Şimdi Ara

Birdahaki Şampiyonun Hangi Türde Olmasını İsterdiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben zed gibi ölümcül oynaması zevkli birşey çıksın istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk100aslanı -- 13 Nisan 2015; 17:16:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Morellocular gelmeden

• Kallista yeterince ölümcül ama ben Bir orta koridor bekliyorum. Vel'koz mid e gitmedi bence mid için birşeyler düşünüyor olabilirler Supp Braum ve Brand'ten sonra arkada kaldı Kallista adc kontenjanı Gnar Solo kontenjanı Jung Rek sai Mid olmalı ama bence Mid için yakın tarih olmasada Azir dersek hiç karar veremedim
  • Ad bazlı mid gelirse iyi olur.

Mid genelde ap üzerine, ad gelirse orta koridor çeşitliliği artar.

• Umarım yine nisanci gelir.

• AD MİD PLZ
  • Ad mid gelsin ip kasmaya basladim gerci gecen birisi yazdi volkanik bir midlane geliyor diye skilleri magmali biseydi hayirlisi bakalim
    Bu arada yasuo gibi mobil ve loreu guzel bir sampiyon cikar umarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ad Mid veya AP Jungler.Ormancı var ama yine de gelebilir.

• Ao Shin

o değilde ad mid laner gelirse şöyle assasin falan iyi olur
  • olm sen daha banlanmadın mı?
  • Ben hangi lane'e gelmesinden çok nasıl olmasını istediğimi söyleyeyim. Öncelikle support rolünde iyi olacağını düşünüyorm hayalimdeki karakterin. Q W E skilleri destek skilleri olabilir. Stun, slow, heal özelliklerinden bir yada bir kaçı ama asıl farklı olacağı nokta ultimate skil'i olacak. Ultimate ya belli şartlar altında kendiliğinden tetiklenecek yada oyuncunun kendisi tetikleyecek ve skill'in özelliği ise, belli bir süre boyunca kendisinin farklı bir karakter olmasını sağlaması olacak. Ama ultimate devreye girdiğinde ne oyuncu ne rakip neye dönüşeceğini bilmeyecek. Şansına Zed'e de dönüşebilir yada Teemo'ya da.

Riot tabii sevmez rastgele gelişen şeyleri çok fazla. TF'nin pasifi ve gp'nin eski ultimate özelliği gibi rastgele olan ufak istisnalar var elbet. Neyse, demem o ki böyle bi karakter gelirse oynayan kişi sırf ultimate skill'i sayesinde sıkılmaz ve support rolünde de sadece supportluk yapmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

AD MİD PLZ

Adam banlanmama hilesi bulmuş beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Ad mid gelsin ip kasmaya basladim gerci gecen birisi yazdi volkanik bir midlane geliyor diye skilleri magmali biseydi hayirlisi bakalim

Yasuo mobil mi Kardes? Biri seni kovalarken flas disinda ne ile kaciyorsun merak ettim.Sadece 1v 1 de cok hizli damage birakabilir atik diyebilirsin ama mobil degil bir LB kassadin Nida varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hard CC zengini tank jungler istiyorum ben. En son Nautilus çıkmıştı yanılmıyorsam.
  • Toplane olmasını isterdim. Ad mid de olabilir tabisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnqelTR

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetunal

Ad mid gelsin ip kasmaya basladim gerci gecen birisi yazdi volkanik bir midlane geliyor diye skilleri magmali biseydi hayirlisi bakalim

Yasuo mobil mi Kardes? Biri seni kovalarken flas disinda ne ile kaciyorsun merak ettim.Sadece 1v 1 de cok hizli damage birakabilir atik diyebilirsin ama mobil degil bir LB kassadin Nida varken.

Mobilite sadece geriye kacmakla alakali bir sey degil ve yasuo e si sayesinde gercekten cok mobil bir champ

• Ne olursa olsun seksi bir hatun olsun,son çıkan tüm hatunlar sörf tahtası gibi rito plz

• İnsan olsun
  • jungler çıksın yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathlyVisage

jungler çıksın yav

reksai çıktı bence top lane çıkacak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.