merhabalar benim aycell ve telsim faturalı hat var. ihtiyacım olduğunda cüzdanımdan öbür hattı çıkarıp takıyorum. bu çok zor oluyor. sim kart kopyalayanlardan sordum aycell i kopyalayamıyorlarmış. işin dramatik tarafı bir turkcell hat da almayı düşünüyorum. Birden çok hattı olanlar siz nasıl bir çözüm üretmişsiniz? Bu işinn bir çözümü pls?
valla benim peder iki telefon birden taşıyo ikiside devamlı açık olması gerekiyo
İki telefon taşımak tek çözüm Ucuz 2 telefon al, bi pahalı telefon yerine ..
KÜÇÜK TELEFON AL 8310 AL İKİ TANE ZATEN İKİSİ BİR TELEFON EDİYO
bikaç ay önce bir konu açılmıştı bununla ilgili ve sim karttaki manyetik yerleri çıkarıp yeni tek simkarta takıyorlarmıs bunu yapan bikaç üye vardı bu sitede ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum nerede yappılıyor onu da bilmiyorum ama sana tavsiyem 1100 gibi küçük ve kullanışlı bir telefon al ve 2 telefon taşı,ben öyle yapıyorum bazen zor oluyor ama çözüm bu...
en iyisi iki telefon taşımak.görünce biraz garip bakıyorlar ama olsun :)
kopyalama işlemi ben yapıyordum yalnız ne kadar kopyalansakta ben bu zamana kadar üç tane simkart bozdum.bence de en iyisi iki telefon.mesela benim işime en çok telsim yarıyor ama yanımda da turkcell olması da gerekiyor.birde turkcell kart kopyalanamıyor.kullanacagın telefon 3310 vs gibiyse onlara öyle bir kapak takıyorlar.onlardan da tavsiye ederim.
Bence 140-150 milyon verip bir GD55 en mantıklısı olur
çözüm üretemedik...
carleone arkadaşın dediği gibi 3310 gibi bazı telefonlara galiba iki sim takılabilecek bir kapak takılıyor. istediğinde bir hattı kapatıyorsun kapağı tekrar açmadan telefonu açtığında öbür hatta geçebiliyorsun. acaba piyasada 3310 dışında bu kapaklardan hangi telefonlarda var. 3310 u pek sevmiyorum da. mesela 8310 un filan bu kapaklardan varmı? bu konuda bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir mi?
kapağın içinde yapıştırılmış 2li sim konnektörüdür satılması lazım tek başına
bahsettiğniz bu bildiğimiz 5 milyona satılan 2'li 3'lü simkart konnektörleri ise 8310'a oluyor..
gecenlerde bir yerde iki simkartı tek simkarta monte ediliyor diye duymuştum.
kopyalama olayı varda duyduğuma göre sim kartı bozuyormuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme