Şimdi Ara

Birçok Hastalığa Faydası Olan Buraxon Gıda Takviye Ürünümüz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BURAXON GIDA TAKVİYESİ NEDİR?

    Buraxon Gıda Takviyesi, içerisinde tıbbi bor minerali bulunan bir gıda takviyesi ürünüdür. Bor denilince akıllara öncelikli olarak temizlikte,savunma sanayinde vs kullanılan borun farklı formülleri olan alt bor türleri akıllara gelmektedir. Bizim ürünlerimiz ise sağlık alanında kullanılan tıbbi bor minerali adı altında olan bor mineralinden üretilmektedir. İçerisinde hiçbir katkı maddesi yoktur. Bilindiği üzere doğada 230’dan fazla bor minerali bulunmaktadır. Bizim bahsettiğimiz üzere bizim kullandığımız tıbbi bor mineralidir ve insan sağlığına herhangi bir zararı yoktur.


    BURAXON GIDA TAKVİYESİ'NİN COVİD'E FAYDASI VAR MI?


    - Buraxon Gıda Takviye’miz Korona Virüsü Atlatmada Çok Önemli Bir Yere Sahiptir. Peki Bunun Somut Bir Örneği Var Mıdır?

    Muzaffer Kayasan (bknz) ismini duydunuz mu bilmiyorum fakat 16 aydır Covid-19 olan adam olarak illaki bir haberde görmüşsünüzdür. Muzaffer Bey ile iletişime geçtikten sonra kendi ürünümüzden yolladık ve yaklaşık 1 hafta içerisinde Covid-19 testi negatife döndü. Aynı zamanda lösemi hastası olan Muzaffer Bey’in kan değerleri, ürünümüzü kullandıktan sonra normal değerlerine tekrar döndü. Kendi doktorları bile bu durumu mucize olarak değerlendiriyor. Haberlerde bizim markamızdan bahsedilmemesinin nedeni ticari olduğu içindir. 16 ay Covid-19 olan ve aynı zamanda lösemi hastası olan bir kişi ürünümüz sayesinde normale dönebiliyorsa bu ürünün faydası yadsınamaz bir gerçektir.


    BURAXON GIDA TAKVİYESİ'NİN BAŞKA HANGİ FAYDALARI VAR?


    - Vücutta Kalsiyum, Magnezyum, Fosfor ve D Vitaminin emilimini arttırır. Aynı zamanda vücuttaki kalsiyum ve magnezyum düzeyini arttırdığı için kemik erimesinden korur. (Bor ile yapılan deneysel çalışmalarda Bor verilen hayvanların Bor verilmeyen hayvanlara göre kemiklerinin daha güçlü olduğu tespit edilmiştir.)

    - Hücre DNA’sında tamir mekanizmalarını destekleyerek yara iyileşmesinde etkilidir.

    - Bazı kanser türlerinde koruyucu ve tedavi edici rolü olduğu gösterilmiştir. Yapılan bazı çalışmalarda kullanımı hafıza, zihinsel ve bilişsel fonksiyonlarda iyileşme sağlamaktadır.

    - Bor kullanımı erkeklerde prostat kanseri ve bayanlarda rahim ağzı kanseri ve akciğer kanseri gelişimi ile ters orantılıdır.

    - Bor kullanımıyla ilgili farelerde yapılan çalışmalarda, Bor kullanımının farelerde cilt kanserini engellediğine dair veriler elde edilmiştir.

    - Kanser ilacı kullanan hastalarda kanser ilacının böbrek üzerindeki yıkıcı etkileri Buraxon Gıda Takviyesi kullanımı ile azalmaktadır.

    - Ülkemizde yapılan bir çalışmada Bor kullanan erkeklerde, kullanmayanlara göre prostat büyümesinin daha az olduğu tespit edilmiştir.

    - Diş eti hastalıklarında sonuçlara olumlu katkı sağlar.

    - Bor Minerali ,göz iltihaplandığında gözün sterilizasyonunda kullanılmaktadır.


    Buraxon Gıda Takviyesi Kısacası Vucuttaki Dengeyi Sağlamaktadır. Vücuttaki Hasarlı , Onarılmaya ihtiyaç duyulan hucrelerin,dokuların ve organların onarılmasında ve vücudun homeostazisini (iç dengesini) düzenlemekte görev yapmaktadır.

    Buraxon Gıda Takviyesi KOAH,MS,COVİD-19,KANSER gibi hastalıklara fayda sağlamaktadır.


    Tavsiye edilen kullanımı günlük 1 şase(paket) şeklindedir. Hazırlanışı 1 bardaktan 1.5-2 parmak daha az kaynamış suda çözünmesiyle birlikte hazır hale gelmektedir.


    NOT: Ürünlerimiz Sağlık Bakanlığı onaylıdır. Hiçbir katkı maddesi yoktur. İçiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.


    Sipariş Vermek İsteyen Muşterilerimiz Aşağıdaki Yazılara Tıklayarak Ulaşabilirler.


    HEPSİBURADA

    TRENDYOL


    ÇİÇEK SEPETİ


    İletişim Adresleri:


    https://www.buraxon.com


    https://www.sinailac.com


    WHATSAPP İÇİN TIKLAYIN:


    Birçok Hastalığa Faydası Olan Buraxon Gıda Takviye Ürünümüz


    FACEBOOK MESSENGER İÇİN TIKLAYIN:


    Birçok Hastalığa Faydası Olan Buraxon Gıda Takviye Ürünümüz




    Kaynakça Bölumune Gitmek İçin TIKLAYIN




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammetshnd -- 26 Temmuz 2022; 23:21:47 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.