Şimdi Ara

Bırakın Fem'i Karekok'ü Yorumlu lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adamlar olayı yoruma çekiyor hala klasik tarz kaynaklar arıyorsunuz.Geometri süresini neden 1saat yaptı bu adamlar çünkü hep yorum yaptıracaklar Geometri ve Mat klasik dışı daha ösym tarzı soru bankası varsa onu önerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen katılıyorum takipteyim..
  • Hiperbol parabol çember analitigi vsvs. bunlardan ne yorum yaptirabilirler? o dedigin ygs icin. birakda LYS bilgi olsun ;)

• aynen bırakta lys bilgi olsun .
  • Lys geometriden şekilleri sizin çizmenizi isteyebilirler. Süre arttırıldı dikkat.
  • 1 saate geometri niye çıktı boşa vermiyorlar o ekstra 15dk ayrıca fraktal örüntü homotetik küp üst alt görünüm bunlar lysde çıkacak epey uğraştırıcı soru tipi olacak gibime geliyor

• malesef piyasada öyle bir soru bankası yok. ayrıca soru çözmedeki amaç bilinenleri tekrarlamak yani konuyu iyice kavramak. eğer konuyu yeterince kavrayabilirse çalışan, çıkan yorum sorularını da pek zorlanmadan yapar diyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 saat'e çıkarmalarının amacı 45 dakika yetmediği için zaten. -ooo 1 saat olmuş kesin zor sorup ağlatcaklar- diye bişey yok.
  • fem karekökte öss/öys sorularının değiştirilmiş hali var. kendi totolarından soru uydururlarsa hem ellerine yüzlerine bulaştırırlar, hem gerçekçi olmaz hem de çok uğraştırır. yani öyle bir kaynak yok.
  • gençler 2 ay var. Bry B geo aldım nette herrrr testin her bir sorunun çözümünü buldum. Ve bu ay bry byi bitiriyorum inşallah. 2. Ay tamamiyle fem geo kasıyorum. 2. Aya kadar mat 2 ve edb. Tan rahatlamış olacağımdan dolayı güzelce çözücem. Geodan sıkıntı yaparsanız amannn bry b çok zor gereksiz derseniz takla atmanız kaçınılmazdır. ÇOĞU ARKADAŞ ortalıkta dolanoyor yok efendim birey b gereksiz kasıntı felan diye hiç kusura bakmasın kimse. Lys - 1 geoda 30 a 27-28 düşünen varsa bu taktik önerimdir. Ben bir tm öğrencisi olarak bu yolu seçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armenod

gençler 2 ay var. Bry B geo aldım nette herrrr testin her bir sorunun çözümünü buldum. Ve bu ay bry byi bitiriyorum inşallah. 2. Ay tamamiyle fem geo kasıyorum. 2. Aya kadar mat 2 ve edb. Tan rahatlamış olacağımdan dolayı güzelce çözücem. Geodan sıkıntı yaparsanız amannn bry b çok zor gereksiz derseniz takla atmanız kaçınılmazdır. ÇOĞU ARKADAŞ ortalıkta dolanoyor yok efendim birey b gereksiz kasıntı felan diye hiç kusura bakmasın kimse. Lys - 1 geoda 30 a 27-28 düşünen varsa bu taktik önerimdir. Ben bir tm öğrencisi olarak bu yolu seçtim.

Bireyb cok bos bi kitap

• öyle bir kitap yok şuan için.
    ayrıca sonraki kuşaklara diyeceğim şu ki femden falan uzak durun. senelerdir kalıplaşmış soruları, çıkmış soruları değiştirip değiştirip basıyorlar. düşündürmeye yönelik pek bir şey yok. tamamen içgüdüsel olarak çözüyorsunuz önünüze gelenleri.
  • Çap yayınları geometri fasiküllerine bakmanızı tavsiye ederim

http://www.egitimkitap.com/Cap-Yayinlari,LA_468-3.html#labels=468-3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.