabilir.
Yani sen hep tersini düşünmüşsün, dışarıdan içeriye girmek zor tabi kolay olan senin dışarıdaki bilgisayara istemeden tüm bilgilerini göndermiş olman.
quote:
Orjinalden alıntı: mustafayozgat19
arkadaslar bende norton var daha basima böyle bir olay geldigini hatirlamyorum am gelsede sorun degil sanki bilgisayarimda devlet sirrimi var
bendede norton var notebookumda fakat kimisi çakı gibi korur diyor kimiside onu silip kaspersky yükle diyor kafam karıştı
GEÇENDE Norton IS 2006 yı kaldırdım makinadan temizdi kaldımadan önce.sonra Kaspersky yükledim(bu arada nete baglı değildim)windows klasörü içinde TROJAN buldu.şimdi bu dumur ki ne dumur.sonra ad-aware pro dan şüphelendim.yanına pest patrol ile pc-doctor u kurudum.yaw ikiside bir sürü Adware buldu.ki güya ad-aware makinayı temiz gösteriyorsu.bu ne şimdi????
quote:
Orjinalden alıntı: algorian
Ya adam nasıl beni bulmuş onu söyler misiniz? Mac adresine göre arama yapacak değil ya. Ben internete 85.98.64.15 numaralı ip üzerinden çıkıyorum, adam bu ip ile ilgili ne yaparsa yapsın sonuçta modemle uğraşmış olarak! Bu ip numarasının arkasında kaç tane bilgisayar olduğunu ve bunların mac adresinin ne olduğunu nerden bilecek?
Ben helen benim ağımda olmayan birinin (kullandığım modeme bağlı olmayan) MAC adresimi bilemeyeceğini iddia ediyorum. Madem bulabiliyorsunuz buyrun! Ip adresimi yazdım, MAC adresim 0013 ile başlıyor. Modemin Mac adresi ise 0030 ile başlıyor. Mac adresimi bulabilecek babayiğit varsa bekliyorum.
SENDEN ÖNCE BAŞKALARIDA DİYODU BUNU
BUNDAN SONRA NE İSTERSEN VEREYİM SANA
HİÇ BİŞEY İMKANSIZ DEĞİLDİR SENİN PC NE GİREN BİRİ ACEMİ DEĞİLSE BİLGİSAYARINI LUNAPARKA ÇEVİRİR
EĞER SENİN IP Nİ TROJANLA ALIRSA Bİ PROGRAMLA PC NE SEN İSTEMEDENDE PAYLAŞIM VERİR Bİ PROGRAM VARDI PC DEKİ AÇIK PORTU KAPIYODU ÇOK GÜZEL BİŞEYDİ ONU BUL ADINI UNUTTUM KOLAY GELE
PC NİZİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme