Bildirim
Bir Üniversite öğrencisi nerelerde çalışabilir (part time)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
yukarı -
Abdde millet 18 yasinda aileden para almayi birakiyor bize is yok ise girene de ceza var ise girsem pasaportumu iptal ediyo devlet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatini bilmiyorum ama Burger King,McDonalds gibi yerlerde part time is bulursun sanirim
quote:
Orijinalden alıntı: A2ad
Abdde millet 18 yasinda aileden para almayi birakiyor bize is yok ise girene de ceza var ise girsem pasaportumu iptal ediyo devlet.
Bende aileden para almayı bırakmak için arıyorum ama iş zor bulunuyor sanırım -
part time dan kastınız kaç saat , bir üni öğrencisi kaç saat max çalışabilir derslerinden geri kalmamak kaydıyla -
quote:
Orijinalden alıntı: Ayhan.
quote:
Bende aileden para almayı bırakmak için arıyorum ama iş zor bulunuyor sanırım
Saydigin gibi kiyafet magazalarinda part time calisma var ama market gida gibi yerlerde part time almiyolar bile nede olsa full time icin siraya girenler var. En iyisi simit falan satmak onu da zabita pataklar.
Calismak istiyorum calisacak duzgun yer olmadigi icin bari pasaporttan olmayalim diye evde oturuyorum. Bos durmayalim bari diye butun gun kitap okuyup yabanci dil calisiyorum. Notlarim iyi okudugum okulda evim olsa gidip bos durmamak icin yaz okuluna giricem. Bir yol bulursan bana da haber ver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KNO3
part time dan kastınız kaç saat , bir üni öğrencisi kaç saat max çalışabilir derslerinden geri kalmamak kaydıyla
Resmi olarak maksimum 30 saat yazıyor internette. Fakat şöyle bir düşününce hafta içi günde 4 saat cumartesi de 5 saat yapsak 25 saat ediyor. Ben hiç çalışmadığım için bilemiyorum kaç saat çalıştırıyorlar -
Yeşil çık dışarı yeşil
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla eğer bir spora yatkınlığın varsa spor okullarına müracaat et ben öyle yapmıştım 2 yıldır futbol antrenörlüğü yapıyorum yaşım 23, sadece haftasonları çalışıyorum ayda 45 saate falan denk geliyor, 600 Tl para alıyorum. Bir sağa sola sor derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIakazam -- 21 Temmuz 2016; 14:35:25 > -
quote:
quote:
quote:
Saydigin gibi kiyafet magazalarinda part time calisma var ama market gida gibi yerlerde part time almiyolar bile nede olsa full time icin siraya girenler var. En iyisi simit falan satmak onu da zabita pataklar.
Calismak istiyorum calisacak duzgun yer olmadigi icin bari pasaporttan olmayalim diye evde oturuyorum. Bos durmayalim bari diye butun gun kitap okuyup yabanci dil calisiyorum. Notlarim iyi okudugum okulda evim olsa gidip bos durmamak icin yaz okuluna giricem. Bir yol bulursan bana da haber ver.
Hadi ya bazıları bana o tür yerlerde part time iş rahat bulursun demişti. Tabi haber veririm.
@Atunga37 -- sağolasın hocam aklımda bulunsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 21 Temmuz 2016; 14:35:25 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Atunga37
Valla eğer bir spora yatkınlığın varsa spor okullarına müracaat et ben öyle yapmıştım 2 yıldır futbol antrenörlüğü yapıyorum yaşım 23, sadece haftasonları çalışıyorum haftada 45 saate falan denk geliyor, 600 Tl para alıyorum. Bir sağa sola sor derim.
Sadece hafta sonlari calisip haftada 45 saat nasil oluyor
Ayda 45 saat mi demeye calistin?
quote:
Orijinalden alıntı: ***Leopard***
quote:
Orijinalden alıntı: Atunga37
Valla eğer bir spora yatkınlığın varsa spor okullarına müracaat et ben öyle yapmıştım 2 yıldır futbol antrenörlüğü yapıyorum yaşım 23, sadece haftasonları çalışıyorum haftada 45 saate falan denk geliyor, 600 Tl para alıyorum. Bir sağa sola sor derim.
Sadece hafta sonlari calisip haftada 45 saat nasil oluyor
Ayda 45 saat mi demeye calistin?
Evet ayda yazmayı becerememişim yanlış olmuş
-
quote:
Orijinalden alıntı: adnansetek
Yeşil çık dışarı yeşil
Aynen yemyesil pasaport :D
quote:
quote:
quote:
quote:
Hadi ya bazıları bana o tür yerlerde part time iş rahat bulursun demişti. Tabi haber veririm.
@Atunga37 -- sağolasın hocam aklımda bulunsun
Hocam mcdonaldsin falan vardir parttime politikasi sanirim da donerci kebapci bufe tarzi yerlerde parttime almazlar. A101de falan da almiyolar benim bildigim cunku cok market degistim hepsinde tum gun ayni kisi var haftasonlari mi ne degisiyor sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Starbucks,Lacoste v.s. -
Teşekkürler
yukarı -
BENCE BİR TANE F KLAVYE AL HIZLI YAZMAYI ÖĞREN VE MAKALE YAZARLIĞI YAP. İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR SEKTÖR. SÜREKLİ İÇERİK LAZIM OLUYOR BU YÜZDEN MAKALE YAZARAK HEM ALANINDA KENDİNİ GELİŞTİRİRSİN, HEM DE EK GELİR SAĞLARSIN. -
üstteki yorumları okumadım ancak bim şok a101 gibi yerlere gir çalıs diyenler olacak illaki sakın girme. part time olsa dahi full time gibi calıstırıyolar zaten köle gibi kullanıyolar. burger vs de aynı kafa. ille çalıscaksan bi kafe bulman lazım orda garsonluk yaparsın ama sahibinin kafa adam olması gerekir. parasını dert etmezsen kitapcı yanında calısabilirsin . dağıtıma okullara gönderir seni
quote:
Orijinalden alıntı: decobaz
BENCE BİR TANE F KLAVYE AL HIZLI YAZMAYI ÖĞREN VE MAKALE YAZARLIĞI YAP. İNTERNET ÇOK GENİŞ BİR SEKTÖR. SÜREKLİ İÇERİK LAZIM OLUYOR BU YÜZDEN MAKALE YAZARAK HEM ALANINDA KENDİNİ GELİŞTİRİRSİN, HEM DE EK GELİR SAĞLARSIN.
Aslında aklıma yattı bu hem kendimi de geliştirmiş olurum. Fakat bu iş tam olarak nasıl oluyor ayrıca kazancı ne kadar ortalama ?
Benzer içerikler
- hem türkçe hem ingilizce isimler
- kulak deliği kaç günde kapanır
- viski soğuk mu içilir
- en iyi şemsiye markası
- dm den yürüme ilk mesaj
- 5g nedir zararları
- huawei boykot mu
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- google çizim yap
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X