Şimdi Ara

BİRİ BANA YARDIM ETSİN :( (AGİLE MESSENGER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN AGİLE MESSENGERI 6600 TELEFONUMA YÜKLEDİM. TURKCELL MESSENGER A ABONE OLDUM BANAYAPILANDIRMA MESAJI DİYE BİŞEY GELDİ ONU YÜKLEDİM.AGİLE MESSENGERA GİRİNCE

MSN İ SEÇİYORUM

ALTTA -İNTERNET ACCESS POİNT- YAZAN YERE DE TURKCELL MESSENGER I SEÇİYORUM

CONNECT DİYORUM

MSN USER YAZAN YERE MAİL ADRESİM

PASSWORD E ŞİFREM

AMA OLMUYOR NERDE YANLIŞ YAPMIŞIM YA DA NERESİ EKSİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nnaazzoo. -- 13 Temmuz 2005, 18:06:46 >

• biraz beklemen gerekli, ya da o anda online olan kimse yoktur. Msn online olan kimse olmazsa diğerlerini göstermiyor.

VW Tiguan 2012 S&S Dsg
    Babanın fazileti çocukların servetidir.
  • Bence eMsn kullan
  • ŞU ANDA ONLİNE VAR BİLGİSAYARDA BAKTIM KAPATTIM ONU DENEDİM. AMA YİNE AÇMADI. YAW NİYE BEKLİCEM Kİ ONLAR KONTÖRLERİMİ BİRDEN BİRE İNDİRİRKEN HİÇ BEKLEMEDİ VALLA BEN NİYE BEKLİYORUM NASIL BU HİZMET BAŞKA FİKRİNİZ YOK MU
  • NASIL OLCAK Kİ O ZAMAN SİLEBİLİRİM ONU ZATEN PROBLEM OYSA EĞER HALLEDİLİR AMA O ZAMAN NASIL BAĞLANACAM YA HATTA BAŞTAN ANLATABİLİRMİSİNİZ İZLEMEM GEREKEN ADIMLARI HERŞEYİ SİLİP TEKRAR YÜKLEYİM OLURMU ÖYLE

kullanıcı adı gprs
    sifre gprs yap

direk bağlanırsın, agileden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAW İYİ GÜZEL DEMİŞSİN DE BEN APN DİYE BİŞEY GÖREMİYORUM TELEFONDA GPRS AYARLARINDA İKİ SEÇENEK VAR
    -GPRS BAĞLANTISI
    --------VAR OLDUĞUNDA
    --------GEREKTİĞİNDE
    -ERİŞİM NOKTASI
    BURAYA DA BENİM BİŞEY YAZMAM GEREKLİ ORAYA MI YAZICAM YOKSA

ERİŞİM NOKTALARI DİYE BİR BÖLÜM VAR
    -BAĞLANTI ADI
    -VERİ TAŞIYICI
    -ERİŞİM NOKTALARI ADI
    -KULLANICI ADI
    -ŞİFRE SORMA
    -ŞİFRE
    -DOĞRULAMA
    -ANA SAYFA

SEÇENEKLERİM BUNLAR DEDİĞİN APN YOK MALESEF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nnaazzoo. -- 13 Temmuz 2005, 18:36:19 >
  • abi turkcell messenger ayarları farklı bişey. onlar turkcell messenger programı için özel ayarlar. agile messenger'la bağlanmak için normal gprs bağlantısını kullancan. o da erişim noktası internet yaptıın zaman oluyo sanırım. müşteri hizmetlerini arayıp normal messenger kullancam diyince ayarları vermeleri lazım.
  • eğer agile messenger ayarları kurulu değilse, müşteri hizmetlerini ara, oradan bana messenger ayarlarını gönderir misiniz de, gelen ayarları kurdurtan sonra agileye gir, ordan msn seç, ordan connect denen butona bas, sana hangi ayarları kullanacağını gösteren ekran gelince ordan turkcell-internet olanını seç. Ok
    sorun olursa yardımcı oluruz tekrar, ingilizce bilmiyorsan daha başka msn programları var, mesela ceptemsn.
    ingilizcem var ama şu durumda hiç işe yaramıyor
    diğer dediğin internette varmıdır nerden bulabilirim onu yükleyim bari
    bağlantı ismi-internet
    veri taşıyıcısı-gprs
    erişim noktası ismi -internet
    kullanıcı ismi-yok
    şifre sorma-hayır
    şifre-****
    doğrulama-güvenli
    ana sayfa-http://wap.turkcell.com.tr
    bunları yap sonra agile msn yi aç internet acces point yazan yeri tıkla oraya yukarda yapmıs oldugun internet adlı erişim noktasını seç
    olay bitmiştir msn adresi şid,freni sölememe gerek yok herhalde

ama bir sorun daha çıktı haftalık abone olmuştum messenger a haftalık 25 kontör gidiyor sınırsız kullanıyorsun. ben bi bağlandım haydiii bi baktım kontörler düşüyor. tekrar aradım müşteri hizmetlerini form hazırlamış bana 8 saat içinde size dönecez dedi. Hadi hayırlısı
  • delircem ya cepte msn i sildim turbo msn i yükledim bu da bağlanamıyo haret bişey valla. tamam cepte msn bağlanıyor ama ne biçim o bağlantı abone olduğum halde bağlandığım andan itibaren kontörlerim düşüşe geçiyor.
  • YA TÜRKCELL MESSENGER IN KAMPANYASI VAR 25 KONTÖRE 1 HAFTA SINIRSIZ KULLANABİLİYORSUN. ONA ABONE OLDUM GEL GÖR Kİ BENİM KONTÖRLER DÜŞÜYOR.HEMDE BAĞLANIR BAĞLANMAZ.MESAJ ATMADAN.
  • Öncelikle bilmeyen arkadaşlar için Agile Messenger; adın da anlaşılacağı gibi mesajlaşma programı. İçinde sadece MSN Messenger yok. ICQ, AOL ve YAHOO da bulunmaktadır. Mesajlaşma derken de sadece symbian destekli telefonlarda (6600, 3650, 3660, 6630, 7610, 7650 gibi) birbirine değil PC telefon arasında da bağlantı kurulabilir. Kısacası Agile Messenger bize PC üzerinde kullandığımız MSN Messenger, ICQ, YAHOO, AOL programlarını telefona taşıyor ve bunları bize aratmıyor.Program hakkında kısa bir bilgiden sonra kuruluma geçelim…. Öncelikle sahip olduğunuz telefonun GPRS ayarlarının olması gerekir... Olduğunu varsayarak anlatıyorum…

NOT: Anlatacağım işlemler TURKCELL içindir. Diğer operatörlerin nasıl yapılacağı hakkında kısa zamanda bilgi vericem…

1.) Sitemizden programı PC ye indiriyoruz. Bluetooth, Kızılötesi, Data kablosuyla telefona aktarıp kuruyotuz. PC ile herhangi bir iletişim aygıtı olmayan arkadaşlar telefondan GPRS yardımıyla turkcell in ana sayfasında arattırma yaptırarak download edip kurabilirler...
    2) Önemli bir ayar kısmı var onu yaptığımız takdirde Agile Messenger bağlantı kurabilir.

Menü – Araçlar – Ayarlar – Bağlantı – Erişim Noktaları – TURKCELL GPRS e giriyoruz.

Yukarıdaki ekrana geldikten sonra; sizde Erişim Noktası olarak WAP yazacak onu "internet" olarak değiştirip kaydediyoruz.....

Burada yapacağımız ayar bu kadar şimdilik….

3) Şimdi Agile Messenger a giriyoruz. Altta “Internet Access Point” yazan yerde TURKCELL GPRS i seçiyoruz...
    Ben burada MSN seçtim çünkü onu kullanıyorum. Seçmek istediğiniz yazılımı joystikle seçin ve connect deyin…. Karşınıza gelecek olan ekrana üyelik bilgilerinizi girin ve Register deyin…. Hepsi bu kadar……

Başka bir e-mail le girmek için Contact listesinin olduğu ekrana geliyoruz. Properties basiyoruz. Varsa değiştirecek Account "Remove an IM Service" diyoruz.Ekleme işlemi de aynı yerden.. "Add an IM Service"...
    Hepsini gosterecektim ama bluetooth ta problem çıktı.... Ancak bunu alabildim PC ye...
    NOT: Ücretlendirme 7 kontördür. Önceden çok ucuzdu. Şimdi TURKCELL e, sanırım sinyal gidiyormuş... Ama bende buna şahit oldum yaklaşık 1.5 saat durdum 12 konturum gitti.

Arkadaşlar bide AVEA da yapmak isteyenler yine AVEA GPRS İNTERNET ayarlarini istiyorlar. Ayni şekilde TURKCELL de ki gibi küçük harflerle internet yaziyorlar ve bağlanıyorlar... Tabi 3. basamakta anlatilan yerde AVEA GPRS seçilmesi gerekir...

Gereksiz POST yazmayın....

umarım yardımı olur...

• Avealı Agile kullanıcları 444 1 500ü evinizden arayın önce 6ya sonra 0a basın agile kullanıcam ayarları istiyorum deyin ve agile kullanmaya başlayın
  • Cepteki.Net yukledim ben MPX220'me direkt adapte oldu. MSn disinda ICQ ve GTalk'i da ayni yerden kullaniyorum. Nokia 6280'nimde ayar sorunu vardi, yazdim, 5 dakika sonra cozum geldi. Super musteri hizmetleri. Hem de ucretsiz bir programa! Daha sonra tum ayarlarin sitede yazdigini ogrendim :)
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.