Şimdi Ara

bir telefona 3000tl verilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6s buna değer mi arkadaşlar sizce yoksa o parayla başka şeyler mi yapılabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 1 Ocak 2016; 12:08:07 >

• Paran varsa verilir.
    Ama 6S 3000TL hak etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa apple yoksa android.

• Zengin değilsen verme.O 3000 liralık telefonun yaptığı işi 1200-1300 liraya yapan telefonlar var.
  • Tatil yapılır
    Pc alınır
    Kıyafet alınır
    Ps4 alınır
    Vs.
    Çok seçenek var

• İşadamıysan evet. Baba parası yiyen, bursunu biriktiren, asgari ücrete çalışan biriysen hayır

• maaşının bir kısmı ile alabiliyorsan ve geriye kalan ile o ay kendini finanse edebiliyorsan alınır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3000 tl verdiğin telefonu whatsapp için alıyorsan verilmez. yok ben 7-24 işimi görürüm dibine kadar kullanırım dersen verilir. ayrıca verdiğin para da kimseyi ilgilendirmez.
  • 6 veya 6s alana kadar ya 5s alinir ya da bi kac yil daha mevcut telefonla idare edilir unutmayin ki 5s de bir zamanlar o kadardi simdi yariya dustu. 5s 6 arasinda 1100 degil de 500 fark olsa 6 alinir ama fark cok degmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

maaşının bir kısmı ile alabiliyorsan ve geriye kalan ile o ay kendini finanse edebiliyorsan alınır.

işte bu yaa
  • 3bin tlye kasa diz 150kat daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya gider oyun bilgisayari dizersin.
  • 6s 2800 kusur fiyti 3000 degil, ayrica prensip geregi parayi harcamak icin kullanirim degerli degildir bana gore, vermeyip neden dunya malindan mahrum kalayim :)

• 100 000 liralık aracın varsa, neden olmasın?

• Bütün özelliklerini hakkını vererek kullanacaksan evet yoksa hayır

• Sağlam para varsa pederde para harcayacak yer arıyorsan verilir. yoksa artistlik için verilmez. tüm özelliklerini dibine kadar kullanmayacaksın bir resim bir whatsapp arada oyun. 1000 liraya güzel bir telefon al güle güle kullan. para kolay kazanılmıyor. durumunuz orta halliyse kesinlikle verme derim.
  • Bahse varım ki ihtiyacın yok. Onun yerine 1000-1500 TL arası bir telefon alsan işini görür, kalanını da harcamak zorunda değilsin gelecek için biriktirirsin.

• Telefonun o parayı hak etmesi ayrı konu, o paranın telefona verilmesi durumu ayrı konu.

Telefon o parayı hak ediyor mu diye sorarsan bence hak etmiyor.

Telefona o para verilir mi diye sorarsan, eğer ayda 20-30bintl falan kazanıyorsan verebilirsin, sanırım.
  • İp6 aldım 2499 Liraya 4 ay önce. Açıkcası pişmanım. Ne gerek vardı diyorum bazen.
    Gidip g4 veya note 4 kullansaydım. Üstünü koysaydım bir köşeye daha iyi olurdu. Fakat bunu almadan önce düşünemiyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilcek maddi imkanın varsa ve onu almak seni sıkıntıya sokmayacak ise neden almayasın?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.