Şimdi Ara

BİRAZDAN SİPARİŞ VERİCEM YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİRAZDAN SİPARİŞ VERİCEM KARDEŞİME LOL.DOTA2.WOLFTEAM OYNAMASI İÇİN SİSTEM KURUYORUM ÇOK BÜTÇEM YOK BU OYUNLARI FULL DE ÇOK AKICI ŞEKİLDE OYNATIRMI YARDIM...

İŞLEMCİ:INTEL PENTIUM G3220 SOKET 1150 3.0GHZ 3MB CACHE 22NM İŞLEMCI

ANAKART:MSI H81M-P33 INTEL H81 SOKET 1150 DDR3 1600MHZ SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA ANAKART

EKRAN KARTI:ASUS GT420 GDDR3 2GB 128BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

RAM:HYPERX GENESİS 1600MHZ DDR3 CL9 RAM

HDD:MEVCUT 250GB OLARAK VAR

KASA:Dark Optimus ATX 2xFan, USB 3.0 500W

LÜTFEN ARKADAŞLAR LOL.DOTA2 VE WOLFTEAMI FULLDE AKICI OYNATIRMI BU SİSTEM YARDIM ŞİMDİ SİPARİŞ VERİCEM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER... birde parçalar uyumlumu birbiriyle sipariş veriyimmi arkadaşlar

• Justmytime J kullanıcısına yanıt
    Oyunlar açılır ama Ultrada oynayamazsın. Bütçe varsa I3 yap işlemciyi ikiside aynı güç tüketiyor İ3 daha performanslı. Ekran kartı çöp bu arada bütçe varsa gt640 yap onuda
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİREMEM AMA EKRAN KARTINI HD 7730 YAPSAM AÇARMI ULTRADA WOLFTEAMI
  • Justmytime J kullanıcısına yanıt
    Hocam 7750 yap bari yapmışken az fark var aralarında benden söylemesi
  • choiboungee kullanıcısına yanıt
    TMM YAPICAM AÇARMI O ZAMAN DEDİĞİM OYUNLARI FULLDE BİDE PARÇALAR UYUMLU OLURMU PSU FLAN İŞLEMCİ DARBOĞAZ OLMAZ DİMİ O EKRAN KARTI
  • APU sistem kurulur o bütçeye. Boşa para vermeyin pentiuma gt420'ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justmytime

TMM YAPICAM AÇARMI O ZAMAN DEDİĞİM OYUNLARI FULLDE BİDE PARÇALAR UYUMLU OLURMU PSU FLAN İŞLEMCİ DARBOĞAZ OLMAZ DİMİ O EKRAN KARTI

Walla hocam sınıra yakın gibi geliyor sonuctra psu nun rahat calısması lazım şu şekilde darboğaz yaratacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİPARİŞ HAKKINDA YARDIM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    hocam dediğim oyunları çok akıcı oynatıcak bi sistem lazım kuruverirmisin birazdan sipariş vermem lazım indirim bitiyor 12 de lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.