yazıdakı butun avrupa maçlarında atılan gollerde yapılan gaflar Galatasaraydan
bu arada tedoa@
Galatasarayı bence en buyuk pay onda Uefa şampiyonu yapmış. Kupa galiplerı Yari finali görmüş.. Euro 2000 de çeyrek fınale cıkan takımın en buyuk silahı olmus...
Türkiyede zaten 241 gol ve yanında neredeyse butun gol le alakalı rekorları kırmış sen ne yapmış dıyorsun... o zaman senınle futbol anlayısımız zıtın ötesınde yani
kupa galiplerinde yarı final gören tek takım göztepe bildigim kadarıyla neyse galatasaray şampiyon klupler kupasında yarı fınal oynadıgında kadrosunda tanju vardı
ben diyorum ki hakan şükür sadece en çok gol atan futbolcu başka bir özelliği yok türk futbol tarihinde en iyi futbolcu ona gelene kadar daha kimler var
galatasarayın kupa almasındakı en buyuk pay haginin neyse konu sapmasın dediiğim gibi elbette önemli bir futbolcu türkiyenın son zamalardakı en buyuk golcusu
öyle bir futbolcu düsün rekor kıracam diye futbolu bırakmıyor. atacagı gol sayısı bir elin parmaklarını gecmiyor gecen ocak ayından beri ha kırdı ha kıracak neyseki kırdıda oda kurtuldu bizde
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
bu arada tedoa@
Galatasarayı bence en buyuk pay onda Uefa şampiyonu yapmış. Kupa galiplerı Yari finali görmüş.. Euro 2000 de çeyrek fınale cıkan takımın en buyuk silahı olmus...
Türkiyede zaten 241 gol ve yanında neredeyse butun gol le alakalı rekorları kırmış sen ne yapmış dıyorsun... o zaman senınle futbol anlayısımız zıtın ötesınde yani
Tamam o zaman tekrar yapsın. Madem Hagi emre okan ümit popescu filipescu suat taffarel bir halta yaramıyor Hakan Şükür en büyük silahınızdı yine ona yakın bir kadronuz var yine avrupa şampiyonu yapsın sizi. Boşa konuşuyorsun boşa. Hakan Şükürün birşey yaptığı yok o maçlarda. Hagi olmasa siz o kupaları değil almak anca uzaktan seyrederdiniz. Hagi gibi bir maestro bulamadığınız için halen yerinizde sayıyorsunuz.
tamam arkadaşım... sana birşey anlatmak mumkun değil zaten onun için konusmucam en buyuk pay hakan sukurun du dıyom Hagi emre okan bı halta yaramıyodu ha dıyosun bana
tedoa@ kimler var say bakayım... adam rıdvan demede yok beckhamdan iyimiş yok super ortaları varmış 3 mac war 5 maç yok öle adam lazım değil
sence haginin bence hakan şükürün.... son zamanlardakı falan değil.. gelmiş geçmiş en buyuk golcusu bunu nasıl inkar edıyosun anlamıyorum butun gol rekorları onda bi tek tanju altın ayakkabı almış hakan şüründe bı gümüş bide bronzu var ıkısını topla altın eder işte bu seneden bahsedıyosun adam oynadıgı 4 lig maçında 3 gol attı ve en cok gol atan futbolcular hakan şukur 3 gokhan unal 3 sinan kaloğlu 3 ve daha 3 varsa 2 avrupa kupası macındada 1 gol attı neyı beyenmıyosun.anlamadım vede fenerlısın yani
quote:
quote:
quote:
bu arada tedoa@
Tamam o zaman tekrar yapsın. Madem Hagi emre okan ümit popescu filipescu suat taffarel bir halta yaramıyor Hakan Şükür en büyük silahınızdı yine ona yakın bir kadronuz var yine avrupa şampiyonu yapsın sizi. Boşa konuşuyorsun boşa. Hakan Şükürün birşey yaptığı yok o maçlarda. Hagi olmasa siz o kupaları değil almak anca uzaktan seyrederdiniz. Hagi gibi bir maestro bulamadığınız için halen yerinizde sayıyorsunuz.
tamam arkadaşım... sana birşey anlatmak mumkun değil zaten onun için konusmucam en buyuk pay hakan sukurun du dıyom Hagi emre okan bı halta yaramıyodu ha dıyosun bana
tedoa@ kimler var say bakayım... adam rıdvan demede yok beckhamdan iyimiş yok super ortaları varmış 3 mac war 5 maç yok öle adam lazım değil
sence haginin bence hakan şükürün.... son zamanlardakı falan değil.. gelmiş geçmiş en buyuk golcusu bunu nasıl inkar edıyosun anlamıyorum butun gol rekorları onda bi tek tanju altın ayakkabı almış hakan şüründe bı gümüş bide bronzu var ıkısını topla altın eder işte bu seneden bahsedıyosun adam oynadıgı 4 lig maçında 3 gol attı ve en cok gol atan futbolcular hakan şukur 3 gokhan unal 3 sinan kaloğlu 3 ve daha 3 varsa 2 avrupa kupası macındada 1 gol attı neyı beyenmıyosun.anlamadım vede fenerlısın yani
quote:
ya bana kalsa ben isterim sizde 5 sene daha top oynasın
en cok golu onun atması onun cok iyi futbolcu oldugu anlamına gelmez 15 senelik hayatında 5 sene öncesine kadar calım atacak teknigi yoktu yalansa yalan deyin
neden sence türkiyenın en iyi futbolcusu avrupada tutunamadı ?
bana göre rıdvan yada tugay (oynadıgı yerler farklı karslılastırmak bile sacma ama) daha iyi futbolcuydu
neyse uzatmanın anlamı yok senin görüşüne göre en iyi futbolcu bana göre sadece en cok gol atan futbolcu
Hakan Şükür ne yapmış o maçlarda söyler misin? Jardelin yaptıklarının yanında ne yapmış farklı olarak? Hagi gibi bir orta saha kurucusu varsa takımda ben de pekala o kadar gol atarım. Sorun yanlış şeyi savunmanda. Benim anlayamadığım bir durum yok. Sen Hakan Şükür'ü çok büyütüyosun gözünde.
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
quote:
quote:
bu arada tedoa@
quote:
ya bana kalsa ben isterim sizde 5 sene daha top oynasın
en cok golu onun atması onun cok iyi futbolcu oldugu anlamına gelmez 15 senelik hayatında 5 sene öncesine kadar calım atacak teknigi yoktu yalansa yalan deyin
neden sence türkiyenın en iyi futbolcusu avrupada tutunamadı ?
bana göre rıdvan yada tugay (oynadıgı yerler farklı karslılastırmak bile sacma ama) daha iyi futbolcuydu
neyse uzatmanın anlamı yok senin görüşüne göre en iyi futbolcu bana göre sadece en cok gol atan futbolcu
tamam
* Maçtaki 5 ya da 6 golden sonra TRT spikeri şöyle der ; " Evet sevgili seyirciler, İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk."
quote:
................. rıdvan mıdvan tanju manju hıkaye anca 8 tane yemesını bılıyorlar...
hakanlı avrupadakı dururmuza bakalım bıde Galatasarayla sayısız avrupa başarısı Dünya 3.lüğü
Yuh valla, Milli maçlarla ilgili GIRGIR bir başlıkta bile lafı GS a getirdin ya HELAL OLSUN........
Evet nerde kalmıştık,
bir milli maçta tercümanlık yapan bir dostumuz (Luxemburg maçı, deplasmanda) dili tutulmuştu tercüme yapamamıştı. Sonraları karşılaşınca bayağı bi gülmüştük. "nasıl oldu anlamadım, söyelenenleri duydum, anladım ama tv kameraları önünde heyecandan dilim tutuldu" demişti.
selamlar
Hakan Türkiye'de sadece rekor sahibi bir forvet oyuncusudur benim için. Saygı duyarım ama benim için Türkiye'nin en büyük golcüsü falan felan değildir.
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
quote:
................. rıdvan mıdvan tanju manju hıkaye anca 8 tane yemesını bılıyorlar...
hakanlı avrupadakı dururmuza bakalım bıde Galatasarayla sayısız avrupa başarısı Dünya 3.lüğü
Yuh valla, Milli maçlarla ilgili GIRGIR bir başlıkta bile lafı GS a getirdin ya HELAL OLSUN........
Evet nerde kalmıştık,
bir milli maçta tercümanlık yapan bir dostumuz (Luxemburg maçı, deplasmanda) dili tutulmuştu tercüme yapamamıştı. Sonraları karşılaşınca bayağı bi gülmüştük. "nasıl oldu anlamadım, söyelenenleri duydum, anladım ama tv kameraları önünde heyecandan dilim tutuldu" demişti.
selamlar
ben getirmedim bıraz daha yukarı baksaydın anlardın
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
* Maçtaki 5 ya da 6 golden sonra TRT spikeri şöyle der ; " Evet sevgili seyirciler, İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk."
görüntü yok mu
quote:
Benim bir akrabam var. Zamanında Çaykur Rizespor da top koşturmuş. Çaykur un hazırlık maçı için kiev e gittiği bir maç. Dinamo Kiev le oynuyorlar. Hakem Rus. Dolayısıyla kendi takımı lehine karar veriyor.3 . golden sonra santra oluyor. Rize spordan bir abimiz düdük çalmasına rağmen başlamıyor. Hakem bir daha düdük çalıyor. Yine başlamıyor. Hakem bir daha çalıp eliyle başla diyor. Bizimki de " Hakem kendi sahana geçde başlayalım" diyor ve ordaki bütün oyuncular iptal.
pier ben bunu defalarca okumuştum bu lafları eden futbolcu Beşiktaşlı Metin Tekin di.Ya o futbolcu Metin e özendi,yada sizi kandırmaya çalışıyor.
* Huseyin Basaran, Sili-Brezilya maci, surekli Zamorano ile Ronaldo'yu karistiriyor. 4-1 biten macin 3. golunu atan Ronaldo golu atarken: -Zamorano sıyrıldı, Zamorano, Zamorano ve goool. Zamorano'nun golü (kısa bir sessizlik) yine Zamorano dedim sayın seyirciler
Alırız! Elazığspor Başkanı Baki Aydın (Elazığspor un kondisyonu yok diyen muhabire yanıtı)
bu ikisine çok güldüm
Arkadaşlar yukarıda Türkiye nin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusu diye övdüğünüz hakan,bizim hakan şükür mü?
quote:
Orjinalden alıntı: dekonline
Belki daha önce verilmiştir ama gerçekten komik ....
Biliyorsunuz 1984 ve 1987 yıllarında yaptığımız iki tane İngiltere maçları 8-0 ve 0-8 olarak bitmişti. İşte o maçlarda ve sonrasında yaşanan enstantaneler ;
* İzmir'deki 0-8 lik maç sonrası TRT spikeri kaleci Yaşar'a sorar "Neler Hissediyorsun" . Yaşar'dan canlı yayın olmasına rağmen cevap gayet nettir "ne hissedecem a..na koyim, 8 tane yedik iste"...
* İngiltere maçın 90.dakikasında 8 golü atar ve spikerden şöyle bir ses yükselir ; "Maç bitti, hala gol yiyoruz sayın seyirciler" ....
* 1987 yılındaki maçta kaleci Fatih ceza sahası içindeki bir pozisyonda yere düşer ve ayağa kalktığında "Ne oldu, gol oldu mu " diye sorar. Cevap gayet nettir ; " Ulan hangisi gol olmadı ki bu olmasın " ...
* Maçtaki 5 ya da 6 golden sonra TRT spikeri şöyle der ; " Evet sevgili seyirciler, İngilizlerin bir atağını daha gol yiyerek savuşturduk." ...
herkes atıp tutmadan önce bir zahmet etsin de eski maçlardan birkaçını izlesin, ordaki savunma anlayışını görsün ordaki kalecileri görsün, tanju falan hikaye ettiği laflar da hikaye, o dönemde forvetler çok mu muhteşemmişler de dünyada her yerde maç başına neredeyse 10 golden fazla gol olmuş, 80-85 öncesi hatta 90 öncesi de dahil dünya futbolunda savunma falan yok, zamanı geri alabilsek şu forumdan futbol oynayabilen 5 adam bir de kaleci çıkarsak çoğu takımdan daha çok iş yapar, göz var nizam var, dünya kupalarında bile neredeyse kalecilerin üstüne gelen her top içerde, 2002 de çataldan gol yedi diye harcandı seaman unutulmasın, pele rekorlar falan kırmış olabilir dünyada herkes için en iyisi olabilir ama oturup birkaç maçını izlediğimde pele nin ronaldo dan henry den veya son dönemlerde dünyada ses getirmiş birçok forvetten üstün olduğuna inanmıyorum, hep şartlar forvetlerin aleyhineymiş gibi gösteriliyor, aslında tam tersi geçmişte herşey forvetlerin lehine
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
herkes atıp tutmadan önce bir zahmet etsin de eski maçlardan birkaçını izlesin, ordaki savunma anlayışını görsün ordaki kalecileri görsün, tanju falan hikaye ettiği laflar da hikaye, o dönemde forvetler çok mu muhteşemmişler de dünyada her yerde maç başına neredeyse 10 golden fazla gol olmuş, 80-85 öncesi hatta 90 öncesi de dahil dünya futbolunda savunma falan yok, zamanı geri alabilsek şu forumdan futbol oynayabilen 5 adam bir de kaleci çıkarsak çoğu takımdan daha çok iş yapar, göz var nizam var, dünya kupalarında bile neredeyse kalecilerin üstüne gelen her top içerde, 2002 de çataldan gol yedi diye harcandı seaman unutulmasın, pele rekorlar falan kırmış olabilir dünyada herkes için en iyisi olabilir ama oturup birkaç maçını izlediğimde pele nin ronaldo dan henry den veya son dönemlerde dünyada ses getirmiş birçok forvetten üstün olduğuna inanmıyorum, hep şartlar forvetlerin aleyhineymiş gibi gösteriliyor, aslında tam tersi geçmişte herşey forvetlerin lehine
Doğru söylüyorsun ama bunun kıyaslamasını da yapmak mümkün değil. Bugün Pele, Maradona, Cruyff, Zico vs. gibi oyuncuların yerinde Ronaldinho,Kaka,Messi gibi oyuncular var. Belki ileride durum daha da farklı olacak. Ama kıyaslama yapmak hangisi iyi diye düşünmek saçma ve anlamsız olur. Şimdi ben burada Ronaldinho mu ? Messi mi ? Kaka mı ? daha iyidir diye sorsam herkesten farklı cevap alırım. Çünkü herkesin zevkleri farklıdır. O yüzden bu konuyu daha fazla depreştirmenin bir anlamı yoktur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme