Şimdi Ara

Biraz fazla kaygılıyım ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tmciyim mezun seneme ygs5 71k geldi
    şu anda netlerim ortalama
    denemelerde matematik 25-30 arası,2010 lys 29.25, 2011 lys 33.75,2013 lys 26 net yaptım
    edebiyat +48 hemen her denemede
    cografya 18-21
    geometri malesef 0
    hedefim çukurova hukuk
    çevremde bana güvenen çok fazla insan var hatta yapamayacağıma inanan insan yok herkes kesin yaparsın sen kazanırsın gözüyle bakıyor böyle olunca insan üzerinde biraz baskı hissediyor
    bende de 2-3 gündür biraz kaygı,stres oluşmaya başladı
    sizde de durum böyle mi bunu nasıl yenebilirim

• Hocam o netlerle kazanırsınız. Hadi hayırlı olsun.
  • Çevrenin fazla güveni insanı daha fazla strese sokuyor abicim ya dün amcamla konuştuk adam lysyi okulu falan geçmiş dükkanı nereye açarız muhabbeti yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagol hocam umarım kazanırım
    sende istedigin yere gidersin inşallah
  • Cancanlako kullanıcısına yanıt
    işte bende bunu diyorum abi herkes güveniyor millet şimdiden avukat beyim falan demeye başladı böyle olunca insan biraz strese giriyor ister istemez
  • Cukurova güzeldir dostum, bi arkadasim suan hukukta ve onunda gecen sene yanilmiyorsam 70k civariydi siralamasi, edebiyat neti de senden kötüydü hatta, yani netlerin gayet iyi rahat ol :) ve kaygi konusuna gelirsek şu son gunlerde hepimizde olabiliyor, bende de var telas yapma.Sinav psikolojisi de onemli, kendini biraz rahatlatmaya calis.
    Bu yil evde olmanin ne demek oldugunu yeterince tattik, yani benim icin oyle. O yuzden şu birkac gun aksamlari tak kulakligini yuruyuse falan cik,mis..Tekrarlarini iyi yap, kendine guven. Allah yardimcin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: hayallerçukurovahukuk

işte bende bunu diyorum abi herkes güveniyor millet şimdiden avukat beyim falan demeye başladı böyle olunca insan biraz strese giriyor ister istemez

O kadar güveniyorlarsa bi bildikleri vardır diye düşün bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumun çok hoşuma gitti okurken gülümseyerek okudum cidden dostum
    ben adanada yaşadığım için çukurova istiyorum haklısın telaşın olması bencede normal ama bunu kontrol etmeliyim ygsde çok rahat olan ben lys de bunu yapmamalıyım
    evde olmanın ne demek olduğunu bende yeterince tattım ve çukurovada kalırsam cidden süper bir şekilde acısını çıkaracağım çünkü burda arkadaşım baya fazla
    şimdi oturim bir parabol tekrarı yapim sonrada 2012 sınavını çözüp yanlışlarıma bakayim sonrada çıkıp yürürüm biraz tek başıma dedigin gibi misss
    seninde yardımcın olsun Allah sagol
  • Cancanlako kullanıcısına yanıt
    yani orasıda öyle haklısın tabide
    insanız işte kaygılanıyoruz yinede
  • Ben de adanadayim :D ama mersin olursa insallah orayi dusunuyorum :)
    aynen oyle yap calismani bitir kafani dinle
    Kolay gelsin dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.