Şimdi Ara

Biri bana oxinin neden bu kadar izlendiğini açıklayabilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Oe6

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: lee12

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroKinTR

quote:

Bu çocuk öss de filan nasıl derece yapmış lan

Eşek gibi çalışarak öss vs zekayla ilgisi yok zaten ne kadar iyi temel , soru ve çevresel etmenler o kadar iyi puan

Isin içine derece girince zeka çok önemli bir etken.

ezberi kuvvetli adamlar en zeki adamlar demek anlamına geliyor bu söylediğinden yola çıkarsak.

Ülkemizdeki eğitim ezbere dayalıdır ve sınıf geçip kalma ders tekrar etmeyle zeka doğru orantıda ilerlemek zorunda değildir.

Ne olursa olsun derece yapabilen biri boş değildir bence ancak sonradan mallaşmış olabilir oxi gibi

Öss gibi bir sınavda sadece zekanın belli bir bölümü+ öküz gibi çalışma sorgulanıyor.

Bunu genelde 1 milyonuncu olanlar söylüyor

İneklemeden derece yapan tanıdığım insanlar var

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eşek gibi çalışarak öss vs zekayla ilgisi yok zaten ne kadar iyi temel , soru ve çevresel etmenler o kadar iyi puan

ezberi kuvvetli adamlar en zeki adamlar demek anlamına geliyor bu söylediğinden yola çıkarsak.

Ülkemizdeki eğitim ezbere dayalıdır ve sınıf geçip kalma ders tekrar etmeyle zeka doğru orantıda ilerlemek zorunda değildir.

Ne olursa olsun derece yapabilen biri boş değildir bence ancak sonradan mallaşmış olabilir oxi gibi

Öss gibi bir sınavda sadece zekanın belli bir bölümü+ öküz gibi çalışma sorgulanıyor.

Kitap açmadan 40bininci oldum kardeş bi git kendini gezdir.

• Beyler bir soru sordum. Olayı Türkiyenin eğitim sistemine bağladınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kitap açmadan 40bininci oldum kardeş bi git kendini gezdir.

Hll qnq

• Böyle gündeme gelerek

• Burada zekası tartışıldığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

çünkü türkler boş işleri sever

• Bir sınavda başarılı olmakla zeka doğru orantılı değildir. Sabaha kadar benimle batak oynayan arkadaşım az bir çalışmayla ilk 500e girmişti cidden çok zekiydi. Başka bir arkadaşım sırf ailesinin yüzünü kara çıkarmamak için sabah 8 akşam 10 ders calısırdı oda ilk 500e girdi. Bunların zekasına aynı demek doğru değil.

Oxide gördüğüm en ufak bir zeka kırıntısı yok. Başarılı olmakla zeki olmak aynı şey değil.
  • Konu nereden nereye gelmiş ne beklersiniz ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blood TR

Davranışları değişik. Annesine hakaret edip bağırıyor. O kadar iyi bir oyuncu değil. İzlenmek için yayında bir şeyler kırıyor. Hareketleri bana yapmacık geliyor. Küfür ediyor. Yayında bir şeyler yiyor. Kalite yok

Yalnız değilmişim :D Çok yapmacık en son yayında "Sizde oxyarmy'densiniz kardeşlerim yeah" filan diyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Kendinizi avutmayın zeki adam asla öss gibi basit bir sınavdan kötü sonuç almaz

Ezber diyerek kendinizi kandırmayın

Hocam kesinlikle katiliyorum size . Sınavlardan bi beklentisi olmayan ciddiye almayan kişilerin temel düşüncesiyle bu bir insanın zekasını düşünmezler cok calisiyor derler . Sadece Çalışarak bir yere kadar gidebilir bir insan. Zeki insanlar hep öndedir bu yuzden . Benim de çevremde cok ornek var kendini parçalayıp dersten derse etütten etüte koşturan ancak hep orta sıralarda kalan öğrenciler . Tabii ki arada bu dediklerimizi bozan öğrenciler vardır olması da doğaldır . Ancak bu gibi sınavlarda Zeki olan öğrenciler digerlerine gore daha az çalışarak hep daha iyi yere gelmiştir . Tabii bu benim düşüncem .
    Neyse arkadasın konusundan bayağı uzaklaştık konuyu açan arkadas kusura bakmasın .

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbangem

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Kendinizi avutmayın zeki adam asla öss gibi basit bir sınavdan kötü sonuç almaz

Ezber diyerek kendinizi kandırmayın

Hocam kesinlikle katiliyorum size . Sınavlardan bi beklentisi olmayan ciddiye almayan kişilerin temel düşüncesiyle bu bir insanın zekasını düşünmezler cok calisiyor derler . Sadece Çalışarak bir yere kadar gidebilir bir insan. Zeki insanlar hep öndedir bu yuzden . Benim de çevremde cok ornek var kendini parçalayıp dersten derse etütten etüte koşturan ancak hep orta sıralarda kalan öğrenciler . Tabii ki arada bu dediklerimizi bozan öğrenciler vardır olması da doğaldır . Ancak bu gibi sınavlarda Zeki olan öğrenciler digerlerine gore daha az çalışarak hep daha iyi yere gelmiştir . Tabii bu benim düşüncem .
    Neyse arkadasın konusundan bayağı uzaklaştık konuyu açan arkadas kusura bakmasın .

Zaten seni dediğin gibi ve bu 2+2 kadar net birşey

İşin içinde olmiyinca veya işlerine gelmiyince insanlar sever karalamayı ki ders çalışmak ineklemek kötü birşeyde değildir kimse saklamamalı

• bizim millet inşaat sahasında çalışan iş makinasını da izliyo hocam öyle ekrana bakıyolar zannımca
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.