Şimdi Ara

Biri Bana yardım Etsın Oc Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar hiç bilmediğim halde overclock İŞine girdim Vel asılıkelam kapatmak istiyorum, pc yi açtığımda overclock bilmem ne failed hatası verıyor auto yaptım olmadı manuel yaptım olmadı sistemi yazayım bi yardımcı olursanız sevinirim pc 50 saniye içinde donuyoır hiç bir işlem yapamıyorum, donmasının sebebı thermal macun dan yapabılır veya ekran kartından şüpheliyim çook ısınıyor müthiş deerecede sistemi yazıyorum...

. AMD Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz / 3.6GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci

. Anakart: M4A88TD-M EVO/USB3 extreme ( Performans Anakart)

. Ekran kartı : POWERCOLOR HD 4850 1gb Gddr 5 (256 bit)

. HI-LEVEL 1x 4 Gb Ram Sogutuculu 2000 mhz..

. PSU 700 WAT CORSAIR GS 700

. 320 GB SATA II 16 Mb harddisk

.ALTEC 8010 ATX DEV LCD FAN KONTROLLÜ KASA

ARKADAŞLAR SİSTEM BUNLARDAN İBARET, İŞLEMCİ ve Ram Ler hariç hepsi 0 alındı, Ram ve işlemciyi 2 el almıştım...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• biosu defaulta çekmeyi denedinmi?
  • EWEt tekrardan otoluyor kendisini...
  • anakarttaki bios pilini çıkar 5dk sonra tekrar tak?
  • birde öle denim
  • 5 dk beklemene gerek yok :D 10 saniye bekle tak.elektrikten çek pc yi
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

5 dk beklemene gerek yok :D 10 saniye bekle tak.elektrikten çek pc yi

hocam hakkaten 5 dakika 10 dakika bekleme meselesi bi şehir efsanesi mi ? :D

edit : ekran kartının fanının çalıştığından emin olun . fanın güç kablosunu çıkarıp tekrar takın . daha önce bir arkadaşımın HD3870 kartının fanı kendiliğinden durmuştu . bir süre sonra kasadan bi sıcaklık vurmaya başladı oyundayken grafikler donmaya başladı , pc yi kapattık ekran kartına el değmiyordu , plastikleri yumuşacık olmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CavaLieR-G -- 25 Eylül 2011; 23:48:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

Orijinalden alıntı: jackal___61

5 dk beklemene gerek yok :D 10 saniye bekle tak.elektrikten çek pc yi

hocam hakkaten 5 dakika 10 dakika bekleme meselesi bi şehir efsanesi mi ? :D

edit : ekran kartının fanının çalıştığından emin olun . fanın güç kablosunu çıkarıp tekrar takın . daha önce bir arkadaşımın HD3870 kartının fanı kendiliğinden durmuştu . bir süre sonra kasadan bi sıcaklık vurmaya başladı oyundayken grafikler donmaya başladı , pc yi kapattık ekran kartına el değmiyordu , plastikleri yumuşacık olmuştu

tabi 5 10 dakka neyi bekliyorsun :D formatmı atıyor anakart çıkar elektrik tamemn gitsin anakarttan yeterli

• Kusura bakmayın girip bakamadım da net yoktu. oc yi hiç ellemedım bıraktım öle ekran kartını çıkarttım POWERCOLOR sogutucusu çook dandık onu aldığım firmaya geri bıraktım 6850 toxic alıcam yarın Nasıl önerirmisiniz... 4850 ısı sorunu çoktu acayıp ısınıyordu chipseti inanılmaz derecede Son zamanlar pc donmaya başladı. Overclock keşke başından ellemeseydım şimdi kapatamıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: wCARLONEw

Kusura bakmayın girip bakamadım da net yoktu. oc yi hiç ellemedım bıraktım öle ekran kartını çıkarttım POWERCOLOR sogutucusu çook dandık onu aldığım firmaya geri bıraktım 6850 toxic alıcam yarın Nasıl önerirmisiniz... 4850 ısı sorunu çoktu acayıp ısınıyordu chipseti inanılmaz derecede Son zamanlar pc donmaya başladı. Overclock keşke başından ellemeseydım şimdi kapatamıyorum....

hocam telaşlanacak bişey yok . en kötü ihtimal format atarsınız düzelir durum .

quote:

tabi 5 10 dakka neyi bekliyorsun :D formatmı atıyor anakart çıkar elektrik tamemn gitsin anakarttan yeterli

:D:D yav vallahi ilk kez 10 dakika bekle dediklerinde bile saçma gelmişti inanmamıştım :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.