Şimdi Ara

Birden Fazla Resimde Toplu Değişiklik Yapılabilir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

150-200 kadar resimde toplu olarak değişiklik yapmak istiyorum. Teker teker yaparsak çok zaman alacak, toplu bir şekilde değişiklik yapabileceğimiz bir program var mı?

İnternet te bu şekilde programlar var ama size, renk ...vb sabit bazı işlemleri toplu olarak yapıyorlar. Ben örneğin her resimde aynı yere farklı bir resim daha eklemek istiyorum, örneğin logo gibi.

Bu şekilde bir kerede birden fazla resim e farklı bir resim i ekleme, bir yazı ekleme ...vb işlemleri toplu olarak yapabileceğim bir program var mı?

Teşekkürler.

• epamuk E kullanıcısına yanıt
    var, 3 program önerebilirim,
    photoshop'un Automate'den Batch opsiyonu ile bir hayli işlem yapabilirsiniz ama biraz karışık gelebilir. Yapılacak işlemleri actions olarak kayıt ederek ya da oluşturarak başlamak gerekiyor.
    Örneğin Logo eklemek için bir actions oluşturup, bunu kayıt ediyorsunuz, sonra da batch'e bunu bağladığınızda sizden klasörleri ister, belirttiğiniz anda o klasörde binlerce fotoğraf bile olsa
    kısa sürede işinizi tamamlarsınız. Sadece bu değil, resize, color corrections, crop vs gibi genel bir sürü işlem yapılabilir.

2nci öneri Adobe Lightroom, daha farklı ama benzer işler yapabileceğiniz bir program.
    3ncü öneri ise ACDSEE, hepsinden basit, işe yarar, fazla bir donanım gerektirmez ve kısa sürede biter.

Bu işlemler genel olarak Batch komutu altında toplanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.