tohumlar --> fidana --> fidanlar --> ağaca --> agaçlar --> YEOHA'ya dönmeli jangan'da x) :)) benide eklermisin ?? 65 lwl full int nuker poseidon..
quote:Orjinalden alıntı: Cyaßß küresel ısınmaya hayır yaşasın yeoha clupppppppppppp Tam Bi Fanatik Teşekkür Ederim @ensarali Ekledim Bile.. @kingxaragorn Dörtlüğün güzel olmuş.Teşekkürler.Bu kadar sinirlenme sadece 1 gün gecikme var
beni de ekleyin clubu görünce 11 lwl olmama ragmen yeoha değil okçuyla satır gibi silahı olan arkadaş var ya onu kesiyom
Kulübümüz tüm hızıyla büyümeye devam ediyor. Aynen budanmış yeohalar gibi Büyüsün büyüsün sonrada meyve versin taşlayalım
Bir an önce 3. sayfaya geçmek dileğiyle... Yeoha yı dikmek kadar korumak da önemli arkadaşlar. Lütfen dikkat edelim.
quote:Orjinalden alıntı: Cyaßß höyyttt upupupupupupup herkez co2 sini yok etmeli bunun için herkez bi yeoha diksin saol destek için adamm...
İmza resmini altındaki beyazlık hiç hoş durmuyordu o yüzden o beyazlığı kaldırdım bence böyle daha güzel tabi yinede siz bilirsiniz