Şimdi Ara

Birey C (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben karekök geometriden bahsediyorum. Karekök lys daha çözmedim. Ama sınava girmeden karekök lys çöz derim kesinlikle. Ama ygs değil lys sini çöz. Bireylede uğraşmaya fazla değmez bence ben baya çözdüm ve cidden bıktım kitabın yazarına az sövmedim. Ama geliştirmedi diyemem hızım biraz arttı. Soru kalıplarını ezberledim gibi nerdeyse dışardan uzatmalar olsun taşımalar olsun. Ama baya bir hocaya sordum lys de ne taşıma tarzı soru geliyormuş ne böyle dışa uzatma falan. O yüzden ne kadar işime yarıcak bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede ayn kitap var o kitabı alırken satın aldığım yer ösymden uzak ve gereksiz zor demişti onun için ben bir kaç test çözdüm sonra sıkıldım onun yerine çözmediysen palme veya fem konuözetli çözebilirsin ben karekökün çok iyi olduğunu düşünmüyorum
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Ne tarz geliyor hocam nelere ağırlık vermeliyiz bide 2.geo kitabı karekök lys mi birey c mi
  • Kesinlikle Karekök LYS al.İkisi de zor kaynaklar ama Karekök daha kaliteli,sınava daha yakın.

Matematiği yine bir nebze iyi ama geometrisi gerçekten sıkıcı ve dediğin gibi ÖSYM ile pek alakası yok.Ben de her gün 1-2 geometri çözerek yaymayı düşünüyorum.Maksat farklı soru görmek olsun,bunun yanında başka geometri kaynağı kullanacağım.

Evet hocam bu civardayım matematiği çok zorlamasa da geometrisi baya yoruyor Birey C'nin.Fenine de başladım biyolojisi çok kaliteli,fizik de güzel.
  • Beyler karekök geo çözün diyorum. Birey c çözmeyin boş yere zaman kaybedersiniz geonuzun iyi olduğunu düşünüyorsanız bile çözmeyin. Karekök daha ösym tarzına yakın. Hem karekök çözmeyip ne çözüceksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.