Şimdi Ara

Bir yilda 30kg verdim. 135`ten 105`e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

onceden pek fazla resim cektirmiyordum cirkin ciktigimi dusundugum icin o yuzden bulabildiklerim sadece bunlar. Soru soracak arkadaslarima elimden geldigince seve seve yardimci olurum. Hayatim cok fazla degisti. Hersey ama hersey inanilmaz degisti. Merdivenleri 3er 3er cikmadan rahat edemiyorum artik, bisikleti en dusuk 8. viteste suruyorum onun altinda pedallari cevirdigimi hissetmiyor ayaklarim. sevismelerim bile degisti. dolmuslarda yanimdakine degmek zorunda kalmiyorum. hemen hemen her magazada bacaklarima gore pantolon bulabiliyorum. en onemlisi de ozguvenmim artti. eskiden igrenc gorungudumu dusunurken simdi vucudumun guzel oldugu hissine kapiliyorum. ve kilo vermek icin tek yaptigim sey spor yapmakti. bu kadar basit. sadece spor. diyet vb yapmadim. tek yaptigim aksam yemeklerini kaldirip onun yerine ufak atistirmalar, kahvaltidan kalanlari yemek oldu. kalori hesabi yaparak yasadim. arkadaslarim hava cok sicak soguk birseyler icelim dediklerinde kola ictiler ben soda ictim. cunku gunde 1 kola icseydim ayda en az 30 kola yapardi ve 500 kalori . 30 = 15.000 kalori demekti ve bu ilkel matematik hesabina gore de 2kg demekti , vucuduma girecek ve metobolizmami yavaslatacak kimyasal ve sekeri saymiyorum bile. alkol alirdik onlar iki yarim kokoreci yuvarlayip anca doyduk derken ben ceyrek kokoreci yiyip yememek arasinda 15 dakika gelip gittim. evet insanin yemek yerken bile boyle bir secim altina girmesi tuhafti ama yapmak zorundaydim. cunku goruntumdan memnun degildim. bir kere hayata gelirdik ve ben hayatimin en guzel yillarini begenmedigim goruntume uzulerek gecirmemeliydim. hastaligim yoktu, kilo almamin tembelligimden ve bogazimi kontrol edemememden dolayi oldugunu biliyordum. bir gun oylece esti, icimden spora baslamak geldi. gittim yazildim. birkac kg verdim ve bu iyi hissetirdi. o tartiya cikinca azaldiginizi gormek gercekten muthis hissettiriyor insana. birkac ay devam ettim sabah kosularina da basladim. yorulduktan sonra banka oturup hicbirsey yapmadan dakilalarca agaclari seyrederken dinlenmek ve nefes almanin onemini kesfetmek benim icim muthis bir deneyimdi. iste ben boyle kilo verdim. biliyorum 30kg vermek oyle cok buyuk bir basari degil ama cocuklugundan beridir kilo problemi ceken birisi olarak ben, suan cok mutluyum. ve bunu sizlerle belki de benim gibi bu problemden cok cekmis arkadaslarimla paylasmak istedim. soracaginiz sorulara seve seve cevap veririm.

• 30kg iyi vermişsin. önemli olan korumak..

bu yıl 15 kg vermeli..

önemli olan yağ-kg oranı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

30kg iyi vermişsin. önemli olan korumak..

bu yıl 15 kg vermeli..

önemli olan yağ-kg oranı..

evet hocam malesef oyle. yag oranimi olcuturmedim hic. bilmiyorum pek ne kadardir ama 1.92 boyundayim ve kemik yapisindan dolayi cok iriyim. sanirim verebilecegim en fazla kilo 5-10 civari normal olabilmek icin. basenlerim kaldi sadece. karin germe ve jinekomasti ameliyati oldum kilo verdikten sonra. o yuzden iki aydir spor yapamiyorum ilk ay cogunlukla evdeydim zaten. yagli ve sekerli yemedim az az sik sik herseyi yiyerek kilomu korumayi basarabildim.umarim bi aksilik cikmaz da hep koruyabilirim kilomu. bu da bir hastaliga donustu aslinda. psikolojik olarak bunaltiyor bir gun kavhaltida ` lan baslarim diyetine 30kg verdim pogacadan boyozdan birsey olmaz` diyip yiyiyorum sonra vicdan azabindan dolayi tum gun yediklerimi azaltiyorum. yoruyor insani gercekten cok fazla, yoruyor.

• Kardesim ben 90 civariyim sorum şu tuvalet olayin nasildi her gün cikarmiydin gunde kac kere

Sanirim sigara kullaniyorsun sigara zaten sicirtir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tiple nasıl sevişebiliyorsunuz ? Kimlerle takılıyorsunuz ? Ciddi cevaplarsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patrick Bateman

Hocam bu tiple nasıl sevişebiliyorsunuz ? Kimlerle takılıyorsunuz ? Ciddi cevaplarsanız sevinirim.

tam olarak hersey tip demek degil tarz meselesi biraz. sanat isleriyle vb ilgilenince bir de kadınları kölen yapmayı öğrenince istediğin herkesle sevişebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

quote:

Hocam bu tiple nasıl sevişebiliyorsunuz ? Kimlerle takılıyorsunuz ? Ciddi cevaplarsanız sevinirim.

tam olarak hersey tip demek degil tarz meselesi biraz. sanat isleriyle vb ilgilenince bir de kadınları kölen yapmayı öğrenince istediğin herkesle sevişebiliyorsun.

Yok hocam tam olarak şunu kast ediyorum.
    Kaşar insan her yerden düşerbilir bardan klüpten cafe den sosyal medyadan bu kişiler zaten seks yapmak için varlar ve genelde cinsel hayatları aktiftir bulaşıcı hastalık taşırlar.Aslında öğrenmek istediğim nitelikli kadınları nasıl tavlayabildiğinizdi cevabımı almış oldum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    1.200.000 e kadar araç önerisi
    13 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Kaşar insan her yerden düşerbilir bardan klüpten cafe den sosyal medyadan bu kişiler zaten seks yapmak için varlar ve genelde cinsel hayatları aktiftir bulaşıcı hastalık taşırlar.Aslında öğrenmek istediğim nitelikli kadınları nasıl tavlayabildiğinizdi cevabımı almış oldum

o tarz kadınlarla net olarak takılmıyorum zaten. entellektuel bir yapım var benim kitapçıda çalışıyorum, adı lazım değil bir dergide yazarım ve genel olarak yazarlık yapıyorum. 6 yıl yurtdışında yaşadım 4 dilim var. Hayatımda hiç kafeye vb gitmedim gidipte en fazla bir çay içip döndüm.

spontane bir yaşamım var. uçak mühendisliği ikinci sınıfta bıraktım arkeoloji okudum. onu da bıraktım şimdi felsefeye kasıyorum. sosyal medya kullanmam. telefonum zaten akıllı bile değil. giyim kuşamıma takılmam rahat olanı çeker giyerim. keten gömlek boxer çakması bir şort ile arkadaşın sosyete doğum gününe gitmişliğim var. çok ta umrumda değil vıcık vıcık insanlar. burdan sonra devreye tip değil tarz giriyor. genelde tipe merak saran kadınlar para avcısı tipler kaşar karakterli dediğin gibi. parası olmayan tipi eh işte olan bir çocuğun peşinde koşan bir kız zaten teorik olarak nitelikli oluyor benim düşündüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodimir -- 23 Ağustos 2016; 16:14:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

o tarz kadınlarla net olarak takılmıyorum zaten. entellektuel bir yapım var benim kitapçıda çalışıyorum, adı lazım değil bir dergide yazarım ve genel olarak yazarlık yapıyorum. 6 yıl yurtdışında yaşadım 4 dilim var. Hayatımda hiç kafeye vb gitmedim gidipte en fazla bir çay içip döndüm.

O zaman dibine kadar hak ediyorsunuz yaş kaçtı bu arada ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O zaman dibine kadar hak ediyorsunuz yaş kaçtı bu arada ?

22 hocam.

• Ben 145 den 92 ye düştüm karın ameliyatı felan gerek olmadı. Meme sorununa yok. Çok gereklimiydi bu ameliyatlar yoksa tercih mi ettin

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

Ben 145 den 92 ye düştüm karın ameliyatı felan gerek olmadı. Meme sorununa yok. Çok gereklimiydi bu ameliyatlar yoksa tercih mi ettin

hocam memelerden kesin gerekliydi. yağ dokusu yoktu çünkü sadece meme dokusu vardı ve görüntü olarak çok kötüydü t shirt falan giyemiyordum sarkmış vaziyette gerçekten psikolojimi zedeliyordu. öncelerde kilodan sanardım ama zayıflayınca doktora gittim ultrasona falan soktular ve jinekomasti olduğu tespit edildi.

karın germe öyle çok gerekli değildi ama ameliyat öncesi t shirt giydiğimde memeler ve göbek altı çıkıntı yapıyordu iki avcumun arasına sığıp dışarlara taşacak kadar sarkık deri vardı çünkü nerdeyse iki elim kadar deri çıkarmışlar doktorum jinekomasti oluyorsun onu da yapalım istersen dedi zaten t shirtü çıkarır çıkarmaz karnımı ellemeye başlamıştı sonra göğüslere baktı. İkisini bir seferde yap sonra tekrar korse genel anestezi falan uğraşmazsın dedi, indirim de yapınca teklifi cazip geldi.

• Geçmiş olsun ameliyatı nerede (şehir) özel mi hastane devlet mi ve ücreti nedir acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.