Şimdi Ara

BİRAZ SABIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum iyi kadro kurmamızdan dolayı heyecanlısınız. Bu kadronun içerde dışarda baskılı ve ezici bi futbol oynamasını bekliyosunuz ama biraz sabredin. Futbolu iyi takip eden arkadaşlar buraya istatistikleri koysun, birlikte bakalım. Nerdeyse bütün oyuncularını ve teknik ekibini değiştirip yeni kadro kuran bir takımın bırakalım 4 haftayı 8-10 haftada süper futbol oynadığı dünyada görülmüş bi şey midir? Maç kaybetmememize rağmen "vitor vasıfsızı" vb konular açılıyor. Bi durun bakalım ya... Aykut'a İsmail'e böyle saldırmadınız bekleyin biraz.

• ---------------RVP-----------

Nani----------Diego----------Volkan

---------Ozan-------Topal------

Hocanız fantazi deniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

---------------RVP-----------

Nani----------Diego----------Volkan

---------Ozan-------Topal------

Hocanız fantazi deniyor.

Fernandao
    Nani - van Persie(Diego) - Volkan(Markovic)
    Ozan - de Souza(Topal)

Böyle de olur
  • Fernandao'yu ortada oynatıyor çünkü RVP'ye göre fizik olarak daha hazır fizik olarak tam hazır olmayan RVP'yi 2 tane ayıboğan stoperin arasına atmak istemediği için kanada yakın oynatıyor,ama RVP yedekte bırakılmaz dün vurduğu şut gol olabilirdi mesela.Israrla bunu anlamayı reddedenler RVP'yi kanatta harcıyoruz diye ağlanıyor.O kadar kanat oyuncusu alındı RVP kanat filan oynamıyacak Volkan'ı yakında 11'de oynatmaya başlar.
  • Ayrıca Diego'nun kıymetini de bilmek lazım dünkü maçtan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Fernandao'yu ortada oynatıyor çünkü RVP'ye göre fizik olarak daha hazır fizik olarak tam hazır olmayan RVP'yi 2 tane ayıboğan stoperin arasına atmak istemediği için kanada yakın oynatıyor,ama RVP yedekte bırakılmaz dün vurduğu şut gol olabilirdi mesela.Israrla bunu anlamayı reddedenler RVP'yi kanatta harcıyoruz diye ağlanıyor.O kadar kanat oyuncusu alındı RVP kanat filan oynamıyacak Volkan'ı yakında 11'de oynatmaya başlar.

Hem daha taksidi bitmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Fernandao'yu ortada oynatıyor çünkü RVP'ye göre fizik olarak daha hazır fizik olarak tam hazır olmayan RVP'yi 2 tane ayıboğan stoperin arasına atmak istemediği için kanada yakın oynatıyor,ama RVP yedekte bırakılmaz dün vurduğu şut gol olabilirdi mesela.Israrla bunu anlamayı reddedenler RVP'yi kanatta harcıyoruz diye ağlanıyor.O kadar kanat oyuncusu alındı RVP kanat filan oynamıyacak Volkan'ı yakında 11'de oynatmaya başlar.

Anlamanız gereken şey budur, evet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlar çok zor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • konuyu açan arkadaşa sonuna kadar katılıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diego'nun eksikliğini görmüş olduk dünkü maçta. Ne kadar beyblade falanda desek şut atmayı bilmiyor da desek defanstan topu alıp ileriye götürmesi sayesinde takım pozisyon buluyordu.
  • her takımın taraftarı böyledir. daha ligin 3. haftasında kendi oyuncunu ıslıklarsan senin büyük taraftarlığın ortadan kalkar.

her zaman diyorum eğer bir teknik direktörle sözleşme imzalamışsan bitene kadar kalmalı. tabi prandelli gibi falan çıkarsa orası ayrı.
  • Şu olayı anlamıyorum ben. Zaten 2 tane forvetiniz var kadronuzda. 2'si birden neden ilk 11'de başlar?
  • yahu geçen sene bu takımın görüp görebileceği en kötü hocayla(ki hoca demeye dilim varmıyor) bile az daha şampiyon olacaktık hemde miladı dolmuş bir kadroyla...hoca hemen uyum sağlayamayacak gibi duruyor fatih terim havaları seziyorum onda egolu yani..ama ligin ikinci yarısına kadar bir şekilde durursa büyük patlama yaptırır bu tarz hocalar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.