Şimdi Ara

BIREY DERSHANESI DENEMELERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar birey dershanesnde 9.denemeden sonra zorlastigi soyleniyor bugun 12. Denemeyi olduk. cikmis sorularina benzedigini dusunuyorum ozellikle lys1 mat kismi, bana geo kolay geliyo ama mati zorluyor Sizce nasil Lys1-2 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starryeyed -- 10 Haziran 2014; 21:16:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Turnedar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz bugun 10 u olduk bence en zoru 8.denemeydı hocam boyle sözel sözel öncüllü kavrama dayalı bı sınavdı o sınavda ıyı yapmak ıcın konuyu cok ıyı bılmem gerekıyodu bızde bı cocuk var lys1 ı hep 80 o bıle 45 mat yaptı bunda yarın ve persmbe de 11 ve 12 yu olcaz dıgerlerı nasıl hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014 ygs-lys

Biz bugun 10 u olduk bence en zoru 8.denemeydı hocam boyle sözel sözel öncüllü kavrama dayalı bı sınavdı o sınavda ıyı yapmak ıcın konuyu cok ıyı bılmem gerekıyodu bızde bı cocuk var lys1 ı hep 80 o bıle 45 mat yaptı bunda yarın ve persmbe de 11 ve 12 yu olcaz dıgerlerı nasıl hocam?

Bana 10ve 11 zor geldi. 11de bilmedigim tarzda sorular geldi heralde baya zorlandim hatta standart sapma var 11de onun formulune bak :) 12. Deneme en iyi denemem oldu belkide ama o sinav haline bagli geo normalde 18-20 iken 26 yaptim cok sasirdim mesela. Ve 12. Denemenin mat1 kisimlari zordu bana gore. Dedigim gibi o ana bagli biraz.

• Pekı hocalarınız sınavı zorluk sevıyesı kalıte ve sınava yakınlık olarak nasıl degerlendırıyor?yanı hem matlar hem fenler?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2014 ygs-lys

Pekı hocalarınız sınavı zorluk sevıyesı kalıte ve sınava yakınlık olarak nasıl degerlendırıyor?yanı hem matlar hem fenler?

Matematikciler son sinavlarimizi kaliteli buluyor. Fizikciler ise lys duzeyinin ustunde, kimyacilar da bir kac gereksiz soru haricinde iyi buluyor sinavlari, eger bi aksilik cikmazsa lys de de umarim bu sonuclarimiz ve ustu netler gelir, sahsen benim ygs de dershanede yaptigimin cook altinda geldi 360 puan yapmistim son denemelerden ygs-300 puan gelince bireyle ygs nin farkini anladim.senin nasildi ygs ve birey puanlarin?

• Benım bırey sınavlarıma cok yakın geldı hocam:)bızımde matlar kalıtelı denıyo geo basıt fızık ust duzey kımya bazen organık zorluyolar bıoda da bızım hoca cok ayrıntı bole asla cıkmaz dıyo bende ona guvenerek bıo netlerımı takmyrm pek:D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GEOMETRI KAYNAK ONERISI
    2 yıl önce açıldı
    VETERINERLIK ATAMALARI IYI MI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.