Şimdi Ara

BİRE BİR KOPYA İPHONE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.solomobi.com/viewproduct.asp?pro_id=3464 Şu telefonu kullanan var mı?kapasitif ekranı acaba wifi çekimi nasıl?Bana alınabilir geldi.

• Satılan yer var mı ki? Hiç görmedim ama...
  • DENİZDE BALIK OLSAK......
    OLTA ATTIKLARINDA HEMEN YEME SALDIRSAK.....BUNU DA SÜREKLİ YAPSAK.....ACABA HAYATTAMI KALIRIZ?YOKSA RAKI SOFRASINDA MEZEMİ OLURUZ?
  • Kanmayın bu tip ürünlere.Bu tip telefonları alıp paranızı çöpe atacağınıza ihtiyacı olan birine verin sevaba girersiniz en azından.
  • direk olumsuz baktınız anlamadım.Garanti Türkiyede çok mu iyi işliyor.nokia Samsung bu özellikteki telefonlarına 1000ytl istiyor.dün orjinal iphone sorduk 2.200tl dedi bayi bunu hak ediyoz mu?
  • HİÇ DE 1000 TL İSTEMİYOR...AYNI ÖZELLİKTE TELEFONLARIN FİYATLARI450--650 ARASINDA DEĞİŞİYOR...BU 1000TL LAFINI ABARTI KABUL EDİYORUM..TAMAM ÖZELLİK VAR...AMA BİR KULLANA SOR ÖZELLİKLER ÇALIŞIYORMU...DOĞRUMU...BU MALLARIN HEPSİNİN KAMERASI 2-3-5- DİYE YAZAR AMA HESİDE WGA DIR...DAHA MAKİNAYI ALIR ALMAZ ÖZELİK BİLGİLERİ YALANLA BAŞLIYOR..GERİSİNE NASIL İNANACAKSIN.....
    GİR SAMSUNG STAR AL--450 TL HEM WİFİ VAR HEMDE TV
    LG NİN ÇİFT HATLISI,G.M NİN ÇİFT HATLISI VAR...HEM SENİN DEDİĞİN TELEFONUN EN AZ 20 TANE ADI VAR... AL CİNDEN GETİR SAT..GARANTİMİ...ANLAŞIRIM BİR KAC TELEFON TAMİRCİSİYLE İŞ BİTER...BEYLER DİKKAT EDİN..GÜNLÜK HEVESLERE VE DE TAKLİTLERE KAPILMAYIN...ADAM GİBİ TELEFON ALIN...BAKIN NOKİA 5800 450 TL... GİDİP DE BU MAKİNAYA 300 VERECEĞİNE 5800 NOKİ,A AL..

• samsung Nokiada kapasitif ekranlı telefon 450ye var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SAMSUNG5603 WAR.......
  • Amacınız bilgi almak yerine reklam yapmak sanırım.Bu ve benzeri çin malı telefonlar 5 para etmez sen istediğin kadar şu özelliği bu özelliği diye anlat hiçbiri adam gibi çalışmaz o saydığın özelliklerin.Amacınız bilgi almaksa aldınız reklam yapmaksa durmayın reklama devam edin şöyle güzel böyle iyi diye.
  • amacımız bilgi babmızın malı değil bu çin malı telefonlar sadece insanların gerçekleri öğrenmesi ne göklere çıkarmak nokia ne yerin dipine sokmak bu çin malı telefonları.f/p oranı yüksek bir cihaz bu telefon kapasitiv ekranı ile diğer çin mallarına benzemiyor.
  • http://www.technosamrat.com/mobile-reviews/samsung-star-3g-s5603-full-review-and-specs/ burda samsung ekranı kapasitif değil yazıyor dokunmatik
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetsary

amacımız bilgi babmızın malı değil bu çin malı telefonlar sadece insanların gerçekleri öğrenmesi ne göklere çıkarmak nokia ne yerin dipine sokmak bu çin malı telefonları.f/p oranı yüksek bir cihaz bu telefon kapasitiv ekranı ile diğer çin mallarına benzemiyor.

İşte takıldığınız nokta bu bu ürünlerde yazan özellikler telefonlarda yeralmıyor olanda doğru düzgün çalışmıyor kapasitif sandığınız ekranın gerçek kapasitif ekranla uzaktan yakından alakası yok.
  • arkadaşlarım ben kullanıyorum ve memnunum x6 modeli çakma telefonumda wifi var ve çalışıyor hareketli ve dokunmatik ekran var salla değiş müzik ters çevir sessiz gibi fonksiyonlar çalışyor. resim kalitesi düşük vga kalitesinde aynı şekilde video kaliteside düşük ama ses güzel 32 gb hafıza kartına kadar destekliyo dediler ama ben denemedim şuan 4gb var ve sorunsuz çalışıyor çift hatlı tv ve radyo gayet güzel çalışıyo. görenler x6 olmadığını asla anlamıyor ben söyleyene kadar ve tabi alıp menüsüne bakana kadar. nokıa kapitalizmine daha az özellikte daha çok servet vermektense bu telefonu sorunsuz 6 ay kullanmaya sonra çöpe atmaya razıyım çünkü 189 tl verdim gerçek x6 nın kaçta kaçı bi para sizce 10 da 1 i mi ? bide 6 aydan uzun sorunsuz çalışırsa 1 sene 2 sene zaten yeni model çıkıyo değiştirmiyormuyuz. ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.